Dodaj do ulubionych

Reklamacja????????

25.03.25, 19:39
Witam.
Kupiłem łóżko "BRIMNES" w dn.15.03.2025r . Po złożeniu ,zamocowana listwa metalowa podtrzymująca stelaż na frontowej stronie łózka załamała się .W dn.17.03.2025r. złożyłem reklamacje ,która została przyjęta .Ustalono na moją prośbę godzinę przyjazdu serwisu po 17 godzinie w dn.25.03.2025r. ponieważ pracuje do tej godziny .
W dn.25.03.2025r. o godzinie 13.50 dzwoni serwisant że będzie u mnie za 40 minut .Odpowiedziałem że jestem w pracy i z Ikeą było ustalone że po godzinie 17 bo tak pracuje .Na co on stwierdza że przedzwoni do serwisu bo On nic takiego tu nie ma.I nic nie pomogły tłumaczenia. Zadzwoniłem na info linie przywołując ustalenia co do serwisu myślałem że cos pomogą ale niestety pani powiedziała ,że spróbuje coś załatwić ale sms zwroty prosi o kontakt celem wyznaczenia nowego terminu. Więc znowu zadzwoniłem na infolinię ,gdzie z przerażeniem wyznaczono mi termin wizyty serwisu na 08.04.2025r.Poprosiłem o dostarczenie części do realizacji reklamacji kurierem ale mi odmówiono Trzy tygodnie po dostawie -zapytałem czy nie lepiej z mojej strony byłby zakup miękkiego dywanu. Może ktoś podpowie jak ponaglić IKEA
Z góry dziękuję. Jerzy
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka