miuzikplej 29.11.08, 22:09 wlaczylem gimnastycy sa niewyobrazalni i wogole a dziewczynka od jaskolki jest kiczowata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crysstiano Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 22:21 na tvp kultura leci zajebisty film o tranwestytach teraz. oni sa przepiekni.niesamowici. tak mi przemklo przez glowe cos Odpowiedz Link
taki.czas Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 22:28 miuzikplej napisał: coś o tv chyba więc. zgadłeś, czy nie? Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 22:34 co zgadlem? okazuje sie ze akurat na finalisotw wlaczylem, reszty nie widzialem Odpowiedz Link
taki.czas Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 22:35 miuzikplej napisał: > co zgadlem? > > okazuje sie ze akurat na finalisotw wlaczylem, reszty nie widzialem ok. no to cześć. Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 22:40 nie zgadlem, jesli o tekst chodzilo, no ale bylo pewne, w tym przypadku wypowiedzenie przepowiedni bylo gwarancja jej niespelnienia Odpowiedz Link
taki.czas Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 22:52 miuzikplej napisał: > nie zgadlem, jesli o tekst chodzilo, no ale bylo pewne, w tym przypadku > wypowiedzenie przepowiedni bylo gwarancja jej niespelnienia wiem, że gwarancją. ale od jakiegoś czasu nie mogę odpędzić przeczucia. dobrej. Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 29.11.08, 23:18 christiano ale w sumie mogloby ci sie to spodobac chyba pl.youtube.com/watch?v=XoN-FZH5GWo Odpowiedz Link
nienill Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:18 aż sie rozczuliłam pl.youtube.com/watch?v=xupSmwXxOxk Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:19 z tym dzieckiem spiewajace jaskolke, a jak teraz widze ten na youtube tez dziwny jest ten swiat, to smutne. dziewczynka ubrana w jakies ciuszki jak do kosciolka, juz ubiorem spacyfikowana przez swych rodzicow. ale to sie podoba, jaka grzeczna dziewczynka, wzor tresury. i spiewa doroslym glosem piosenki, ktore nie wiadomo czy rozumie. a mamusia placze przejeta. coz za rewelacja, juz jedenastolatka spiewa takie piesni. szkoda ze robota tam nie dali co zaspiewa to idealnie tak samo jak niemen. to bylby postep! i chyba bardziej ludzki. Odpowiedz Link
nienill Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:22 ona jest smutna, ale jakos inaczej nie tak, ze ją boli, tylko w ogole zycia nie ma Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:23 Julian Tuwim Wieczór Dziewczyny anemiczne, blade jak wspomnienia, Spod długich rzęs przelotne rzucają spojrzenia. I wolno, krok za krokiem, stąpają niepewne, Szepcąc bladymi wargi słowa modlitewne. I znużone swej własnej wątłości słodyczą, Cicho sobie nawzajem dobrej nocy życzą. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: w oczekiwaniu na glanca 01.12.08, 15:35 miuzikplej napisał: > Julian Tuwim > Wieczór > Dziewczyny anemiczne, blade jak wspomnienia, > Spod długich rzęs przelotne rzucają spojrzenia. > > I wolno, krok za krokiem, stąpają niepewne, > Szepcąc bladymi wargi słowa modlitewne. > > I znużone swej własnej wątłości słodyczą, > Cicho sobie nawzajem dobrej nocy życzą. się nie udało powstrzymać ? musiał Pan? Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:27 a jak ma byc zycie w dziecku ubranym w pantofelki-lakierki. zycie bylo w fizi ponczoszance. ale teraz dziewczynkom daje sie barbi. fizia, jakby powiedziala sierzant ela, jest zbyt radykalna. Odpowiedz Link
nienill Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:30 nie wszystkim lakierki i barbi zywotnosc odbierają Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:31 a propos zywotnosci, jak zapytal niegdys klasyk, za co mial isc siedziec glanc, zyjesz jeszcze? Odpowiedz Link
nienill Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:33 pl.youtube.com/watch?v=KXifq_5y04Y&feature=related słucham tego i czuję sie stara Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:36 ja jestem stary bo pamietam jak debiutowali. pamietam tez debiut myslowitza. dwie kapelki z ktorych mialo sie breche. a pozniej sie okazuje, ze jak wszystko zdechlo, kapalki te staja sie szacowna ostoja rocka. Odpowiedz Link
nienill Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:38 ja pamietam tylko melodię a to i tak okazuje sie za duzo Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:40 ale teledysk mi sie podobal, w psychiatryku, jak ich podwozili do instumentow i gral na gitarze jakby drapal sie po? nie pamietam jak to sie nazywa, no... Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:45 slicznie, wiec pewnie bylas jak ta dziewyznka z reklamy simplusa. Odpowiedz Link
miuzikplej Re: w oczekiwaniu na glanca 30.11.08, 01:54 dziewczynko, coz wiesz o milosci? chyba nic. JA MILOSC CIE UCZYC BEDE. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link
miuzikplej Opoiwem ci za darmo o milosci 30.11.08, 01:58 prawdziwa milosc nigdy nie rani, i ludzie boja sie prawdziwej milosci. nie lekaj sie dziewczynko, bo umilowanie ma Pan. Odpowiedz Link
nienill Re: Opoiwem ci za darmo o milosci 30.11.08, 01:59 za darmo to mozna w twarz dostac Odpowiedz Link
miuzikplej Re: Opoiwem ci za darmo o milosci 30.11.08, 02:01 i to ponoc nieprawda, bo za twarz Odpowiedz Link
nienill Re: Opoiwem ci za darmo o milosci 30.11.08, 02:02 to ja juz nikomu nie wierze i nie wiem gdzie jest prawda Odpowiedz Link
taki.czas Re: Opoiwem ci za darmo o milosci 30.11.08, 02:00 miuzikplej napisał: > prawdziwa milosc nigdy nie rani, i ludzie boja sie prawdziwej milosci. nie leka > j > sie dziewczynko, bo umilowanie ma Pan. dlatego nie lubię się budzić Odpowiedz Link
nienill Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:04 olga_w_ogrodzie napisała: > tak. jak doniesiesz to zobaczymy... Odpowiedz Link
taki.czas Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:04 o boże za te różowe lakierki? Odpowiedz Link
nienill Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:05 lakierki byly fajne lubilam je ale ja wiele złych rzeczy lubilam w swoim zyciu i teraz przykro Odpowiedz Link
taki.czas Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:08 złe byly najfajniejsze gówniane były wyrzuty sumienia Odpowiedz Link
miuzikplej Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:07 to jest dopiero trauma ja dotad nie moge wybaczyc tych rajstopek w przedszkolu Odpowiedz Link
nienill Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:08 dobrze, ze jako niemowle nie mialam a glowe wkladanych tych paskudnych opasek z przyklejonymi to nich kokardkami albo kwiatkami Odpowiedz Link
miuzikplej Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:11 a ja nawet smycz mialem! taka co sie zakladalo jak plecaczek. bo bym pewnie spieprzyl, krokami milowymi Odpowiedz Link
nienill Re: ktoś ze mna poryczy sobie? 30.11.08, 02:11 miuzikplej napisał: > a ja nawet smycz mialem! o matko Odpowiedz Link
dolor Re: w oczekiwaniu na glanca 01.12.08, 14:39 A Glanc w końcu wystąpił? Kolejny chyba człowiek z misją, ale czasem trochę tam racji ma, Aidce się pewnie spodoba: wojciech-glanc-brzuchomowca.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: w oczekiwaniu na glanca 01.12.08, 15:51 dolor napisał: > A Glanc w końcu wystąpił? Kolejny chyba człowiek z misją, ale czasem trochę tam > racji ma, Aidce się pewnie spodoba: > wojciech-glanc-brzuchomowca.blog.onet.pl/ no. spodobało się. ale on sam sobie los zgotował. ja nie - ale czemu oni tak tracą kasę - nie wiem. a oni do wczoraj mi termin dali. że jak nie będę błagać i nie zapłacę, to będzie "egzekucja". ja bym mogła zapłacić dla spokoju świętego, ale gdy to zrobię, to się poddam przestępczemu państwu polskiemu. no to to jest niemożliwe. sił brak, ale poczucie sprawiedliwości się każe stawiać do oporu. Odpowiedz Link