aladyn7 13.05.09, 14:01 Jeśli już ktoś opanował dekoder to proszę o podpowiedź : -co i jak zrobić aby można było nagrywać programy na magnetowid czy DVD? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dan Re: Vectra - dekodery!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.05.09, 21:47 W dekoderze są dwa eurozłącza jedno do telewizora a drugie podłącz do magnetowidu i nagrywaj Odpowiedz Link Zgłoś
aladyn7 Re: Vectra - dekodery!!! 14.05.09, 08:10 Tyle właśnie zrobiłem i o ile odtwarza bez problemu to nie nagrywa dlatego pytam co trzeba zrobić? Przeprogramować magnetowid(bo mam i nagrywarkę dvd i magnetowid) tylko co i jak ustawić przed tą operacją dlatego proszę o pomoc bo o tym nie pisze w instrukcji. Jeśli to zrobiłeś to napisz co i jak ustawiasz do tego aby nagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Vectra - dekodery!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:48 To dekodery HD? Mają złącze HDMI? Odpowiedz Link Zgłoś
aladyn7 Re: Vectra - dekodery!!! 14.05.09, 12:10 Nie. Nie mam telewizora HD więc dali zwykły TechniSat DIGIT MF4-K CXV. Ma dwa złącza SCART,analogowe wyjścia audio,elektroniczne wyjście cyfrowe audio,wejście na kable antenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Vectra - dekodery!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.05.09, 18:07 czy sygnał cyfrowy jest już dostępny w całym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: Vectra - minusy IP: *.res.pl 16.05.09, 14:54 Jednym z nich jest np: brak regionalnej trójki czyli zamiast wiadomości z naszego Rzeszowa mamy TVP Warszawa.Coś niedopracowane te dekodery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Vectra - minusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:29 Lokalna TV nie nadaje satelitarnego sygnału cyfrowego. Też nie mam lokalnej TV, bo mam platformę cyfrową. Odpowiedz Link Zgłoś