redakcja 19.01.07, 09:50 Zapraszamy do oglądania i głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofi5 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C.. 19.01.07, 12:34 Nie -dla mnie za pstrokato.Tylko łazienka całkiem ,całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Nie 19.01.07, 13:20 Tak, wreszcie cos co nie jest szaro-bure, oliwkowe, "czekoladowe", "turkusowe" czy groszkowo-marchewkowe. Nie znaczy to, ze wlascicielka nie popelnila paru bledow np w zaaranzowaniu przestrzeni lazienki jakos ani bardzo racjonalnym ani specjalnie estetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
margie NIE 19.01.07, 14:10 za duzo krzykliwych kolorw, za duzo tkanin upchnietych gdzie sie da, w lazience chyba nie da sie skorzystac z umywalki. Wlasicielka szla w dobra strone ale stracila dystans i umiar i polegla. Odpowiedz Link Zgłoś
neufahrwasser_in NIE 19.01.07, 14:23 Chyba odczytuję intencje autorki. Nie wyszło. Kolory, przecierki, szmatki, tu indyjski słoń, tam afrykańska maska. Fakt, że jest kolorowo, ale nie oznacza to że dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 19.01.07, 16:13 NIe. Za kolorystykę tych fragmentów, które widziałam. Mieszkania nie oceniam bo go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
skinnie18 tak 19.01.07, 18:03 widać, że mieszkanie jest przytulne, jest tam dużo ciepła i miłości, a nie jak w niektórych przypadkach cztery zimne ściany nie podkreślające uroku miejsca. kolory pasują do siebie, są żywe i pobudzające. dodatki współgraja z resztą. w łazience urzekła mnie ta niesamowita gra świateł. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden a przepraszam 19.01.07, 18:26 a skad wnosisz, ze w mieszkaniu jest duzo miłosci? zaciekawiło mnie to, bo moze pomaluję sobie sciany na rózowo - to bedzie oznaczało duzo miłosci we wnetrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
skinnie18 Re: a przepraszam 19.01.07, 18:31 nie chodzi o różowy kolor ścian. mieszkanie wydaje się przytulne, chętnie usiadłabym w tym zielonych fotelu i napiła się gorącej herbaty.. a po drugie to mieszkanko narzeczonych, NA PEWNO jest tam dużo miłości :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie nie 19.01.07, 22:59 po pierwszym zdjeciu bylam absolutnie na tak. potem wszystko rozmywalo sie, rozchodzilo az sie rozeszlo. szkoda, to pierwsze zdjecie wyostrzylo mi apetyt i bardzo chcialam na tak byc. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 19.01.07, 18:24 eeee NIE maziaje, perła na scianie, błyski, tafty i słonie - pomieszanie z poplątaniem. chyba tylko wisząca lampa jest ciekawa, reszta baaardzo pretensjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE 19.01.07, 18:24 Doceniam i pochwalam odwagę w doborze kolorów. Ale odwaga polega też na tym, że jak się powiedziało A to wypada i B. Tu kolorystycznie autor dokonał niewątpliwie szarży na srokatym koniu, a zobaczywszy na horyzoncie smoka wycofał się rakiem, kupił kilka grzecznych mebli i dodatków i schował się do norki między umywalką a monstrualną wanną i zabarykadował wejście pralką. Dla postraszenia smoka wymachuje jeszcze a to afrykańską maską, a to indyjskim słonikiem. Takie "i chciałaby i boi się" w wersji wnętrzarskiej. Poza tym, nie ma tu kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
imagirro nie 20.01.07, 09:42 choć właściwie nie wiem, jak wygląda to mieszkanie, ale same detale odpychają. koszmarne zasłony. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 20.01.07, 20:38 Niestety nie. Ni to Afryka dzika, ni to buduar. A łazienka jak z innego mieszkania. I gdzie jest kuchnia? Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera NIE 21.01.07, 21:29 za duzo wszystkiego : kolorow, przecieranek, materialow... Odpowiedz Link Zgłoś
agrestka2 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C.. 21.01.07, 21:44 Mi się bardzo podaba! Jest kolorowe i przytulne, a przede wszystkim widać, że Pani Ania włożyła w to miejsce dużo serca. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Re: Nie 24.01.07, 16:41 o rany- nietety mimo ze nie szablonowo to szalenstwo nie zawsze wychodzi na zdrowie... w kolorach naturalnie :-)) zdjac ten woal z komody ..... i juz byloby lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 28.01.07, 21:24 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax nie 30.01.07, 19:30 mnie rozbolały oczy od patrzenia. Nie wyobrazam sobie mieszkać w tak kolorowym wnętrzu Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Nie 31.01.07, 09:10 Nie mam nic przeciwko tkaninom we wnętrzu, ale nie może to byc jednyna rzecz, która zatrzymuje wzrok. Kombinuj dalej, widać, że masz swoje pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Oj NIE!!! 31.01.07, 13:51 Oczy mnie bolą od samego patrzenia,dostałabym fioła przebywając w tym wnętrzu dłużej....To chyba nie jest tak,że ciekawe wnętrze to krzykliwe wnętrze... Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny C.. 06.02.07, 21:53 NIE, bo trudno ocenic wnetrze, ktorego nie widac. Plus za zabawe kolorami. Odpowiedz Link Zgłoś