Dodaj do ulubionych

Jakie kolory??

02.07.12, 23:49
Jakie kolory mebli kuchenny i ogólnie kuchni, oraz jak ułożyć płytki Tubądzin Elegant Natur. Link do zdjęć naszego mieszkania: www.naszegniazdko1.blogspot.com/

Pozdrawiam
Paulina
Obserwuj wątek
    • jo-an-na-29 Re: Jakie kolory?? 04.07.12, 13:20
      Jakbym widziala moje mieszkanie jeszcze nie tak dawno temu :) Też miałam kable wymieniane i okna i wszystko :) Ale ciężko doradzić, jaki kolor do kuchni, musisz napisac coś o tym, co lubisz, jakie podlogi planujesz :)
      • mlodamx Re: Jakie kolory?? 05.07.12, 16:02
        Podłogę w korytarzu i kuchni (te dwa pomieszczenia są połączone) planujemy mieć w kolorze siwym lub grafitowym (chciałabym żeby była w miarę funkcjonalna - jeżeli chodzi o utrzymanie czystości..)
    • white_monikka Re: Jakie kolory?? 09.07.12, 11:30
      Wszystko tylko nie pomarańcz :). Może szarości? ładnie wyglądają z jasnymi meblami i ciemno szarym blatem. Możesz też zaszaleć z tymi połyskującymi frontami bo są chyba we wszystkich kolorach. A jaki styl bardziej lubisz? Nowocześnie czy klasycznie?
      • mlodamx Re: Jakie kolory?? 09.07.12, 23:17
        Raczej stawiałabym na nowoczesność:)Myślisz, że białe fronty w połysku, siwe blaty i podłoga?? nie będzie zbyt sterylnie? Chciałam szare kafle do korytarza i kuchnie bo te pomieszczenia są połączone ale nie znalazłam takich żeby nie były bardzo ciemne - raczej stonowane ale zarazem nie przebijały się kolory - żółty czy ecru ( oglądaliśmy z Paradyża Masto i Masto Grys ale tam właśnie przebijają się te kolory...)
        • jo-an-na-29 Re: Jakie kolory?? 29.07.12, 19:37
          A muszą być koniecznie płytki? Bo jak Ci nie odpowiadają kolorystycznie, to zawsze masz alternetywę w postaci paneli, a tu jasne odcienie szarości znajdziesz bez problemu, pooglądaj sobie: www.mardom-sp.pl/produkty/p/1/81/
          • mlodamx Re: Jakie kolory?? 30.07.12, 23:32
            Raczej muszą być płytki, ponieważ kuchnia połączona jest z korytarzem który prowadzi do wejścia i obawiam się, że panele nie zdadzą egzaminu ze względu na krótki okres żywotności w dobrym stanie wizualnym :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka