Dodaj do ulubionych

Dobry lekarz od znamion

IP: *.krak.tke.pl 12.05.09, 12:03
Szukam dobrego lekarza od znamion. Możecie mi kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: fffela Re: Dobry lekarz od znamion IP: 83.2.232.* 12.05.09, 12:31
      Ten temat był poruszany w kwietniu dwukrotnie,więc poszperaj("znamiona" to jeden
      tytuł).Na Warzywnej są dobrzy lekarze m.in.dr Szczerba i jakiś na K.(lekarze
      chirurdzy i chir.onkolog.)Jest także pani dr otolaryngolog Gotkowska(zależy w
      którym miejscu jest znamię-myślę,że w widocznym ,dlatego warto poszukać
      lekarza,który ma do czynienia z małymi powierzchniami).Pamiętaj,że nie wszystkie
      znamiona nadają się do usunięcia.Gdyby to było takie proste to niejedna gwiazda
      filmowa czy bardzo znana osoba pozbyłaby sie takiego" kwiatuszka".Pewne rzeczy
      trzeba po prostu pokochać!
      • Gość: red Re: Dobry lekarz od znamion IP: *.krak.tke.pl 12.05.09, 13:06
        Dziękuję za informacje. Z moim znamieniem byłam już u dwóch dermatologów i od
        żadnego nie otrzymałam rzetelnej informacji, a znamię się powiększa..Właśnie
        zostałam skierowana do kolejnego dermatologa na konsultacje, ale na wizytę u
        niego czeka się miesiąc, więc może spróbuję u któregoś z polecanych. PS. Czy do
        chirurga onkologa potrzebuję skierowania?
        • Gość: fffela Re: Dobry lekarz od znamion IP: 83.2.232.* 12.05.09, 13:37
          Jest jeszcze kobieta dermatolog w Medyku na Szopena dr Młynarczyk-byłam przyjęta
          z marszu,diagnoza trafiona w 100%,nawet pokazała mi literaturę na temat mojego
          schorzenia,to ona dała mi namiary na lekarzy z Warzywnej sugerując,aby się na
          nią powołać,wypisała mi 2 skierowania ,do różnych specjalistów,abym mogła jak
          najszybciej umówić się na zabieg.Miła ,rzetelna,poświęciła mi sporo
          czasu.Skierowanie jest niezbędne do chirurga i laryngologa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka