kotcica 30.06.06, 14:17 Młody dyspozycyjny poszukuje pracy w zawodzie masażysta. Interesuje mnie każda oferta pracy na terenie Polski, jak równiez może być to praca sezonowa np. w hotelarstwie. Tylko poważne oferty. Kontakt: vpvpv@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldemar_siara Re: Masażysta 24.07.06, 15:31 Zapraszam do współpracy z firmą A.T.W. Products Polska - kosmetyki homeopatyczne stosowane w różnych schorzeniach skórnych i narządowych oraz w kosmetologii. Proszę obejrzeć ofertę na stronie www.atw.com.pl i jeżeli zdecyduje się Pan na współpracę, proszę zadzwonić pod numer 0514879503 do 20.00 (na pocztę głosową można się nagrywać przez całą dobę) lub napisać na e-mail: waldemar_siara@interia.pl. Serdecznie pozdrawiam. Biomasażysta WALDEMAR-J. SIARA Odpowiedz Link Zgłoś
noami2019 Re: Masażysta 20.11.14, 10:16 Witam jestem masażystą który ukończył szkołę Policealną masażu leczniczego w Krakowie. Obecnie poszukuję pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim mój e-mail: n.pod20011993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś