ryszard_cebula 26.07.05, 15:17 "W królestwie Kasi najważniejsze są kolory, kwiaty i koty. Krótko mówiąc, trzy razy K" Krótko mówiąc, KKK. Oj, Kasiu, Kasiu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwwa PODDASZE=SUCHOTY? 26.07.05, 18:02 Jak byłem mały, to mi tłumaczono, jacy nieludzcy byli kapitaliści, którzy zmuszali biednych robotników do zamieszkiwania po mansardach, poddaszach i suterenach. Te nie nadające się do zamieszkania klity podlegały zabójczym zmianom temperatury i wilgotności, i nie dziwota, że były przyczyną zapadania na gruźlicę, a zwłaszcza suchoty. Teraz dobrowolnie ludzie dokładają pieniędzy, żeby się wmontować w te nieludzkie warunki egzystencji? Odpowiedz Link Zgłoś
helaa Kasia i kolory 28.07.05, 03:09 Polaczenie pomaranczowego z szarym jest swietne. Wogole bardzo duzo fajnych pomyslow na tym poddaszu. Bardzo zazdroszcze Ci tych okien w suficie, Kasiu, duzo swiatla a nie zajmuja powierzchni sciennej. Podoba mi sie pomysl zasloniecia miejsca pracy i polki z ksiazkami zasuwanymi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
dpaulinad Re: Kasia i kolory 03.08.05, 12:07 Mnóstwo bardzo fajnych pomysłów, mieszkanko super. Mimo, że nie lubię drewna - bardzo fajnie to wszytko wygląda. Drzwi do łazienki też bardzo bardzo. No i ten kot!!! :-D Gratulacje, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nola9 Kasia i kolory 24.08.06, 20:52 zimna lazienka az ciarki przechodza, reszta miodzo :) Odpowiedz Link Zgłoś