dotera 17.11.24, 22:06 Jedna miała wdzięk klasę i gracje. Kilka odrobinę klasy. Reszta to remiza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Panie z monaco 17.11.24, 22:18 Moja tragedia jest to że nie interesowały mnie wcale te samochody. Tylko czy wyjdzie jakąś z klasą. Powinny najpierw samochody . Wtedy można porozmawiać o klasie Odpowiedz Link
dotera Re: Panie z monaco 19.11.24, 10:51 Chociaż może trafiłem na widea gdzie były chyba panie do towarzystwa. Są też inne . Poza krótki epizodem z początku podstawówki gdy wycieleń z gazety zdjęcie samochodu nowoczesnego i wkleiłem do zeszytu nigdy mnie samochody nie interesowały. Szczerze mówiąc nie wiedziałem nawet że są samochody tak mocno odbiegające luksusem jak w Monaco jeżdżące po mieście. Odpowiedz Link
dotera Re: Panie z monaco 19.11.24, 12:25 Przy czym nie chodzi mi o to że się napaliłem na eleganckie panie. O samą kwestie doprowadzenia się do maksymalnej klasy. Czemu jedni to mają a inni nawet w opływający luksusem nie. Odpowiedz Link