Dodaj do ulubionych

Rzutowanie obrazu

16.08.16, 07:23
Johny przebrany jest za kowoja. A jak nie za kowoja to za rolling stonsa, albo kogos innego. Na ciele tatuaz na tatuazu, ktore chyba usuwa bo na zdjeciach z roznych okresow raz ma wiecej raz mniej, albo mi sie zdaje.

To sa problemy z wlasna tozsamoscia, ktorej mu brakuje i prrzyjmuje cudze. Mowia o szpaku ze przejal tozsamosc zmarlej matki.

Do tego jego sposob mowienia. Dla mnie jego sposob mowienia kojarzy sie ze schizofrenia. U niego naklada sie na to maniera aktorska . Ale ja to wyczuwam , u niektorych ktorzy byli schizo...nie ze choroba tylko osobowosciowo wyczuwam jakis inny sposob mowienia.

Obserwuj wątek
    • pilamia Re: Rzutowanie obrazu 16.08.16, 07:30
      W kazdym razie to nie wyglada na osobowosc kata tylko pustego dziecka. Johny przedewszystkim jest zajety rzutowaniem swojego obrazu. Gra na gitarze ze slawami rocka, ale sam po prostu nie napisze jakiejs piosenki i wrzuci do netu. Bo johny nasladuje swoich idoli. Nie ma czasu na wladze.
      • pilamia Re: Rzutowanie obrazu 16.08.16, 07:39
        Tacy ludzie nie maja tyle agresji zeby zostac katami zon. jego agresja moze tylko ograniczyc sie do histerii. Johny szuka milosci a nie wladzy
        • pilamia Re: Rzutowanie obrazu 16.08.16, 07:55
          Znakiem tych ktorzy bija jest koszulka wife beater. Kryje sie za tym ziarnko prawdy. Faceci w wiezieniach, kibole i tego typu mezczyzni z duza potrzeba agresji sa nastawieni mocno na przynaleznosc stadna, hierarchie z wyraznymi regulami sily jak zyc, uniformizacje. Oni nie przebiora sie jak johny bo im wszystko co nie jest ich stadem kojarzy sie z pedalstwem a zycie ogniskuja na niebyciu pedalem.
          • pilamia Re: Rzutowanie obrazu 16.08.16, 08:05
            A kwestia drugow i alkoholu...byc moze w gre wchodzic jakas degeneracja mozgownicy na skutek dlugotrwalego zazywania... ale moim skromnym zdaniem alkohol nie zmienia osobowosci. Po alkoholu tluka sie ci ktorzy tluka bez alkoholu. Ci ktorzy nadmiernie sie kontroluja i po uchlaniu tylko troche odchamuja ale kontrola zostanie itd..jesli on jest pijany tutaj jak mowia to wlasnie pokazuje to ze jest niezdolny do przemocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka