Gość: pracownik IP: *.rze.vectranet.pl 28.12.08, 18:53 Delikatesy Frac nie wydaje paragonów za zakupy na talony - czy to jest legalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Frac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 19:45 a ty jesteś normalny polaczku? prokuratorze ty, tylko kablowałbyś. a za co mają dać ci paragon? przecież nie kupiłeś u nich nic tylko dostałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Frac IP: *.eranet.pl 28.12.08, 20:13 Płaciłem w tej sieci bonami wielokrotniei zawsze dostawałem paragon. Upominałeś się? Może kasjerka odruchowo wyrzuciła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Frac IP: *.rze.vectranet.pl 28.12.08, 20:32 polaczku to nie darowizna a paragon biorę ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Frac IP: *.rze.vectranet.pl 28.12.08, 20:36 CO kablowałem skoro nic nie kupiłem tylko dostałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo do pracownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.08, 21:10 Do poprzednika ps. pracownik. Z dziką przyjemnością skułbym Ci ryja za "polaczka" Odpowiedz Link Zgłoś