Gość: juras IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.09, 18:02 Czy ktoś zna firmę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juras Re: Medivet z Dębicy IP: *.rzeszow.mm.pl 20.06.09, 13:51 I co nikt nic nie wie na temat tej firmy? Zajmują się dystrybucją towaróe dla weterynarzy. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Medivet z Dębicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:43 Witam :) Ja współpracuje z Medivetem oddział Kielce i oddział Rzeszów . Jest to duża sieć hurtowni , które zaopatrzaja weterynarzy. Ja osobiście jestem zadowolona, ceny konkurencyjne, z czasem można wypracować fajne promocje, upusty itp. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adjk Re: Medivet z Dębicy IP: 217.97.204.* 15.10.09, 22:18 Witam , Rowniez dobrze znam firme MEDiVET. Jest to chyba najpotężniejsza firma w Polsce zajmująca sie zaopatrzeniem branzy weterynaryjnej. Firma godna polecenia niskie ceny , świetna obsług - jest wszedzie w Polsce (chyba kilkanascie oddziałów mają). Ja jestem klientem jednego z nich i jestem zadowolony!!! - mysle ze oni tez :):) Odpowiedz Link Zgłoś