eleonora_kasek 09.03.07, 09:36 Bardzo ciekawe pomysły!!!! Ale w sypialni... Wiało chłodem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal_gravity Łazienkowe kafelki walczą o pokój 09.03.07, 12:31 ogolnie wszedzie wieje chlodem , strasznie to surowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Pomieszczenia wioną chłodem jak w Kancelarii 09.03.07, 14:13 III Rzeszy.....specjaliści od Feng-Schui będą mieli dużo pracy aby "ocieplić" te zoologiczne wybiegi dla zwierząt.....ale co tam ...do odważnych Świat należy i... www.jezuici.pl/dr/cytat/10-2006.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gabula777 Re: Pomieszczenia wioną chłodem jak w Kancelarii 09.03.07, 16:12 Co za paradoks!!-w łazienkach rezygnuje się z płytek na całych ścianach, po to żeby położyć je sobie w sypialni i czuć się jak w prosektorium. Odpowiedz Link Zgłoś
beuthen1 Re: Łazienkowe kafelki walczą o pokój 09.03.07, 17:30 We Francji w salonach często można spotkać takie kafle na podłodze , poczęści jest to bardzo praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
ogia fatalne 10.03.07, 04:01 zbyt mocno kojarza sie z lazienka, albo z basenem, albo ze szpitalem, ewentualnie z prosektorium :] jestem za przelamywaniem schematow, ale ten pomysl to nie jest efekt tworczej wizji... powstal chyba tylko po to zeby wiecej plytej zeszlo ;P no dobra, calkiem fajnie wygladaly te podobne do blachy ;] mozna by z nimi pokombinowac... tylko nie w mojej sypialni! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Łazienkowe kafelki walczą o pokój 10.03.07, 07:23 W domu mojego znajomego kafelki są we wszystkich pomieszczeniach z wyjątkiem sypialni. Bardzo to wygodne i łatwe do sprzątania, szczególnie przy małym dziecku i psie. Wygląda też całkiem nieźle i wcale robi wrażenia prosektorium prosektorium, bo całe wyposażenie jest wizualnie dość ciepłe. Jednak rzeczywiście wadą takiej podłogi jest to, że w dotyku jest po prostu zimna. Dlatego przez całą zimę trzeba chodzić w ciepłych kapciach. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1231 Re: Łazienkowe kafelki walczą o pokój 10.03.07, 07:51 W krajach poludniowej Europy plytki sprawdzaja sie bardzo dobrze - to wlasnie ich chlod pomaga przezyc gorace dni. Najgorszy jest dzwiek przy przesuwaniu mebli typu krzesla po takiej podlodze. W/g mnie te plytki sa super, ale trzeba wtedy polozyc rozne dywany itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Łazienkowe kafelki walczą o pokój 11.03.07, 15:05 jak dla mnie plytki tylko w lazience... a i tam niekiedy przeszkadzaja.. odbijaja za duzo swiatla... w kazdym razie w pokoju na pewno nie... ma byc ciepla atmosfera, a plytki sa zimne i nieprzyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś