Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 11:52 Gdzie w Rzeszowie można naostrzyć łyżwy i jaka jest cena takiej usługi? Proszę o namiary i z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: ostrzenie łyżew IP: *.ostnet.pl 24.11.08, 20:05 O ile dobrze sobie przypominam to można naostrzyć łyżwy w Plazie, na piętrze, na stoisku sportowym. Obok wejścia na stoisko, po prawej stronie jest taki serwis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: ostrzenie łyżew IP: *.res.pl 24.11.08, 21:19 na lodowisku przy stadionie był punkt ostrzenia łyżew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ostrzenie łyżew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 12:39 Dziękuję za informacje! Sęk w tym, że nie jestem z Rzeszowa, nie bardzo też znam miasto, dlatego więc proszę o dokładniejsze wiadomości (adres, kierunek). Chodzi mi o ostrzenie łyżew z rowkami, bo ostrzenie tzw. "na gładko" mnie nie interesuje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: ostrzenie łyżew IP: *.res.pl 25.11.08, 23:58 www.rosir.pl/06.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ostrzenie łyżew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:08 Baaaaardzo Ci Benku dziękuję!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś