Dodaj do ulubionych

Boję się sąsiadów

29.11.21, 19:34
Mieszkam w bloku, po lewej mam cichą panią, u góry cichą panią, a na dole zrobiłam porządek. Którejś nocy usłyszałam trzaskanie drzwiami, wezwałam policję, napisałam do spółdzielni żeby powiadomiono właściciela o zajściu i parka z dzieckiem się wyprowadziła.
W międzyczasie spotkałam na osiedlu matkę właścicielki, powiedziała że córka jest w trakcie rozwodu i kłócą się o to mieszkanie, więc będzie stać puste. Poza tym parka z dołu ukradła dekoder. Ucieszyłam się, bo muszę mieć absolutną ciszę, nie wliczając słodkich odgłosów i szurania zwierząt.
W każdym razie od tygodnia słyszę głosy, jakby z dołu i parę razy słyszałam wiercenie. Podejrzewam najgorsze. Dzisiaj wychyliłam się przez balkon, prawie z niego wyleciałam, ale nie pali się światło. Trzymajcie kciuki, żeby to ex małżeństwo nie mogło się dogadać na wieki.
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 19:37
      Chcesz mieć ciszę, kup se domek w szczerym polu, bo w lesie będą ci zwierzęta przeszkadzać. Po jednym trzaśnięciu drzwiami robić dym? Bać się odgłosów remontu?
    • triismegistos Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 19:39
      Kiedyś to były, teraz to nie ma.
    • pani_tau Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 19:42
      Jaka jest twoja definicja słodkich odgłosów?
      • thea19 Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:28
        mikser kręcący krem do tortu?
        • kandyzowana3x Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:57
          O 3 nad ranem odłosy rozkopywania żwirku w kuwecie
    • ojejkucozadzien Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 19:47
      Do dupy te nowe trolle sad
    • iwles Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 19:50
      Myślę, że to zemsta za tuptające im nad głowami chomiki i te drugie zwierzęta i bobry 🤣
      • daniela34 Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 19:53
        I tupot białych mew

www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DkusEq-FzXxQ&ved=2ahUKEwjNsLqQn770AhXvlIsKHZeBDC8Q3yx6BAgLEAI&usg=AOvVaw0hJxdmZ37ZuqxpUCN4rfRU
        • iwles Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:35

A to pewnie po imprezie urodzinowej cioci, tej od kluczy!
      • homohominilupus Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:00
        A może i borsuki tam są? 🤔
    • ewa_i_chomik Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:08
      Wątek proszę uznać za nieważny i moderacja może go skasować. Zeszłam na dół, jest tam biuro nieruchomości baby z góry, która u góry jest cicho, a na dole głośno.
    • lilia.z.doliny Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:25
      nie wliczając słodkich odgłosów i szurania zwierząt
      Nie zebym cos, ale szuraja jeno gryzonie. Tak.mysle
    • 71tosia Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 20:42
      Z powodu trzaskanie drzwiami zadzwoniłaś na policję? I ta policja przyjechała? Zdumiewajace.
    • mondaymorning1987 Re: Boję się sąsiadów 29.11.21, 21:02
      Jeśli słyszysz głosy i odgłosy, a mieszkanie stoi puste to wybierz się do specjalisty, mam nadzieję, że pomogłam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka