Dodaj do ulubionych

Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C...

19.01.07, 09:50
Zapraszamy do oglądania i głosowania.
Obserwuj wątek
    • tofi5 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C.. 19.01.07, 12:34
      Nie -dla mnie za pstrokato.Tylko łazienka całkiem ,całkiem.
      • pola_negri TAK n/t 19.01.07, 12:38
    • justmatw Nie 19.01.07, 13:03
      • felinecaline Re: Nie 19.01.07, 13:20
        Tak, wreszcie cos co nie jest szaro-bure, oliwkowe, "czekoladowe", "turkusowe"
        czy groszkowo-marchewkowe.
        Nie znaczy to, ze wlascicielka nie popelnila paru bledow np w zaaranzowaniu
        przestrzeni lazienki jakos ani bardzo racjonalnym ani specjalnie estetycznym.
    • annika-ja NIE n/txt 19.01.07, 14:04

• margie NIE 19.01.07, 14:10
      za duzo krzykliwych kolorw, za duzo tkanin upchnietych gdzie sie da, w lazience
      chyba nie da sie skorzystac z umywalki. Wlasicielka szla w dobra strone ale
      stracila dystans i umiar i polegla.
      • neufahrwasser_in NIE 19.01.07, 14:23
        Chyba odczytuję intencje autorki. Nie wyszło. Kolory, przecierki, szmatki, tu
        indyjski słoń, tam afrykańska maska. Fakt, że jest kolorowo, ale nie oznacza to
        że dobrze.
    • tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 19.01.07, 16:13
      NIe. Za kolorystykę tych fragmentów, które widziałam. Mieszkania nie oceniam bo
      go nie ma
    • skinnie18 tak 19.01.07, 18:03
      widać, że mieszkanie jest przytulne, jest tam dużo ciepła i miłości, a nie jak w
      niektórych przypadkach cztery zimne ściany nie podkreślające uroku miejsca.
      kolory pasują do siebie, są żywe i pobudzające. dodatki współgraja z resztą. w
      łazience urzekła mnie ta niesamowita gra świateł.
      • magdajeden a przepraszam 19.01.07, 18:26
        a skad wnosisz, ze w mieszkaniu jest duzo miłosci?
        zaciekawiło mnie to, bo moze pomaluję sobie sciany na rózowo - to bedzie
        oznaczało duzo miłosci we wnetrzu?
        • skinnie18 Re: a przepraszam 19.01.07, 18:31
          nie chodzi o różowy kolor ścian. mieszkanie wydaje się przytulne, chętnie
          usiadłabym w tym zielonych fotelu i napiła się gorącej herbaty.. a po drugie to
          mieszkanko narzeczonych, NA PEWNO jest tam dużo miłości :):):)
          • jestemnanie nie 19.01.07, 22:59
            po pierwszym zdjeciu bylam absolutnie na tak.
            potem wszystko rozmywalo sie, rozchodzilo az sie rozeszlo.
            szkoda, to pierwsze zdjecie wyostrzylo mi apetyt i bardzo chcialam na tak byc.
    • magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 19.01.07, 18:24
      eeee NIE
      maziaje, perła na scianie, błyski, tafty i słonie - pomieszanie z poplątaniem.
      chyba tylko wisząca lampa jest ciekawa, reszta baaardzo pretensjonalna.
    • morgana_le_fay NIE 19.01.07, 18:24
      Doceniam i pochwalam odwagę w doborze kolorów. Ale odwaga polega też na tym, że jak się powiedziało A to wypada i B. Tu kolorystycznie autor dokonał niewątpliwie szarży na srokatym koniu, a zobaczywszy na horyzoncie smoka wycofał się rakiem, kupił kilka grzecznych mebli i dodatków i schował się do norki między umywalką a monstrualną wanną i zabarykadował wejście pralką. Dla postraszenia smoka wymachuje jeszcze a to afrykańską maską, a to indyjskim słonikiem. Takie "i chciałaby i boi się" w wersji wnętrzarskiej. Poza tym, nie ma tu kuchni.
    • imagirro nie 20.01.07, 09:42
      choć właściwie nie wiem, jak wygląda to mieszkanie, ale same detale odpychają.
      koszmarne zasłony.
    • zoskaanka nie n/t 20.01.07, 11:44

• croquemitaine NIE 20.01.07, 20:38
      Niestety nie. Ni to Afryka dzika, ni to buduar. A łazienka jak z innego
      mieszkania. I gdzie jest kuchnia?
    • kikkera NIE 21.01.07, 21:29
      za duzo wszystkiego : kolorow, przecieranek, materialow...
    • agrestka2 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C.. 21.01.07, 21:44
      Mi się bardzo podaba! Jest kolorowe i przytulne, a przede wszystkim widać, że
      Pani Ania włożyła w to miejsce dużo serca.
      • julia3 Nie 24.01.07, 11:51
        ze względu na mix kolorów
        • askak1 Re: Nie 24.01.07, 16:41
          o rany- nietety mimo ze nie szablonowo to szalenstwo nie zawsze wychodzi na
          zdrowie... w kolorach naturalnie :-))
          zdjac ten woal z komody ..... i juz byloby lepiej
    • reynevan_a Nie 28.01.07, 21:17
      Nieciekawie, a te słonie... :(
    • anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 28.01.07, 21:24
      Nie
    • sylwia.ax nie 30.01.07, 19:30
      mnie rozbolały oczy od patrzenia. Nie wyobrazam sobie mieszkać w tak kolorowym
      wnętrzu
    • anette444 Nie 31.01.07, 09:10
      Nie mam nic przeciwko tkaninom we wnętrzu, ale nie może to byc jednyna rzecz,
      która zatrzymuje wzrok. Kombinuj dalej, widać, że masz swoje pomysły.
    • malgosia403 Oj NIE!!! 31.01.07, 13:51
      Oczy mnie bolą od samego patrzenia,dostałabym fioła przebywając w tym wnętrzu
      dłużej....To chyba nie jest tak,że ciekawe wnętrze to krzykliwe wnętrze...
    • amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C.. 06.02.07, 21:53
      NIE,

bo trudno ocenic wnetrze, ktorego nie widac. Plus za zabawe kolorami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka