Dodaj do ulubionych

Ratowane psy

27.01.18, 11:21
Jest duzo filmow o psach wyciaganych z nedznego psiego zywota .

Ciekawe ze te psy zaczynaja machac ogonem bo ratownicy przestrzegaja ich granic

Odwrotnie jest w tzw. psychoterapiach. W swiecie ludzi jest przekonanie ze granice trzeba zlamac, wtedy czlowiek sie naprawi .

Nie ma takiego debilizmu ktorego nie wymyslilby czlowiek.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Ratowane psy 27.01.18, 11:26
      To znaczy przekonanie jest tylko na afisz. Kazdy wie ze chodzi w tym o relacje sado maso.

Psychologowie lubia uczyc o tym jak ktos ma paranoje.

Gdy patrze w przeszlosc wszystkie moje "paranoiczne uczucia" byly prawda. Na poziomie intuicji i emocji mmiałem stuprocentową prawde. Mylilem zas sie ciagle na poziomie swiadomosci. Gdyz zawsze mialem taka jaka spoleczenstwo oczekiwalo .
      • 136ty Re: Ratowane psy 27.01.18, 11:39
        Zludzenia poznawcze nie sa bledem, w tym sensie ze swiadomosc ot tak sobie moze je zmienic. Sa wynikiem bycia w potrzasku. Jak trwoga to do boga. Zas w potrzasku czlowiek jest gdy nie kieruje sie swoja intuicja, tylko czyimis myslami kretynskimi.

Czlowiek nie ma zmienic swoich przekonan tylko odroznic pieprzenie innych od siebie i wycwiczyc sie w dzialaniu zgodnym ze swoja intuicja.
        • 136ty Re: Ratowane psy 27.01.18, 11:46
          Socjopaci duzo wiedza o innych ludziach. Sa dobrzy na poziomie swiadomosci. Ja na poziomie swiadomosci jestem mocny. Wlasciwie bardzo slaby. Rozpoznania mam bledne nieustannie. Ale nie wtedy gdy poslucham intuicji. Gdy wyjde ze sfery slow wtedy bardzo dobrze rozpoznaje wibracje sytuacyjne.
          • 136ty Re: Ratowane psy 27.01.18, 11:54
            Na youtube jest filmik z mlodym chyba angielskim bokserem. Facet ma tak szybkie uniki ze to jest niewiarygodne . Jest doslownie jak ze slow Bruce Lee Badz jak woda moj przyjacielu. On tego nie mogl sie nauczyc. Ludzie chcac byc szybcy szarpia sie i i tak sa wolni. On odblokowal swoje instynkty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka