GoĹÄ: Mika IP: *.tvgawex.pl 15.08.04, 19:00 Widzieliscie moze nowy katalog na 2005 r., gdzie mozna go dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: TO JEST DARMOWE Re: IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:47 Mam ten sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: IKEA 15.08.04, 20:17 stary obowiązuje do 31 sierpnia, poczekajcie cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mika Re: IKEA IP: *.tvgawex.pl 15.08.04, 22:16 o ile mi wiadomo do 31 lipca - mam go przed soba. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: IKEA 16.08.04, 15:13 Byłam w zeszłym tygodniu w Ikeii nowych katalogów jeszcze nie ma i nie wiadomo kiedy bedą . Pani z działu obsługii klienta mówiła, że drukują je w Szwecji i jeszcze nie dojechały. Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: IKEA 18.08.04, 12:42 aha na pewno w Szwecji....:-), chciałabym zobaczyć katalog po polsku drukowany w Szwecji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: IKEA 18.08.04, 13:35 Ikea katalogi, jak i wiekszosc swoich mebli produkuje w Polsce. Meble u nas zrobione sa eksportowane do wielu krajow Europy. U nas jeszcze drzewa nie sa tak w cenie jak np w Szwecji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sylwia Re: IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:15 Nowy katalog można obejrzeć na stronie IKEA. Trzeba wejść w zakładkę "o IKEA". Wydrukowanego katalogu chyba jeszcze nie mają (np. u Niemców będzie dopiero od 22.08) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotlaris Re: IKEA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:05 w kanadzie jest od 1 sierpnia- kazdy dostal do domu......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ikeomanka ;o) Re: IKEA IP: *.dsl.applwi.ameritech.net 20.08.04, 09:17 ja tez juz dostalam do domu-punktualnie (US) Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek na stronie www 20.08.04, 11:51 Jest dostępny w pełnej wersji na stronie www.ikea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ariettka Re: IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:53 Jest na stronie info, że "już po 23 sierpnia nowy katalog IKEA zawiśnie na Twoich drzwiach" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dominika Re: IKEA IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 25.08.04, 19:39 Ja już dostałam ten katalo i chyba rzeczywiście drukują go w Szwecji... Dokładnie na stronie 259 jest błąd ortograficzny: "Łazienka - odświeRZające wnętrze". Moim zdaniem to wielki wstyd! Na ich stronie www jest z resztą tak samo www.ikea.pl/ms/pl_PL/virtual_catalogue/main.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dr Lolo Re: IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:49 Mi powiesili na klamce wczoraj - 24 sierpnia - Warszawa, Mokotow. pozdrowienia, Dr Lolo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 81.210.16.* 29.08.04, 20:38 szczególnie mebli kuchennych. W nowym katalogu widzę bardzo fajne kuchnie i chyba byłabym skłonna je zakupić,ale pamietam, ze kanapy się rozwalały.... czy ktoś brał meble z IkEA i może wypowiedzieć się co do ich jakości> Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rollok Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 157.25.78.* 30.08.04, 09:52 Ja kupiłem rok temu - i chwalę sobie. są ok. Stosunek cena/jakość zadawalający - przez rok nic się nie zepsuło, jednak blaty polacam zakupić nie w IKEI - ja kupiłem w Liroy'u. Aha,musisz trafic na dobrego projektanta - polacem Pana Wojtka z Janek. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 81.210.16.* 30.08.04, 19:00 a kto Ci je montował? Sam może, czy ekipa z Janek? ja planuję udać się do Marek. mam bliżej, mile zaskoczyłeś mnie z projektantem.... Czy coś to kosztuje? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
tm2 Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość 31.08.04, 11:19 Jakość. Ja akurat mam trochę bebli z IKEI. Musuałem zareklamować front i szufladę. Obyło sie bez najmniejszego kłopotu. Elementy wymieniono od ręki. Jakośc obsługi na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rollok Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 157.25.78.* 31.08.04, 12:02 Montowała ekipa z Janek - ale raczej przez przypadek - po prostu miałem znajomych w staffie z Janek. Dali mi znizkę. Ja do Marek także mam bliżej ( Żoliborz) ale .... Janki bo, skusiła mnie znizka która dostaje ktoś z IKEI. Poszukaj wśród twoich znajomych - napraaaaaawdę się opłaca. Lodówka gratis. Projekt nie kosztuje nic - wpierw będą wycinanki - spróbuj to przecwiczyc sama - a potem pan Wojtek. Życze udanych wyborów. Co do blatów zajedz na Modlińską do Liroy'a - tam na końcu sklepu są fajne - jakies niemiecki producent. Sa super - nie rysują się nie odkształcają i wytrzymują gorace garki w każdej ilosci ;-))) A te z IKEI - czasami zdaża sie partia z Bułgarii ( choć osobiście nie mam nic do tego pieknego kraju !!) Pozdr. ps. Jaką kuchnie wybrałaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 81.210.16.* 31.08.04, 23:05 hej, rollok, ależ zaciekawiłeś nie tylko mnie z tymi znizkami. Opowiedz o szczegółach, kto je uzyskuje tzn. te zniżki i w jaki sposób? Co do kuchni, podoba mi się ta nowość na dole katalogu po prawej nie do wymówienia dla mnie:) A Ty co masz? Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość 31.08.04, 13:34 Mam od ponad 2 lat ADEL brzoza i jestem bardzo zadowolona. Stosunek ceny do jakości mają doskonały. Tylko blat też polecam kupić gdzie indziej, bo te w IKEI są paskudne i mają ohydne elementy łączące. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majkel Re: IKEA IP: *.chello.pl 31.08.04, 14:19 na wycieraczce. wczoraj tam znalazłem. miejsce ekspozycji koresponduje z tym co jest wewnątrz katalogu. straszna tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
rollok Re: IKEA 01.09.04, 09:54 dostaja ja pracownicy firmy - tak jest raczej w każdej firmie, prawdaż ??? pozdrawiam i życzę trafnych wyborów ps. co do tandety - wiesz o gustach się nie dyskutuje. Po prostu. ps.1. Mam adel brąz - w sklepie wygledała na ciemniejszą ale w swietle dziennym jest jasniejsza. Zawsze trzeba brac na to poprawkę. beba_a napisała: > przybliż o tej zniżce.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dianae Re: IKEA IP: 62.29.137.* 01.09.04, 16:09 No tak, a u mnie na wycieraczce, ani w skrzynce jeszcze nic nie ma, ana stonie to mi się tak sobie ogląda..... czy Trójmiasto się IKEI wymazało z mapy, czy to ja mam pecha? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: IKEA IP: 81.210.16.* 01.09.04, 21:54 ogladałam dziś kuchnie w ikea, prawdziwe drewno w ofercie do buku! PIęc metrów bieżących z szafkami górnymi i dolnymi bez blatów z cargo 7 tys! Fantastic! Polecam wstepnie, bo prawdziwe drewno z agrosze.... Ciekawe, jak wyjdzie w praniu.... pan mnie tylko namawiał /niestety Marcel, nie Wojtek/ na zmywarkę 60 zm! Przy moim maleństwie kuchennym! Ale do Wojtka tez pojadę. Acha, ta cena bez zniżek..... Na razie nie mam nikogo znajomego.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rollok Re: IKEA IP: 157.25.78.* 02.09.04, 10:18 zmywarka 60 ?? To zależy jak duzą masz lub planujesz mieś rodzinkę ? ;-)))) Jeśli duza - śmiało 60 cm !!!! Ja zrezygnowalem - a raczej żona zrezygnowała - z przyczyn oczywistych ma mnie !!! pozdr. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fan_ikea Re: IKEA IP: *.acn.waw.pl 09.09.04, 14:28 hej rollok, a jakie to sa dobre blaty. W jakiej cenie? A skoro kupowaleś w Lerpy tp kto ci te blaty montowal? Acha - jesli znacie obecny asortyment to co myslicie o zoltym Stat i dolozeniu do niego cokolow od takiego ciemno brazowego zestawu plus kupienie takiego ciemnego (ciemny dab, mahon)blatu? Taka alternatywa do wisni plus wanilia a sporo tansza... Pozdrawiam, FI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rollok Re: IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:22 blaty montowała ekipa z Ikei poradzą sobie raczej z takim zadaniem co do rodzaju blatów - jeszcze sprawdzę. pozdr. R Odpowiedz Link Zgłoś
milon2 Re: IKEA 09.09.04, 19:19 mi przynieśli i rzucili pod drzwi -dobrzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joj Re: IKEA IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 15.09.04, 10:38 W sobotę rozdawali przed M1. Odpowiedz Link Zgłoś