karolcia243 04.11.05, 17:57 witam mam na imie karolina i mam 24 lata w czesniej pracowalam jako pomoc ksiegowej dobra znajomosc obslugi komputera , komunikatywnosc .szuam pracy od zaraz . interesuja mnie wszelkie propozycje pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrówa Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:53 byc może mam cos dla Ciebie prosze o cv centrumfinansowe7@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: szukam pracy IP: 195.101.164.* 07.11.05, 09:37 poszukujemy studentów do pracy na stanowisko Teleankieter. Praca od zaraz, umowa-zlecenie. Nienormowany czas pracy (bez sobót i niedziel, w godzinach 8-16). Lokalizacja Warszawa-Ursynów. Kontakt: biuro.polska@cegedim.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: szukam pracy IP: *.i.pppool.de 10.11.05, 09:27 Praca w Niemczech . marzena-b@freenet.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intelcom Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 01:23 poszukujemy studentów do pracy na stanowisko Telemarketer -sprzedaż/obsługa klientów(Polonii) firmy telekomunikacyjnej z USA. Praca od zaraz,umowa-zlecenie. Nienormowany czas pracy ( w godzinach 18-02). Lokalizacja Legionowo. Kontakt: jobs@globalq.net Odpowiedz Link Zgłoś