Dodaj do ulubionych

ciucholandy

10.07.07, 18:22
Kupujecie ubrania w lumpexach?? ja uwielbiam:) super ciuchy za grosze i do
tego niepowtarzalne. muszę sie pochwalić, ze ostatnio kupiłam 2 super bluzki
za niecałe 2 złote każda:) do tego mam pewność, ze w tramwaju nie spotkam
dziewczyny która jest tak samo ubrana jak ja:)
Jednak mam 2 koleżanki które twierdzą, że nigdy nie kupią nic w takim sklepie
bo sie brzydzą... sama nie wiem...
nie mówię o kupowaniu butów czy bielizny, takich rzeczy na pewno bym nie
kupiła w ciucholandzie ale bluzki czy spodnie? cóż w tym dziwnego?
Ja uwielbiam te sklepy:)

"Cały kurz spod wycieraczki pod moją możesz wmieść, odpadek, śmieć.
Ja Ci to zutylizuję, a Ty idź i błyszcz, promieniuj i świeć..."
Obserwuj wątek
    • Gość: nietykalna123 Re: ciucholandy IP: *.mlynary.net 10.07.07, 20:04
      Ja nie kupuję i nie dlatego, że się brzydzę.
      Nie podobają mi się.
      • Gość: majkaa Re: ciucholandy IP: *.chello.pl 10.07.07, 21:59
        ja kupuje tam majciochy uzywane.
        a inne ciuchy kupuje podrobione na allegro!
    • naaranja Re: ciucholandy 10.07.07, 22:00
      mam koleżanke ktora zarzekala sie ze nigdy tam nic nie kupi,bo sie brzydzi a
      teraz co?biega co tydzien i wpadla w nalog kupowanie tam;) osobiscie chodze
      rzadko,ale mam takie szczescie ze trafiam na naprawde fajne rzeczy,jestem jak
      najbardziej za lumpexami,tam sa rzeczy niepowtarzalne,czesto naprawde "perełki"
      i to za grosze! jedną z takich perelek, z ktorej jestem baaaardzo dumna jest
      czarna dopasowana bluzka H&M,ze sciągaczem na dole i z takim fajnym wiazaniem
      przy szyi,na dodatek z materialu ktory bardzo lubie mmmmm:)
      • oregano29 Re: ciucholandy 10.07.07, 22:07
        ja czasami zagladam do takich miejsc. mam swoj ulubiony ciucholand, w ktorym za smieszne pieniadze kupuje firmowe i ladne bluzki. mam ich cala szafe :)
        • Gość: marrrrr Re: ciucholandy IP: *.chello.pl 10.07.07, 22:10
          ja tam kupuje ciuchy lakosty i dolczekabanosa i potem lansuje sie w lanserskich
          klubach i udaje ze jestem w pyte bogaty. yo!
      • Gość: Kris Re: ciucholandy IP: *.chello.pl 12.07.07, 16:56
        Kobieta nie ma sie fajnie ubierac, ona ma sie fajnie rozbierac.
    • figgin1 Re: ciucholandy 11.07.07, 19:42
      Lumpy są boskie. Można kupić piękne, niepowtarzalne ciuchy dobrej jakości za
      grosze. A to wybrzydzanie jest śmieszne. "Nowe" ciuchy przecież były mierzone.
      • Gość: zzz Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:55
        Mnie wkurza jak jest nowa dostawa i te babska sie rzucją.. a niekiedy biją o
        szmaty!
        • Gość: no Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:03
          powaznie:)tak baby maja
        • Gość: nietykalna123 Re: ciucholandy IP: *.mlynary.net 11.07.07, 20:19
          A mnie to nie wkurza, bo nie ma mnie wśród nich. :)
    • Gość: naaranja Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:33
      to trzeba zobaczyc na wlasne oczy do czego sa zdolne kobiety aby dorwac bluzke:D
      • Gość: no Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:45
        wyobrazam sobie,kiedys obok mojego bloku,byl lumpex-kolejki byl:)
    • Gość: naaranja Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:47
      na zewnatrz tez?bo w tym do ktorego zagladam to w dniu dostawy kolejki sa juz na
      zewnatrz:))
      • Gość: naaranja Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:49
        a w dniu dostawy baby sie tłoczą tak z godzine przed otwarciem a kiedy otwieraja
        sie drzwi to..lepiej nie mowic,stalam obok takiej kolejki i widziaiam co sie
        dzieje,mialysmy z kolezankami niezly ubaw:)
      • Gość: no Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:50
        oczywiscie:)teraz nie ma tego widoku,choc nie wiem czy to jeszcze jest
        teraz,jutro rano sie przyjze
        • Gość: no Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:51
          ja kiedys bylem w niemczech przed supermarketem w dniu zmiany oferty-wtedy to
          byl sajgon-nie wiem czego te osoby szukaly w sklepie
        • Gość: naaranja Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:51
          polecam do razu Ci sie poprawi humor <lol>
          odpisalam Ci na maila;)
      • Gość: Kris Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:52
        a tak powaznie - jak bym byl kobieta - modna babka to bym tam chodzil, a jak
        • Gość: Kris Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.chello.pl 11.07.07, 22:53
          chodzila mialo byc
        • Gość: naaranja Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:55
          no człowieeeeku nie trzeba ci robic zakupow w mediolanie czy w paryzu;)
          • Gość: no Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:59
            wiesz,nie trzeba,tylko trzeba miec cierpliwosc,maialem taka sasiadke co
            nauczyla moja siostre tam chodzic-kurcze-troche trwalo za nim to pojolem-teraz
            siostra jest zagranica i mam spokoj
            • Gość: naaranja Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:12
              wiem jaka trzeba miec cierpliwosc tym bardziej kiedy widze tam facetow i ihc
              reakcję,tacy sa biedni zagubieni wsrod tego stada naprawde:)
              • Gość: no Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:15
                powiem ci ze ja jestem uczulony na intensywne zapachy,zaraz zaczynam kichac i
                lzawic mi z nos,kiedy poszedlem do takiego ciucholandu-piec sekund i musialem
                wyjsc-zapach byl nie do zniesienia
                • Gość: naaranja Re: ciucholandy - żer dla skner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:16
                  fakt zapach jest straszny ale jak widze fajna rzecz to nawet to mnie nie
                  odstrasza;)milej nocy zycze ja juz ide lulu:*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka