IP: *.tvgawex.pl 15.08.04, 19:00
Widzieliscie moze nowy katalog na 2005 r., gdzie mozna go dostac?
Obserwuj wątek
    • Gość: TO JEST DARMOWE Re: IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 19:47
      Mam ten sam problem.
    • aankaa Re: IKEA 15.08.04, 20:17
      stary obowiązuje do 31 sierpnia, poczekajcie cierpliwie
      • Gość: Mika Re: IKEA IP: *.tvgawex.pl 15.08.04, 22:16
        o ile mi wiadomo do 31 lipca - mam go przed soba.
        • edytek1 Re: IKEA 16.08.04, 15:13
          Byłam w zeszłym tygodniu w Ikeii nowych katalogów jeszcze nie ma i nie wiadomo
          kiedy bedą . Pani z działu obsługii klienta mówiła, że drukują je w Szwecji i
          jeszcze nie dojechały.
          • megisa1 Re: IKEA 18.08.04, 12:42
            aha na pewno w Szwecji....:-), chciałabym zobaczyć katalog po polsku drukowany
            w Szwecji :-)
            • sc77 Re: IKEA 18.08.04, 13:35
              Ikea katalogi, jak i wiekszosc swoich mebli produkuje w Polsce.
              Meble u nas zrobione sa eksportowane do wielu krajow Europy.

U nas jeszcze drzewa nie sa tak w cenie jak np w Szwecji...
    • Gość: Sylwia Re: IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:15
      Nowy katalog można obejrzeć na stronie IKEA. Trzeba wejść w zakładkę "o IKEA".
      Wydrukowanego katalogu chyba jeszcze nie mają (np. u Niemców będzie dopiero od
      22.08)

Pozdrawiam
      • Gość: kotlaris Re: IKEA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:05
        w kanadzie jest od 1 sierpnia- kazdy dostal do domu.........
    • Gość: ikeomanka ;o) Re: IKEA IP: *.dsl.applwi.ameritech.net 20.08.04, 09:17
      ja tez juz dostalam do domu-punktualnie (US)
    • anek.anek na stronie www 20.08.04, 11:51
      Jest dostępny w pełnej wersji na stronie www.ikea.pl
    • Gość: Ariettka Re: IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:53
      Jest na stronie info, że "już po 23 sierpnia nowy katalog IKEA zawiśnie na
      Twoich drzwiach"
    • Gość: Dominika Re: IKEA IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 25.08.04, 19:39
      Ja już dostałam ten katalo i chyba rzeczywiście drukują go w Szwecji...
      Dokładnie na stronie 259 jest błąd ortograficzny: "Łazienka - odświeRZające
      wnętrze". Moim zdaniem to wielki wstyd! Na ich stronie www jest z resztą tak
      samo www.ikea.pl/ms/pl_PL/virtual_catalogue/main.html
    • Gość: Dr Lolo Re: IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:49
      Mi powiesili na klamce wczoraj - 24 sierpnia - Warszawa, Mokotow.

pozdrowienia,

Dr Lolo
    • Gość: beti mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 81.210.16.* 29.08.04, 20:38
      szczególnie mebli kuchennych. W nowym katalogu widzę bardzo fajne kuchnie i
      chyba byłabym skłonna je zakupić,ale pamietam, ze kanapy się rozwalały.... czy
      ktoś brał meble z IkEA i może wypowiedzieć się co do ich jakości> Dziekuję
      • Gość: rollok Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 157.25.78.* 30.08.04, 09:52
        Ja kupiłem rok temu - i chwalę sobie. są ok.
        Stosunek cena/jakość zadawalający - przez rok nic się nie zepsuło, jednak blaty
        polacam zakupić nie w IKEI - ja kupiłem w Liroy'u. Aha,musisz trafic na dobrego
        projektanta - polacem Pana Wojtka z Janek.
        pozdr.
        • Gość: beti Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 81.210.16.* 30.08.04, 19:00
          a kto Ci je montował? Sam może, czy ekipa z Janek? ja planuję udać się do
          Marek. mam bliżej, mile zaskoczyłeś mnie z projektantem.... Czy coś to
          kosztuje? Dzieki.
          • tm2 Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość 31.08.04, 11:19
            Jakość.
            Ja akurat mam trochę bebli z IKEI. Musuałem zareklamować front i szufladę.
            Obyło sie bez najmniejszego kłopotu. Elementy wymieniono od ręki. Jakośc
            obsługi na wysokim poziomie.
          • Gość: rollok Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 157.25.78.* 31.08.04, 12:02
            Montowała ekipa z Janek - ale raczej przez przypadek - po prostu miałem
            znajomych w staffie z Janek. Dali mi znizkę.
            Ja do Marek także mam bliżej ( Żoliborz) ale .... Janki bo, skusiła mnie znizka
            która dostaje ktoś z IKEI. Poszukaj wśród twoich znajomych - napraaaaaawdę się
            opłaca. Lodówka gratis.
            Projekt nie kosztuje nic - wpierw będą wycinanki - spróbuj to przecwiczyc sama -
            a potem pan Wojtek. Życze udanych wyborów. Co do blatów zajedz na Modlińską do
            Liroy'a - tam na końcu sklepu są fajne - jakies niemiecki producent. Sa super -
            nie rysują się nie odkształcają i wytrzymują gorace garki w każdej ilosci ;-)))
            A te z IKEI - czasami zdaża sie partia z Bułgarii ( choć osobiście nie mam nic
            do tego pieknego kraju !!)
            Pozdr.
            ps. Jaką kuchnie wybrałaś ???
            • Gość: beti Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość IP: 81.210.16.* 31.08.04, 23:05
              hej, rollok, ależ zaciekawiłeś nie tylko mnie z tymi znizkami. Opowiedz o
              szczegółach, kto je uzyskuje tzn. te zniżki i w jaki sposób? Co do kuchni,
              podoba mi się ta nowość na dole katalogu po prawej nie do wymówienia dla mnie:)
              A Ty co masz?
      • jop Re: mam katalog IKEA i pytanie o jakość 31.08.04, 13:34
        Mam od ponad 2 lat ADEL brzoza i jestem bardzo zadowolona. Stosunek ceny do
        jakości mają doskonały. Tylko blat też polecam kupić gdzie indziej, bo te w
        IKEI są paskudne i mają ohydne elementy łączące.
    • Gość: majkel Re: IKEA IP: *.chello.pl 31.08.04, 14:19
      na wycieraczce. wczoraj tam znalazłem. miejsce ekspozycji koresponduje z tym co
      jest wewnątrz katalogu.
      straszna tandeta.
      • beba_a Re: IKEA 31.08.04, 21:05
        przybliż o tej zniżce....
        • rollok Re: IKEA 01.09.04, 09:54
          dostaja ja pracownicy firmy - tak jest raczej w każdej firmie, prawdaż ???
          pozdrawiam i życzę trafnych wyborów

ps. co do tandety - wiesz o gustach się nie dyskutuje. Po prostu.

ps.1. Mam adel brąz - w sklepie wygledała na ciemniejszą ale w swietle dziennym
          jest jasniejsza. Zawsze trzeba brac na to poprawkę.

beba_a napisała:

> przybliż o tej zniżce....
    • Gość: dianae Re: IKEA IP: 62.29.137.* 01.09.04, 16:09
      No tak, a u mnie na wycieraczce, ani w skrzynce jeszcze nic nie ma, ana stonie
      to mi się tak sobie ogląda..... czy Trójmiasto się IKEI wymazało z mapy, czy to
      ja mam pecha?
      • Gość: beti Re: IKEA IP: 81.210.16.* 01.09.04, 21:54
        ogladałam dziś kuchnie w ikea, prawdziwe drewno w ofercie do buku! PIęc metrów
        bieżących z szafkami górnymi i dolnymi bez blatów z cargo 7 tys! Fantastic!
        Polecam wstepnie, bo prawdziwe drewno z agrosze.... Ciekawe, jak wyjdzie w
        praniu.... pan mnie tylko namawiał /niestety Marcel, nie Wojtek/ na zmywarkę 60
        zm! Przy moim maleństwie kuchennym! Ale do Wojtka tez pojadę. Acha, ta cena bez
        zniżek..... Na razie nie mam nikogo znajomego....
        • Gość: rollok Re: IKEA IP: 157.25.78.* 02.09.04, 10:18
          zmywarka 60 ??
          To zależy jak duzą masz lub planujesz mieś rodzinkę ? ;-))))
          Jeśli duza - śmiało 60 cm !!!!
          Ja zrezygnowalem - a raczej żona zrezygnowała - z przyczyn oczywistych ma
          mnie !!!

pozdr. ;-))
          • Gość: fan_ikea Re: IKEA IP: *.acn.waw.pl 09.09.04, 14:28
            hej rollok,

a jakie to sa dobre blaty. W jakiej cenie? A skoro kupowaleś w Lerpy tp kto ci
            te blaty montowal?

Acha - jesli znacie obecny asortyment to co myslicie o zoltym Stat i dolozeniu
            do niego cokolow od takiego ciemno brazowego zestawu plus kupienie takiego
            ciemnego (ciemny dab, mahon)blatu?

Taka alternatywa do wisni plus wanilia a sporo tansza...

Pozdrawiam,

FI
            • Gość: rollok Re: IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:22
              blaty montowała ekipa z Ikei
              poradzą sobie raczej z takim zadaniem
              co do rodzaju blatów - jeszcze sprawdzę.
              pozdr.
              R
    • milon2 Re: IKEA 09.09.04, 19:19
      mi przynieśli i rzucili pod drzwi -dobrzy ludzie
    • Gość: joj Re: IKEA IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 15.09.04, 10:38
      W sobotę rozdawali przed M1.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka