iorpel 22.10.05, 18:23 Podejmę sprzątanie mieszkań prywatnych.Pięcioletnie doświadczenie.Solidnie,szybko,dokładnie.Referencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TERESA Re: sprzątanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:11 WITAM, JEŻELI JEST PANI ZAINTERESOWANA DODATKOWYM DOCHODEM, ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY. NIE KOLIDUJE TO Z INNYM ŹRÓDŁEM DOCHODU A WRĘCZ JEST WSKAZANE POSIADANIE DUŻEJ GRUPY ZNAJOMYCH. JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA , ZAPRASZAM DO NIE ZOBOWIĄZUJĄCEJ ROZMOWY 644-53-04 POZDRAWIAM TERESA Odpowiedz Link Zgłoś
jedynka67 Re: sprzątanie 27.10.05, 16:57 Gość portalu: TERESA napisał(a): > WITAM, JEŻELI JEST PANI ZAINTERESOWANA DODATKOWYM DOCHODEM, ZAPRASZAM DO > WSPÓŁPRACY. NIE KOLIDUJE TO Z INNYM ŹRÓDŁEM DOCHODU A WRĘCZ JEST WSKAZANE > POSIADANIE DUŻEJ GRUPY ZNAJOMYCH. JEZELI JEST PANI ZAINTERESOWANA , ZAPRASZAM > DO NIE ZOBOWIĄZUJĄCEJ ROZMOWY 644-53-04 > POZDRAWIAM TERESA > Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_ra Re: sprzątanie 16.12.16, 22:38 Ja również zapraszam do współpracy wszystkie zainteresowane osoby dodatkowym dochodem. Może i to nie temat dotyczący sprzątania ale akurat szukając tego na forum natknęłam się na ten wpis. Wracając zapraszam do współpracy każdego kto chce zarabiać dodatkowe pieniądze. To bardzo łatwe, po prostu się zarejestruj, a dalej to już z górki :P squad.com.pl/rejestracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakh Re: sprzątanie 05.11.05, 23:05 Szukam osoby do sprzatania mieszkania raz w tygodniu.Prosze o kontakt 605 576 751. Odpowiedz Link Zgłoś