imrod Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 25.10.14, 12:42 Ja polecam w Gdańsku sklep DORMI design ich stronka www.e-meble.pl oddział maja w top shopping na Grunwaldziej. Kupiłam łózko i jestem super zadowolona. Są bardzo elastyczni, można wprowadzać wszelkiego rodzaju zmiany w łóżkach tak by klient był zadowolony:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1877 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 01.12.14, 11:05 Ja proponuję zajrzeć na stronę meble-bogart.pl z pewnością łóżko np z kolekcji Mestre przypadnie ci do gustu. Jest solidne i pięknie wykończone. Sama kupiłam je jakiś miesiąc temu i jestem ogromnie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
szymsta Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 18.02.15, 13:29 Łóżko jak i inne meble można wygrać w konkursie o tu on.fb.me/1E1boQN Odpowiedz Link Zgłoś
kicia3456 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 22.06.15, 17:32 Mi osobiście spodobały się łóżka w aranżacjach ze strony: www.forte.com.pl. Mają dużą ofertę i piękne aranżacje. Odpowiedz Link Zgłoś
silvia66 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 14.07.15, 13:50 ja kupowałam swoje łóżko od firmy Tignum tignum.com.pl/. Zależało mi by łóżko było wykonane z drewna i było podnoszone z pojemnikiem . Łóżko użytkuję już kilka lat, poleciłam je również kilku znajomym i również są zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia248 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 14.08.15, 14:29 Witam ja polecam producenta mirkon meble co prawda nie mają zaktualizowanej strony interentowej ale łatwo można odszukać ich asortyment do tego mila obsługa i indywidualne podejście do klienta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tolii67 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 17.09.15, 16:28 Polecam Ci firmę beata-meble.Mają duży wybór , niskie ceny i dobrą jakość.Firma jest producentem i można zamówić łóżko pod wymiar jaki Ci pasuje,w dowolny obiciu i kolorystyce.Na plus-szybko realizuje zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.uzytkownik Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 18.10.15, 20:40 Polecam sklep w Piasecznie, mają duży wybór ładnych prostych a solidnych łóżek. Materace też mają super i transport własny. www.materace-sypialnie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tol67 Re: Jakie łóżko 21.10.15, 10:08 Łóżko białe,albo szare jest dobrym wyborem,ponieważ rozświetla sypialnie.Każdy kolor ścian i dodatków będzie pasował.Dasz kolorowe poduszki,albo narzutę i rozweselisz pokój.Ostatnio moja córka urządzała sypialnie i kupiła łóżko w salonie beata-meble w Jankach.Łóżko piękne tapicerowane i bardzo dobrze wykonane.Polecam Ci ten sklep,mają bardzo duży wybór modeli i obić.Można zamówić łóżko na wymiar takie jakie Ci pasuje.Do wyboru dobre materace w przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
karo.84 Re: Jakie łóżko 26.10.15, 21:06 ReOsobiście urządziłam sypialnię przez www.maniaspania.pl/.To był mój pierwszy taki duży zakup przez internet ale opłacało się. Jakość ich łóżek jest świetna. Poleciła mi ich moja koleżanka która też ma od nich swoje łóżko. Ja moje mam już od grudnia 2013 i jest w idealnym stanie. (Mam Medisona) Śpi się bardzo wygodnie, a co ważne wygląda pięknie, jest solidnie wykonane. Myślę że każda z nas znajdzie tam coś dla siebie, bo wzornictwo i kolorystyka są bardzo szerokie. Co ważne ceny nie są wysokie, za takie same pieniądze kupuje się łóżka w sieciówkach ale ich jakość jest słaba. Tu do łóżka można wybrać materac, poduszki, pościel, także w zasadzie problem urządzenia sypialni rozwiązuje się bardzo szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
karo.84 Re: Jakie łóżko 26.10.15, 21:09 Osobiście urządziłam sypialnię przez: www.maniaspania.pl/ To był mój pierwszy taki duży zakup przez internet ale opłacało się. Jakość ich łóżek jest świetna. Poleciła mi ich moja koleżanka która też ma od nich swoje łóżko. Ja moje mam już od grudnia 2013 i jest w idealnym stanie. Śpi się bardzo wygodnie, a co ważne wygląda pięknie, jest solidnie wykonane. Myślę że każda z nas znajdzie tam coś dla siebie, bo wzornictwo i kolorystyka są bardzo szerokie. Co ważne ceny nie są wysokie, za takie same pieniądze kupuje się łóżka w sieciówkach ale ich jakość jest słaba. Do łóżka można wybrać materac, poduszki, pościel, także w zasadzie problem urządzenia sypialni rozwiązuje się bardzo szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
52zbyszek Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 28.10.15, 14:43 Łóżko i materac kupiłem w sklepie internetowym Przyjemny Sen. Chodziło mi już długo po głowie łóżko kontynentalne. Zdecydowałem się finalnie na Materasso model Bellatrix. Dodatkowo zakupiłem materac marki Treenes. Uważam zakup za bardzo udany. W sumie nie spałem jeszcze nigdy na tak wygodnym materacu. Troszkę tanich konstrukcji przerobiłem, kieszeniowych, sprężynowych, lateksowych itp. ale po roku były do wyrzucenia. Treenesa używam już 3 rok i spisuje się rewelacyjnie. Oczywiście firma ode mnie otrzymuję ocenę pozytywną i komentarz na stronie. Do decyzji zakupowej i wyboru materaca zachęciło mnie na pewno video na tej stronie: przyjemnysen.pl/materac-trenes-gold-80x200-zdrowotny-ortopedyczny-ekskluzywny Pozdrawiam Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
meblepumo.pl Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 08.03.16, 14:05 Osoby, które mają sypialnię urządzoną na jasno, zakupić mogą łóżko Naia, które pokryte jest białym lakierem na wysoki połysk. Wpasuje się ono do pomieszczenia, w którym ściany są w odcieniach szarego, a podłoga brązu. Mocniejszym akcentem kolorystycznym może być różnokolorowy dywan. www.meblepumo.pl/product-pol-15991-NAIA-lozko-160-x-200-cm-bialy-polysk.html Odpowiedz Link Zgłoś
marysinka5 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 31.03.16, 17:28 ja powiem szczerze ,że łóżka do sypialni jeszcze nie kupowałam . Choc tez się do tego przymierzam . Za to ostatnio kupowałam z mężem narożnik do salonu w iwc meble . Odpowiedz Link Zgłoś
mejk_maj_dej Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 03.04.16, 16:56 a takie łóżka wam się podobają? www.kare24.pl/lozko-authentico-160x200cm-p-1176-356 Odpowiedz Link Zgłoś
pola_kr Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 06.07.16, 10:20 Ja długo się zastanawiałam ale w końcu wszystkie meble zamówiłam na indigo, bałam się zamawiać przez internet ale jak dostałam od nich biblioteczkę to się nie zastanawiałam, podsyłam link ;) indigodecor.pl/pl/c/LOZKA/55 Odpowiedz Link Zgłoś
k_ala75 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 19.07.16, 14:52 a kupił ktoś meble z mirjan24.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia342 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 08.08.16, 15:56 ja całkiem niedawno zakupiłam tam meble i powiem, że za tą cene to są naprawdę mega! ;) obsługa też bardzo miła i pomocna:) nie ma się czego bac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
super_sofa Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 19.09.16, 13:49 Wybierając łóżko zwracamy uwagę przede wszystkim na jego jakość, ponieważ wysoki poziom wykonania wpływa na komfort codziennego użytkowania. Kolejnym ważnym elementem jest wygląd i funkcjonalność. W naszej ofercie posiadamy zarówno łóżka tapicerowane, jak i drewniane - najczęściej wykonane z dębu, buku lub jesionu. Szeroki wybór modeli oraz wariantów kolorystycznych, dostępnych w naszym sklepie super-sofa.pl z pewnością pozwoli na znalezienie łóżka dopasowanego do Państwa potrzeb i oczekiwań. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Super-Sofa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kozkaz45 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 21.09.16, 10:59 Polecam Ci Sweet Living na wilanowie, mają łózka Hilding i materace, i chyba Furninova, nam doradzili super lożko, cany no cóż, nie ikea, ale myśle ze warto, może wybrac tkaninę i materac, do swojej wagi i potrzeb. Smpimy teraz jak susły;-) Odpowiedz Link Zgłoś
k_ala75 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 24.09.16, 09:22 Ja zastanawiam się jeszcze nad takim rozwiązaniem - www.mirjan24.pl/831-polkotapczany Nie mam dużego mieszkania a mimo wszystko chciałabym aby moja pociecha spała wygodnie. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia342 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 07.06.17, 15:45 meble mają super! już nie raz u nich zamawiałam i nigdy nie spotkałam się z żadnym poważnym problemem oprócz wcześniejszej dostawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
florimeble.pl Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 05.10.16, 23:57 Polecam, dostępne w naszym e-sklepie, łoże Lexus, które posiada tapicerkę z charakterystycznymi przeszyciami. Zamontowano w nim sprężyny typu bonel, a także oświetlenie LED. Mebel posiada pojemnik na pościel, a jego powierzchnia spania wynosi 160x200 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
beti2016 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 20.10.16, 09:29 Ja polecam dobrą firmę z Podkarpacia. Mają kilka świetnych wzorów łóżek. Ja wybrałam prosty chyba Mateusz, ale do dnia dzisiejszego służy i nic sie z nim nie dzieje. Polecam firmę MEBGOD. Robią meble z litego drewna a nie jakiejś sklejki. Mają opcję wysyłkową a większe gabaryty dowożą sami mebgod.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maja9009 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 08.11.16, 07:40 Kupowałam już kilka razy meble w tym Flori Meble i faktycznie warto, są naprawdę dobrej jakości i porządnie wykonane, nie rozpadają się po roku jak to bywa z tymi z sieciowych salonów. Pamiętam jak ja kupowałam u nich łóżko i nie wiedziałam jaki kupić sobie materac i tu muszę powiedzieć, że fachowo podeszli do sprawy i nie proponowali najdroższego ale wybrali odpowiedni do moich upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.oleksyk.08.09 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 07.12.16, 15:55 Widzę, że dużo osób wiąże zakup łóżka razem z materacem. Ja zdecydowałam się na osobny zakup. Chciałam mieć pewność, że mój materac zapewni mi zdrowy sen i posłuży na długie lata. Wybrałam polskiego producenta materacy, który zajmuje się sprzedażą online- dzięki temu produkty są tańsze! Zakup materaca w sklepie online firmy Matinee był strzałem w dziesiątkę. Polecam www.matinee.pl Odpowiedz Link Zgłoś
autormakajo Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 15.03.17, 22:48 A sprawdzaliście tutaj solpol-meble.com.pl/meble-do-sypialni.html moim zdaniem warto się zapoznać z tym asortymentem mają też łóżka tapicerowane kilka naprawdę bardzo udanych modeli Odpowiedz Link Zgłoś
renifer13 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 15.03.17, 23:54 Ja bym zainwestowała w łóżko kontynentalne, trochę kosztuje, ale warto, mam takie z sembelli, tapicerowane, super materac, wysokie, łatwo się z niego wstaje, wygodny zagłówek do oparcia, kolor można sobie wybrać, jest z czego, rodzajów tkaniny też jest wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
arowana1444 Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 16.03.17, 09:17 Ja od miesiąca jestem posiadaczką pięknego łóżka Tiffani marki Vieri Divani. Jestem z jego zakupu bardzo zadowolona, nie dość że jest przepiękne to jeszcze bardzo wygodne i duuuże ;) Śpi się super! Odpowiedz Link Zgłoś
marekmater Re: Gdzie kupić łóżko do sypialni? 06.04.17, 20:46 Łóżko to najmniejszy problem, bo musi się po prostu podobać i wielkością pasować do pomiezczenia.. Ja teraz myślę nad materacem. Słyszałem, że lateks 7strefowy jest najlpeszy.. Myślicie, że taki materac będzie w porządku? homlando.com/materac-natural-lux-aloe,905.html Marzy mi się, żeby wstawać rano jak nowo narodzony… :D Odpowiedz Link Zgłoś