Dodaj do ulubionych

Magia bieli i błękitu

09.03.06, 09:14
strasznie chłodno. nie chcialabym tam mieszkac. czulabym sie jak w iglo
Obserwuj wątek
    • farbisz Re: Magia bieli i błękitu 09.03.06, 20:15
      Racja!.Dodam: jak w szpitalu, jak wśród gołębi [choć gołębie b lubię].Kolor
      jest człowiekowi potrzebny.A każda przesada [typu: tylko biel, tylko czerń, itd
      itd] jest po dwóch dniach mecząca [jak płaszcz w dużą kratę, hi,hi].Ale wolnoć
      tomku w swoim podświadomku! Hej jk.
      • gattanera2 Re: Lazienka Babuni bardzo sympatyczna 16.09.06, 23:37
        O reszcie mieszkania moglabym troche podyskutowac ale o gustach sie podobno nie
        dyskutuje:-)
    • renjja Re: Magia bieli i błękitu 10.03.06, 10:58
      Przecież biel jest przełamana odcieniami błekitu!!Mnie sie podoba-jest wrażenie
      przestrzeni i magii przez różne oryginalne drobiazgi;niezwykle romantycznie
      • farbisz Re: Magia bieli i błękitu 10.03.06, 21:03
        ...to jeszcze raz ja, farbisz: czy mila pani widzi w takim mieszkaniu mężczyznę
        np? jeśli tak, to musi[!] chodzić w białym płaszczyku, w białych łapciach z
        białum pomponem.... itd itp. ja należę do czyściochów, ale byłoby dla mnie
        meczące zbieranie z podłogi brązowych okruszków i czarnych włosków [jestem
        pięknym owłosionym brunetem].
        bardziej serio: w mieszkaniu trzeba żyć a nie patrzeć nań i napawać się
        odcieniami..... [nota bene jestem synem malarki]
        • belaqua Ładne prosektorium 15.03.06, 22:12
          Ładne prosektorium. Gdyby jeszcze parę krwistych plamek dodać na stół i ściany
          byłoby w stylu "seryjny morderca tu był". Po prostu rzygać się chce....
          • a_pola Re: Ładne prosektorium 16.03.06, 11:58
            pieknie , z fantazja i wyobraznia , ilez finezji w tym wnetrzu,ale masowym
            gustom to Ikea do szczcescia wystarcza:(
        • benek104 Re: Magia bieli i błękitu 16.03.06, 14:33
          Rozumiem, że z racji swojego brunetowstwa (podoba Ci się takie słowo?:)) masz
          czarne podłogi i obicia?
          Ja jestem brunetką (średnio owłosioną, ale definitywnie piękną). Mam białe
          mieszkanie, ale zdecydowanie bardziej ascetyczne od tego, które tu
          przedstawiono. Nie lubię gratów, bibelotów, ornamentów, szmat we wzorki. Nie
          lubię i już. Poza tym - szkoda życia na pierdoły (tu się zgadzam: mieszkanie
          jest do życia, nie do napawania się nim i permanentnej konserwacji). A mój
          chłop chodzi po domu boso i w starych sztruksowych galotach. A jestem, nota
          bene, córką dietetyczki i mechanika;) Pozdrawiam niedrobiazgowych!
          • a_pola Re: Magia bieli i błękitu 16.03.06, 22:00
            tez mam ascetyczne , nawet bardzo mieszkanie i tez w bieli... pozdrawiam
        • beeat Re: Magia bieli i błękitu 22.04.07, 18:28
          Ja w tym mieszkaniu nie wyobrażam sobie zadnego faceta. Jest tak słodkie, że aż mdli.
    • aire1 Re: Magia bieli i błękitu 16.03.06, 15:00
      Bardzo fajne, choć monochromatyczne. Może trochę więcej drewna by się przydało.
      Mnie ciepłe barwy przytłaczają i denerwują.
    • semi71 Re: Magia bieli i błękitu 08.04.06, 17:25
      Dla mnie to mieszkanie jest piękne. Bajka. A najlepsze ,ze matraż taki jak u
      mnie, a dużo bardziej tu widać przestrzeń. Czytałam już i oglądałam to
      mieszkanie w gazecie i bardzo zazdroszczę właścicielce umiejętności takiego
      zagospodarowania i połączenia elementów.
      • commandos51 Re: Magia bieli i błękitu 24.04.06, 15:49
        Co kto lubi, myśle że trzeba uszanować gust właścicielki mieszkania, mi
        osobiście bardzo podoba się szafa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka