misiunia201 13.01.05, 14:57 Lampy. Czy ktoś wie, gdzie można kupić duże, stojące, oryginalne lamy do nowoczesnego wnetrza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiunia201 Re: lampy 17.01.05, 16:12 hej nikt nie wie nic o lampach????chodzi mi o stojace, oryginalne rzeczy. nie cos z hipermarketu, ale naprawde oryginalna rzecz. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: lampy 17.01.05, 17:02 naisz może w jakim mieście... w warszawie polecam sklep na ul. Migdałowej róg Rosoła. Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia201 Re: lampy 20.01.05, 09:36 chcę kupić w wiarszawie. Na tej migdałowej są naprawdę fajne. chodzi mi o coś oryginalnego, innego niż we każdym sklepie. Długo juz szukam, bo z reguły są bardzo podobne Odpowiedz Link Zgłoś
buukowina Re: lampy 21.01.05, 08:03 Jeśli chcesz coś naprawdę oryginalnego to polecam sklep "glina" który jest przy pracowni ceramiki na ul. Przasnyskiej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia201 Re: lampy 28.01.05, 14:09 W glinie sa stojące lamy?? zobaczę, pojadę, dzieki za pomoc.M Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka38 Re: lampy 07.02.05, 16:38 Odchodze od zmyslow szukajac oryginalnych, duzych, stojacych lamp, do nowoczesnego wnetrza. A tu wszedzie podobne badziewie. Niedawno przypadkiem trafilam w internecie na strone o lampach. Strona jak strona, chyba jakas niedokonczona, ale lampy sa naprawde interesujace. Podaje adres www.pelczarski.pl Chyba sie zdecyduje na ktoras z nich. Ciekawa jestem czy Tobie tez sie spodobaja...? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_ltd Re: lampy 17.06.13, 20:44 misiunia201 napisała: > Lampy. Czy ktoś wie, gdzie można kupić duże, stojące, oryginalne lamy do > nowoczesnego wnetrza? Mam tylko takie lampy, jedna aktualnie jest w Warszawie na wystawie w centrum Promocji Kultury Praga- Południe a dwie w Miejskiej Galerii Sztuki w Rzeszowie.... inne czekają Tekst linka img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/dg/bd/0aca/pHlNiuMl4FpRaUre2A.jpg[/img] img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/nb/cc/xlay/ODPxOVa6WqK9zIPT3A.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
einikki Re: lampy 28.11.13, 19:27 Warto zajrzeć do sklepu Dekoracja Domu, jest tu wiele różnych ciekawych lamp, pasujących do nowoczesnych i klasycznych wnętrz dekoracjadomu.pl/lampy,cp112,pl.html Odpowiedz Link Zgłoś