laziorzymss 20.03.06, 22:29 Szukam pracy. Z zawodu jestem kucharzem.... Żadnej pracy się nie boję. Mam 21 lat... proszę oferty kierowac na mail... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primus-personnel Re: Szukam pracy 27.07.06, 13:55 Witam, Nazywam sie Andrzej Garus i pracuje jako konsultant rekrutacyjny w londynskiej firmie Primus Personnel, zajmujacej sie poszukiwaniem kandydatow do pracy UK. Aktualnie , nasi klienci maj wiel ofert pracy na stanowiska kucharzy w hotelach i restauracjach na terenie UK. Zauwazylem twoje ogloszenie w serwisie Gazety i mysle ze jestem w stanie aktywnie pomoc Ci w znalezieniu zatrudnienia. Jezeli jestes zainteresowana praca w UK prosze, przeslij mi swoje dane kontantaktowe, CV oraz list motywacyjny na adres info@primus-personnel.co.uk Umieszcze je w naszej bazie danych, skontaktuje sie z naszymi klientami i poinformuje sie droga milowa o potencjanych ofertach. Dziekuje Pozdrawiam Andrzej Garus Consultant, Primus Personnel Tel: 0044 20 7692 5544 0048 (12) 394 6124 Fax: 0871 242 7827 Odpowiedz Link Zgłoś