Dodaj do ulubionych

Chory człowiek na forum

23.05.02, 13:33
Czytam to forum i dochodzę do wniosku że co najmniej jeden z forumowiczów jest
nędznym prowokatorem i dlatego radzę ze szczególną ostrożnością podchodzić do
postów z następujących adresów/domen:

adres: 212.191.66.*
adres: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

ten pierwszy to uniwerek w Łodzi i z niego są posty jak ten biedny chory
czlowiek jest w szkole, ten drugi to inet wdzwaniany - chory wrócił do domu ale
nosi go dalej. Próbki jego umiejętności to IMHO wątki "Kiedy nauczyć dziecko
jazdy samochodem", "Stała się rzecz straszna", "Masturbacja u dzieci".

Przepraszam innych ludzi z tych samych domen ale jest wariat między Wami.

Pozdrowienia

Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: Chory człowiek na forum IP: *.katowice.agora.pl / *.kato.gazeta.pl 23.05.02, 17:16
      Fakt, niektórzy lubią się tu bawić. Szkoda... Najlepiej po prostu faceta
      ignorować, w końcu nawet jeśli post "rozrywkarza" jest kompletnie zmyślony to z
      odpowiedzi normalnych rodziców wiele się można dowiedzieć.
      Natomiast COWABANGA - szanujmy się, mnie łapy opadły po przeczytaniu Twojego
      postu - odpowiedzi na jeden z ostatnich postów "rozrywkarza". Nawet jeśli Cię
      zdenerwował. Nic tego nie usprawiedliwia.
    • Gość: Adam Re: Chory człowiek na forum IP: *.abo.wanadoo.fr 23.05.02, 17:25
      Nie ma sensu rozpoczynac takich watkow. Wiadomo ze zawsze znajda sie watki
      pokrecone, ludzie roboiacy sobie jaja z tematu badz nazwyklejsi psychole. Watki
      nawet czasem jesli bardzo naciagane pozwalaja na wymiane pogladow. I czasem
      moga komus podsunac rozwiazanie. A tak w ogole w natloku watkow musi czasem
      znalezc sie cos rabnietego - statystycznie na x normalnych przypada y
      nienormalnych. Uczmy sie odrozniac ziarna od plew i juz.
    • Gość: Kasia Re: Chory człowiek na forum IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 19:52
      To straszne co piszecie!Jak też człowiek daje się nabrać...
    • Gość: liloom Re: Chory człowiek na forum IP: *.11.vie.surfer.at 24.05.02, 00:02
      przykre ze akurat na tym forum...
    • Gość: Kasia Re: Chory człowiek na forum IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:30
      A swoją drogą musi to być wyjątkowo złośliwy okaz, skoro wybrał sobie akurat to
      forum , zamiast np.Telewizja.Tam by miał dopiero pole do popisu.
      • Gość: eblele Chory człowiek na forum :)) IP: 157.25.164.* 24.05.02, 12:46
        nie martw sie, na forum telewizja tez sie prezentuję/ i jak widac nie tylko z
        tamtych adresow potrafie pisac. owszem, wymyslam wątki, ale raczej nie po to,
        by sie nabijac, tylko po to, by sprawdzic waszą reakcję. uniwerek w łodzi -
        owszem. psychologia. chyba wybaczycie moje prowokacje i zainteresowanie
        zachowaniami ludzi; szczegolnie intersuje mnie instynkt rodzicielski. czesc
        postow potrafie wykorzystac takimi jakie są, jednak część "preparuję" i z
        odpowiedzi wyciągam odpowiednie wnioski.

w sumie to mogłem to napisać w czasie przezłym, przynajmniej ja wycofuję się z
        tej praktyki. jak widzicie moglem sie zalogowac i pozostac w ukryciu, ale to,
        jak szybko zostane zdemaskowany bylo integralną częscią mojej obserwacji
        kontrolowanej;

pozostaje jeszcze pytanie "czy jestem chory"? odpowiedz brzmi: owszem, jednak
        nie bardziej niż inni. każdy jest na swoj sposob chory, jesli ktos ma inna
        opinię, niech sobie przypomni te chwile swojego życia i te swoje decyzje, o
        których wolałby zapomnieć.

pozdrawiam i do niezobaczenia
        • Gość: Dragon Re: Chory człowiek na forum :)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.05.02, 19:16
          Nie udawaj i tak nikt cie nie wezmie za tego kim chcialbys byc. Masz problem
          psychiczny, nic wiecej, idz sie leczyc. Jest roznica miedzy psychologiem a
          psycholem.
          • Gość: eble pffffffffffffffffff IP: 157.25.164.* 28.05.02, 12:57
            wazniak sie znalazl; jeszcze z zagranicy prawdopodobnie; myslisz, specjaliściku
            od 7 boleści, że bede sie liczyl z twoim posranym zdaniem? gówno, a nie mnie
            znasz. wiec i gówno masz do gadania. wracaj do swojego rogers.com. chyba szew
            cie wzywał na dywanik, prawda, japiszonie?
    • a-adler Re: Chory człowiek na forum 24.05.02, 13:02
      spierdalaj
      od tej klawiatury walić konia (sobie albo kolegom, bo nawet kurwy na pewno nie
      chcą żebyś je dotykał za pieniądze).
      • Gość: kalkos Re: Chory człowiek na forum IP: 141.89.80.* 28.05.02, 13:07
        Zdaje sie, ze ten czlowiek jest chory pychicznie. wariatom mam zwyczaj przytakiwac i ladnie sie do
        nich usmiechac. Jednak nie wchodzi to w gre w przypadku zboczenca. Ten "czlowiek" moze byc
        niebezpieczny w zwiazku z czym proponuje wyslac jego namiary do wiadomosci odpowiednich
        organow scigania.
        • yavorius Re: Chory człowiek na forum 30.05.02, 17:52
          Tak, wyślijcie jego namiary. Niech szukają wśród studentów tego jednego,
          jedynego! Tak, bo policja nie ma co robić. Tak!!! Szybko szukajmy go. Czy
          komuś krzywdę wyrządził??? Okradł? Pobił? Zgwałcił?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka