jolix 25.09.08, 09:07 Poszukuję wizualizacji lub zdjęć łazienek wykończonych tymi płytkami. Podobają mi się bardzo, ale mam kłopot z aranżacją, a strona Paradyża nie pomaga niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artinside Re: Otylia, Paradyż 30.09.08, 00:17 Owszem, płytki ładniutkie :) na stronie producenta niby jest jakaś pokazowa aranżacja, ale widzę, że użyli do niej wszystkich płytek z zestawu.. ograniczyłabym się do płytki podstawowej, np. tej najjaśniejszej plus jednej z tych wzorzystych i tylko z takiego zestawienia próbowała coś zaaranżować. Lubię minimalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
jolix Re: Otylia, Paradyż 30.09.08, 07:57 Wielkie dzięki za odzew :) Tym bardziej, że profesjonalisty ... Oczywiście mam zamiar użyć tylko kilku płytek z serii: jeden pasek dekoru (czarny), jedna płytka z wzorkiem (czarna), jasna podłoga. Marzę o czarnych pasach - ale nie tak wysoko jak w projekcie Paradyża. Zobaczę, jak to wyjdzie na wizualizacji Odpowiedz Link Zgłoś
stasik39 Re: Otylia, Paradyż 12.10.08, 23:26 Witam, jestem tez zainteresowany tą kolekcją , jeśli ma pani aranżacje lub zdjecia to bardzo proszę o informację, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolix Re: Otylia, Paradyż 13.10.08, 12:42 Niestety mam tylko te obrazki, które Paradyż umieścił na swojej stronie. Również poszukuję innych - najlepiej prawdziwych łazienek :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasik39 Re: Otylia, Paradyż 11.11.08, 08:06 jak tam lazienka, czy juz plytki polozone -jesli to mozliwe prosze o zdjecia , ja tez ciagle szukam ale bezskutecznie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolix Re: Otylia, Paradyż 11.11.08, 11:09 Niestety, kluczy od mieszkania jeszcze nie mam. Trwam jednak przy planach Otyliowych :) Odpowiedz Link Zgłoś