Gość: Aga IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.04.09, 10:40 Pilnie szukam kogos kto robi ladnie i tanio(nie chodzi mi o studio). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.56.* 16.04.09, 08:46 ehhh nigdy nie zrozumiem oszczedzania na tatuażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tatuaz!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.04.09, 12:26 Nie zawsze cena idzie w parze z jakoscia!!!! Czesto o chlopakow, ktorzy nie maja nic wspolnego ze studiem mozna zrobic duzo lepsze tatuaze niz w studiu! Ja 10 lat temu zrobilam swoj pierwszy tatuaz i w studiu za 2cm malenki wzorek zaplacilam 70zl!, rok temu robilam 3 znaczki chinskie wielkosci 2-3 cm i robil mi jakis chlopak w domku i chcial 50 zl a gdy poszlam do studia to za te wzorki powiedzieli mi 240 zl! Bez przesady ale jednak bede patrzec na cene! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Tatuaz!!! IP: 94.254.141.* 16.04.09, 17:34 Patrz jeszcze na higienę. Lepiej zapłacić nawet 10x więcej, niż zostać zakażonym np. wirusem HCV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tatuaz!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.04.09, 08:42 HIV???? O czym ty mowisz?!!! Myslisz ze tatuowanie w domu to jakas stara maszynka recznie robiona i igly od gitary? Myslisz sie!!!! W domu tez mozna zrobic maszynka do ktorej wkladasz sterylne igly!!!! Za duzo bajek sie naczytales;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.56.* 17.04.09, 10:25 sterylne igły i czyste rekawiczki (ktore i tak nie sa sterylne, bo tatuatorzy uzywają tcyh wyciaganych z pudełka, a nie pakowanych sterylnie) to nie wszystko. do tego jeszcze masa calych zasad sterylnosci i higieny ktorych nie przestrzega nawet co trzecie studio. człowiek który tatuuje i jest na naprawde wysokim poziomie nie siedzi i nie pracuje za grosze w domu na kanapie :) tatuaz jest jedną z niewielu rzeczy "materialnych", która Ci bedzie towarzyszyć do końca zycia. ale jeśli chcesz granatowego tribala albo smoka to Twój wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Tatuaz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 10:46 > HIV???? O czym ty mowisz?!!! Nie chodzi o HIV tylko HCV, czyli "wirus zapalenia wątroby typu C". Tak na marginesie to odwaga robić tatuaż "w domu"!!! Mi chwilę zeszło zanim wybrałem studio, łaziłem oglądałem, jak wyglądało studio, takie "ogólne" wrażenie schludności :) Jak widziałem psa właściciela śpiącego sobie nie daleko "miejsca pracy" to dziękowałem! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tatuaz!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.04.09, 08:31 Gdyby wiekszosc ludzi tak rozumowala jak ty to malo kto mialby na sobie tatuaz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.56.* 18.04.09, 09:36 gdyby wszyscy rozumowali tak jak ja to ludzie mieli by na sobie tatuaze, a nie buraki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Tatuaz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 17:07 na HCV mozna sie zaszczepic.W rzeszowie są 2 studia tatuażu "Rajski ptak" ,i "Primitive tattoo",w tym pierwszym zdzieraja jak cholere:/ a jakosc taka sobie.Jak jest w tym 2 nie mam pojęcia,na ich stronie nie widac wzrowo new school czy old schoolowych wiec nie wiem czy takie robia,cen też nie znam,moze jak ktos byl to podzieli sie z nami informacja na temat tego studia. Co do tatuazy w domu ,znajoma robila bardzo dobre tatuaze glownie oldschool kolor,biła na glowe specjalistow z rajskiego ale wyjechala za granice:/.Niestety na inne osoby nie znam namiarów a szkoda bo sam jestem ciekaw i ani troche nie odstraszaja mnie nieco gorsze warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.56.* 18.04.09, 17:22 nie chodzi o gorsze warunki, bo moj tatuator tez wyjechal z polski, a byl w czolowce polskich tatuatorow i tez tatuował mnie w domu po znajomosci. To wcale nie przeszkadza by uzywac sterylnego sprzetu. Wysterylizowana byc nie tylko powinna igła, ale tez dziób czego "domowi" tatuatorzy niestety nie przestrzegają, albo wygotują w goracej wodzie, pffff to niestety nie zabije wirusa zoltaczki. Primitive tattoo moge polecić ze względu na przestrzeganie zasad sterylnosci i higieny, jesli chodzi o wykonanie to tez daje rade. Jesli chodzi o rajskiego ptaka to jak na tyle lat tatuowania poziom bardzo sredni. I nie ma tłumaczenia ze "taki wzor wybrał klient", bo nie chodzi o wzór tylko wykonanie, kontury, cienie. A jesli mowa o wzorów wybieranych przez klientów, to w wiekszosci sa to mało ambitne chińskie znaczki ktore i tak znaczą w rzeczywitsosci co innego, szare smoki, krzywe tribale, albo demony, ktore fakt mozna ładnie przeniesc na skóre, jednak zdarza sie to bardzo rzadko. a jeszcze gorzej jak tatuator nie ma pojecia o szczególach anatomicznych to juz wychodzi całkowity burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA2 Re: Tatuaz!!! IP: 213.199.192.* 24.04.09, 17:10 zapraszam do mojego studio www.studio-izabell.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Tatuaz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 18:19 o prosze o tym studiu pojęcia nie miałem:).Ciekawy jestem jak z cenami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA2 Re: Tatuaz!!! IP: 213.199.192.* 26.04.09, 09:30 wejdż na stronkę www.studio-izabell.pl tam masz maila (trotafario@tlen.pl) wyślij mi wzór a ja Ci go wycenię. Cena zależy od wielkości , stopnia trudności i mojego humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakos Re: Tatuaz!!! IP: 194.181.134.* 23.05.09, 16:28 dzisiaj robilem tam tatuaz w izabell wyszlo zajebiscie i dosc tanio szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.59.* 23.05.09, 16:53 pokaz to ocenimy czy zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula [...] IP: 84.38.160.* 25.05.09, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkarolinCia [...] IP: *.net139.okay.pl 02.06.09, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grek7919 Re: Tatuaz!!! 13.06.09, 06:19 Ja bylem widzialem i tatuaz robilem wyszedl wspaniale jestem zadowolony.W izabell dba sie przedewszystkim o chigiene i sterylnosc mila obsuga moznz fajnie pogadac przyniesc swoja muzyke do suchania.Cenowo jest dobrze bylem zadowolony POLECAM; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Tatuaz!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.09, 18:32 Też polecam Studio Izabell. Czysto, schludnie i profesjonalnie :) I przede wszystko ceny bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@ula [...] IP: 84.38.160.* 25.05.09, 12:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.59.* 05.06.09, 09:15 swietnie, postaraliby się chociaż i umieścili swoje portfolio na stronie, nie katalogi z powtyarzanymi 1000 razy tatuazami, ale portfolio ze zdjeciami swoich prac. bo czy mam sie sugerować przy wyborze studia ? opiniami laików na forum gazety ? Odpowiedz Link Zgłoś
klostrus Re: Tatuaz!!! 10.06.09, 08:30 Opimiami zadowolonych klientów i zdjęciami wykonanych prac w galerii powinieneś się oczywiście sugerować młody padawanie. Ja również tam byłem. Tattoo nawet sobie tam zrobiłem i nawet w galerii jestem na zdjęciu. Zaprawdę powiadam Ci warto tam pójśc. Tatuator arek jest spokoloko on jest. A higiena - mój drogi najwyższy poziom ,że mucha nie siadła ani raz hi hi Idzcie tam młodzi Rycerzy Jedi tam się udajcie Yoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.59.* 10.06.09, 09:10 w rzeszowie ani nawet w okolicach niestety nie ma miejsca ktore mozna by polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
klostrus Re: Tatuaz!!! 11.06.09, 10:50 KUP I PRZYKLEJ SOBIE TATUAŻ NAKLEJKĘ -ON CIĘ ZADOWOLI- I NIEMARUDŹ Pewnie jesteś z tych dla których Pablo Picasso bazgrał Raffaello Santi malował kiepskie fotografie a przecież są precyzyjniejsze aparaty fotograficzne a St.Lem to nudziarz często mylący poskie słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.59.* 11.06.09, 10:55 nie stary, ale tatuaż jest na cale zycie. nie oddam skóry komus, kto nie jezdzi po konwencjach, po swiecie, nie rozwija sie tylko trzaska katalogówki, skorpiony, tygrysy, motylki i tribale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk masz racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 16:47 No tu masz racje w Rzeszowie to jednak bazowanie na starych katalogach ,plus ewentualnie jakis prostych wzorach:(.Ogladam sobie blogi tatuatorów chocby z Krakowa i jestem nie raz w szoku ,ze mozna cos takiego stworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
klostrus Re: Tatuaz!!! 11.06.09, 19:20 Na temat prywatnych gustów nie mam zamiaru dyskutować ponieważ to nie ma sensu! Obrażasz wszystkich, którym podobają się "skorpiony, tygrysy, motylki i tribale" ja nie kwestjonuję twojego indywidualnego gustu, nawet o niego nie pytam, mało mnie to obchodzi. Ja mam tribala prześlicznie wykonanego i zaprojeektowanego indywidualnie dla mnie. Długo się zastanawiałem nad tym co wybrać i powiem Ci dlaczego tribal - bo jest czytelny nawet z dużej odległaści zdobi,upiększa moje ramię w odróżnieniu od innych biomechów czy cienowanych które nawet z niewielkiej odległości są nieczytelne wyglądają jak plamy czy brudna skóra NIECH ŻYJĄ TRIBALE MOTYLKI I SKORPIONY HIP HIP HURA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shop Re: Tatuaz!!! IP: 79.139.59.* 11.06.09, 19:23 jestes glupcem. nosisz tatuaz bo taka jest moda, zeby wszyscy widzieli jaki jestes wspanialy ze swoim tribalem. Odpowiedz Link Zgłoś
klostrus Re: Tatuaz!!! 12.06.09, 10:08 Twierdzisz, że moda to głupota. Szydzisz gdy ktoś chce dobrze wyglądać. Żal mi Ciebie Skup się na temacie forum miast obrażać innych. Nikt nie broni Ci mieć swoich poglądów, lecz uszanuj zdanie innych. Dyskusja polega na wymianie ideii. Podałem mocny argument na wyższość tribali nie chcę wyglądać z odległości trzech kroków jak poplamiony bo to szpeci !!! Wniesiesz coś konstruktywnego do tej dyskusji!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuwar82 Re: Tatuaz!!! IP: *.net.stream.pl 14.06.09, 21:38 Witam.polecam studio Izabell w Rzeszowie. miła atmosfera, profesionalne wykonanie w połączeniu z bardzo sterylnym pomieszczeniem wszystko na najwyższym poziomie a także atrakcyjne ceny. Arek jest profesjonalistą i widać ze znasie ta tym co robi. polecam wszystkim !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crashhhh Re: Tatuaz!!! IP: *.rz.izeto.pl 21.06.09, 16:29 Mialem pewne obawy co do wyboru studia w Rzeszowie, chcialem aby moj tattoo byl wykonany sumiennie z zaangazoaniem. Po przegladnieciu forum i opinni znajomego udalem sie do studia Izabell i teraz gdy jest juz po wszystkim z czystym sumieniem mogę polecic kazdemu owe studio. Pelen profesjonalizm - sterylnosc, jakosc, kontakt na najwyzszym poziomie, cena w porownaniu do konkurecji rewelacyjna. Spedzilem kilka godzin w milej atmosferze dzieki zaangazowaniu i podejsciu tatuazysty. Dusza czlowiek jednym slowem, napewno tam wroce. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Tatuaz!!! IP: 92.251.255.* 05.08.09, 20:21 polecam studio tatuazu izabell w rzeszowie , roblam tam tatuaz i jestem bardzo zadowolona . Pelen profesjonalizm i mila atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tatuaz!!! IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.09, 20:23 Tak!!! Potwierdzam,robiłam tatuaż w tym studio 26.08.09.Obsługa jest bardzo miła,a co ważne profesjonalna.Jeszcze ważniejsza higiena tu na 110procent!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahb Re: Tatuaz!!! IP: *.podkarpacki.net 31.07.13, 21:24 JA ROBIŁAM W MAŁYM STUDIO RED STAR TATOO U BŁAŻEJA I CHŁOPAK ROBI ZAJEBIŚCIE, A PRZEDE MNĄ BYŁ GOŚĆ CO ROBIŁ W RAJSKIM PTAKU I MIAŁ TAK SPIERDOLONE ŻE BŁAŻEJ MU POPRAWIAŁ, a CO DZIWNE PRAWIE SIĘ NIE REKLAMUJE A ROBOTY MA ŻE HEJ, BO LUDZIE WIDZĄ JAK ROBI I SOBIE POLECAJĄ A NIE ŻE WKLEI KILKA ZDJĘĆ NIE SWOICH Odpowiedz Link Zgłoś
dakan09 Re: Tatuaz!!! 14.01.16, 09:43 Witam Szukam studia tatuażu w rzeszowie które zrobiło by tatuaż o motywie orient. I nie chce czekac półtora roku. Mógłby ktoś coś polecić Odpowiedz Link Zgłoś
jadwig55 Re: Tatuaz!!! 16.10.17, 22:46 Warto stracić dzień i dojechać do innego miasta, ale mieć zrobioną dziarę jak należy. Ja nie kierowałam się ani ceną, ani miastem, tylko portfolio artysty. Tatuaż robił mi Hubert z Jah Love Tattoo, to studio tatuażu warszawa na Wilczej. Jego prace dostępne są tutaj: www.facebook.com/pg/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos/?tab=album&album_id=10154266085246226 potrafi zaprojektować fajne kompozycje, umie doradzić i jest bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Uroda, mądrość i... tatuaż 16.10.17, 23:24 Chciałbym zobaczyć twoje piękne ciało ozdobione tatuażem, powiedzmy, za lat 30... ;-) "Mądrość bardzo rzadko zamieszkuje wspólnie z urodą." Olga Gromyko Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Tatuaz!!! 17.10.17, 20:33 Za czasów mojej młodości tatuaż kojarzył się z kłopotami z prawem i problemami psychicznymi osoby go posiadającej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim123 Re: Tatuaz!!! IP: *.132.40.31.ip.telfort.nl 08.02.20, 20:39 Nie polecam studia Biestatto w Sanoku. Na drugą sesje się nie doczekacie zbywa ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś