Gość: red IP: *.krak.tke.pl 12.05.09, 12:03 Szukam dobrego lekarza od znamion. Możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fffela Re: Dobry lekarz od znamion IP: 83.2.232.* 12.05.09, 12:31 Ten temat był poruszany w kwietniu dwukrotnie,więc poszperaj("znamiona" to jeden tytuł).Na Warzywnej są dobrzy lekarze m.in.dr Szczerba i jakiś na K.(lekarze chirurdzy i chir.onkolog.)Jest także pani dr otolaryngolog Gotkowska(zależy w którym miejscu jest znamię-myślę,że w widocznym ,dlatego warto poszukać lekarza,który ma do czynienia z małymi powierzchniami).Pamiętaj,że nie wszystkie znamiona nadają się do usunięcia.Gdyby to było takie proste to niejedna gwiazda filmowa czy bardzo znana osoba pozbyłaby sie takiego" kwiatuszka".Pewne rzeczy trzeba po prostu pokochać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Dobry lekarz od znamion IP: *.krak.tke.pl 12.05.09, 13:06 Dziękuję za informacje. Z moim znamieniem byłam już u dwóch dermatologów i od żadnego nie otrzymałam rzetelnej informacji, a znamię się powiększa..Właśnie zostałam skierowana do kolejnego dermatologa na konsultacje, ale na wizytę u niego czeka się miesiąc, więc może spróbuję u któregoś z polecanych. PS. Czy do chirurga onkologa potrzebuję skierowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffela Re: Dobry lekarz od znamion IP: 83.2.232.* 12.05.09, 13:37 Jest jeszcze kobieta dermatolog w Medyku na Szopena dr Młynarczyk-byłam przyjęta z marszu,diagnoza trafiona w 100%,nawet pokazała mi literaturę na temat mojego schorzenia,to ona dała mi namiary na lekarzy z Warzywnej sugerując,aby się na nią powołać,wypisała mi 2 skierowania ,do różnych specjalistów,abym mogła jak najszybciej umówić się na zabieg.Miła ,rzetelna,poświęciła mi sporo czasu.Skierowanie jest niezbędne do chirurga i laryngologa. Odpowiedz Link Zgłoś