kiziak3 14.12.05, 09:33 Witam! Szukam dodatkowej pracy: pomoc w biurze rachunkowym, intrastat, itp.Mieszkam na Maślicach i mam stay dostęp do internetu. Proszę o info na priva. Mam staly etat, ale malo zarabiam :-). Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FM Re: Wroclaw-dodatkowa IP: *.pkobp.pl 14.12.05, 15:22 Zapraszamy do współpracy z firmą FM GROUP Polska - dystrybutorem perfum. Firma oficjalnie otworzyła rynek polski we wrześniu 2004 r. Od połowy listopada pojawiła się również na rynku czeskim. W ofercie posiada kilkadziesiąt perfum o zapachach znanych światowych marek, takich jak: Hugo Boss, Dolce & Gabbana, LaCoste, Thierry Mugler, Celine Dion, Davidoff, Adidas, Jennifer Lopez, Chanel oraz wielu innych.* Dajemy możliwość zarobienia każdemu, kto skończył 18 lat i posiada chęci do pracy. Do współpracy poszukujemy przede wszystkim osób zorganizowanych, wytrwałych i nastawionych na sukces. Mile widziana znajomość zasad marketingu wielopoziomowego (MLM). Jako dynamicznie rozwijająca się firma, potrzebujemy liderów grup sprzedażowych oraz konsultantów z terenu całej Polski. To od Ciebie zależy ile zarobisz! Jeśli jesteś urodzonym sprzedawcą - skupisz się na sprzedaży, jeśli działania marketingowe nie są dla Ciebie tajemnicą - zostań liderem i managerem. Jest wiele form otrzymywania wynagrodzenia od firmy. Zostając naszym współpracownikiem, otrzymasz dostęp do Strefy Konsultanta, stworzonej specjalnie dla naszych współpracowników. Dzięki niej, współpraca staje się o wiele łatwiejsza! Jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się z nami! fm.kontakt@poczta.fm * UWAGA! Nazwy i marki wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć Państwu nuty zapachowe wyrobów firmy FM GROUP Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Strzelecka Re: Wroclaw-dodatkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:37 Witam Pani Kasiu! Mam dla Pani ofertę pracy po godzinach.Jeżeli nie zraża Pani praca doradcy finansowego (fundusze inwestycyjne,fund.emerytalne,ubezpieczenia,IKE itp.)to proszę o kontakt tel. 509199586 lub e-mail sylwia.sovb@op.pl Pozdrawiam Sylwia Strzelecka Odpowiedz Link Zgłoś