Dodaj do ulubionych

3-5 tysięcy jednorazowo

26.10.05, 15:39
Szukam kobiet, najlepiej takich, ktore mają juz dziecko, chetnych do oddania
swoich komorek jajowych. Za jednorazowe pobranie wystymulowanych komorek
jajowoych jestem w stanie zaplacic od 3 do 5 tysiecy zlotych.
Czekam tylko na powazne oferty na maila gazetowego.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • eldorado79 Re: 3-5 tysięcy jednorazowo 28.10.05, 11:10
      Witam,
      Mam na imię Justyna , jestem zainteresowna Pani ofertą, mam 26 lat urodziłam
      dwoje zdrowych ( i ładnych : ) ) dzieci. Jestem zdrowa. Proszę o kontakt pod
      tel 0695750514
      Pozdrawiam
    • domonic Re: 3-5 tysięcy jednorazowo 09.11.05, 23:36
      Nawiązując do Pani ogłoszenia,zgłaszam swoją osobę jako potencjalną dawczynie
      komórki jajowej.Przedstawiam parę istotnych informacji o sobie.
      Mam 28 lat,jestem osobą zdrową ,aktywną fizycznie i zawodowo,nie posiadam
      żadnych nałogów.Niestety nieposiadam narazie dzieci,ale jest to związane z
      poczuciem odpowiedzialności i poczęści czynnikami ekonomicznymi,oczywiście
      jestem osobą zamężną.Również jestem pod stałymi profilaktycznymi kontrolami
      lekarskimi.Oczywiście mam sporo pytań dotyczących Pani ogłoszenia.Rozumiem
      również ,że jest to w pani życiu bardzo istotne i zapewne pomoże w spełnieniu
      pani marzeń.
      Pozdrawiam
      Dominika Gutwińska
      tel:888-207-109
      wieczorem
    • joanna71-71 Re: 3-5 tysięcy jednorazowo 14.11.05, 17:39
      Mam nadzieję ,że jest to powazna oferta.Kilka słów o mnie :mam 34 lata i trzech
      zdrowych,udanych synow.Wydaj mi sie ,że mogę byc dawczynią jajeczek o czym
      swiadcza moje osiągniecia jako mamy.Wyniki badan lekarskich mam w normie,jestm
      zdrowa i aktywna.Proszę o kontakt na mail joanna71-71@tlen.pl lub joanna71-
      71@gazeta.pl JOANNA
    • l-jola Re: 3-5 tysięcy jednorazowo 16.11.05, 13:06
      To ogłoszenie bardzo mnie zaintrygowało...Chciałabym wiedzieć, komu mogę pomóc.
      Proszę o kontakt: l-jola@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka