swarozyc przeciez od dawna mowie ze 21.12.10, 20:20 Kszysiek to PATOLOGICZNA RODZINA jak sie ma xiendza w rodzinie, to nie mozna byc lepiej wychowanym. Nalezy ta rodzine poddac co najmniej ostracyzmowi, o innch skuteczniejszych srodkach resocjalizacji nie mowiac.. Tak trzymac zbolszewizowane katolaki i nie zaciskac posladkow, bo bedzie bolalo! Przyjmijcie z pokora dopust bozy.. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Czy mafii mieszkaniowej urzad tez zwróci koszty? 21.12.10, 20:23 Czy działającej w urzędzie mafii mieszkaniowej przeciw której toczy sprawę prokuratura, tez zwróci urzad i prezydent koszty ewentualnych remontów po stawkach jakie uzyskał pan Krzystek? Powinni zwrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Termos Re: Czy mafii mieszkaniowej urzad tez zwróci kosz IP: *.centertel.pl 21.12.10, 20:58 Andreas, pozamiatałeś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio A co z korupcją i Golemą? IP: *.globalconnect.pl 21.12.10, 21:20 A czy Golema odda cokolwiek za swe przekręty czy też raczej podatnicy mu jeszcze dodadzą za jego świństwa? Wziął przykład z Krzystka, ten przewalił mieszkanie, a Golema Osolineum, żadna różnica, więc teraz może też trzeba dopłacić Golemie za remont którego nie zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola polubiłem Goleme IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 21:45 od czasu jak rzygasz o Golemie na forum polubiłem faceta. to musi być gość że taka nędzna jak ty wesz tyle energii wkłada w to rzyganie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: polubiłem Goleme IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 23:17 Ja tez go podziwiam I Wiem ze nigdy nie bede taki jak on jetsem zazdrosnym zalosnym dupkiem I nic w zyciu nie zrobilem nie dokonalem chcialem talko ukrasc ossolineum ale Golema mi nie pozwolil I dla tego tak go nie lubie jestem zwyklym cieciem funio ja funio paskudna gnida jetstem zlym czlowiekiem jetsem przeklety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xix Funio onanista IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 23:23 Funio jestes onanista I zboczencem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciętny uczeń Re: Funio onanista IP: *.szczecin.mm.pl 21.12.10, 23:53 Fajnie tak porozmawiać z samym sobą przed snem prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Golema to pijawka roku IP: *.globalconnect.pl 22.12.10, 12:58 Nerwy puszczają przydupasom Golemy? Golema przestaje płacić, więc nie zapłaci za wpisy, jest na walizkach, firmy przepisuje, dostawcom nie płaci, frajerzy na dachu Polmozbytu sądzę że im zapłaci, ha, ha, ha, Golema jak ukradnie to cos zapłaci, ale złodziejstwo się ma ku końcowi, nie zbijecie mnie z pantałyku....Golema to pijawka Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Tak trzymac katolacy! 21.12.10, 20:26 Poniewaz cierpienie jest jednym z najszlachetniejszych uczuc, wedlug perwersyjnej ideologii katolickiej, dlatego tez papiez Pius XII przypomnial o nim katolikom polskim w oredziu z 30.IX 1939r "Lzy dla chrzescijanina maja swa nadnaturalna wartosc i slodycz"... Tylko qrwa cierpiec w milczeniu i godnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec zedy różne wyjaśnijcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 22:24 dlaczego w kampanii wyborczej Krzystek nie pisnął ani słowa że się procesuje z miastem? dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztecik mięsny Re: Za remont mieszkania Krzystek dostanie 200 ty IP: *.szczecin.mm.pl 21.12.10, 22:43 Jak to mówią starzy stoczniowcy: ku...a ku..wie łba nie urwie Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska 200 tys. dla Krzystka. Zwrot kosztów remontu mi... 21.12.10, 23:32 wcale mnie nie cieszy, ze już się wyprowadziłem i PK nie jest moim prezydentem. Wprost przeciwnie. Kocham to miasto i żal, że taka miernota nim rządzi. M_T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Zjadł ciastko i ma ciastko IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.10, 02:21 a wy się możecie jedynie oblizać, durnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space biedny, niezbędny, a 200tys miał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 08:03 na inwestycje w lokal. Może należy mu doliczyć odsetki, bo źle zainwestował i to jak twierdzi nie ze swojej winy (nic nowego w przypdaku tej osoby) i chęci wzbogacenia za pomocą majątku miejskiego, ten nasz biedny i niezbędny, nad ktorego losem z troską pochylali się ówczesny wojewoda i Prezydent miasta. Ponadto, gdzie jest odszkodwanie dla miasta, za bezprawne zajmowanie lokalu, zle jego przyznanie, dotkliwe kary dla tych którzy stali za tym naciąganiem faktów. Ludziom się źle nalicza czynsze i jakoś nikt tego nie może załatwić, a temu czlowiekowi tylko dlatego, że siedzi na stołku podaje się wszystko na tacy. Nadal wszystko toczy się z troską nad losem tego biednego niezbędnego, bo jeszcze mu się krzywda stać by mogła. Może Ci którzy mają źle naliczane czynsze powinni się np. teraz do niego wprowadzić, na czas jakiś do czasu zwrotu nadpłat, a on powinien im z troską i zaangażowaniem pomagać i dzielić się swoją biedą! Świeta!! Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: biedny, niezbędny, a 200tys miał 22.12.10, 08:09 Gość portalu: floating in space napisał(a): > Ponadto, gdzie jest odszkodwanie dla miasta, za bezprawne zajmowanie lokalu, > owiekowi > tylko niewiedza, zła wola, demagogia, krańcowa frustracja po przegranych wyborach...co jest przyczyną takich twierdzeń. jak miasto może dochodzić odszkodowania od krzystka skoro to miasto bezprawnie przydzieliło lokal. to tak jakbys się stuknął czyjeś auto wyjeżdzając z podporządkowanej i wystąpił o odszkodowanie jako stwierdzony winny kolizji. zastnanów się co ty za pierduty tu piszesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Przecież to z daleka śmierdzi... IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 08:33 Tyle tutaj pada argumentów i zażartych dyskusji nie widać końca... ale wystarczy zatrzymać się na chwilę i spojrzeć z dystansu, przecież to z daleka śmierdzi jakimś zayebistym przekrętem... afera z mieszkaniem nie znalazła końca wraz z wyrokiem sądu odbierającym prawo PK do mieszkania.. Postawa samego zainteresowanego jest dość obślizgła i obrzydliwa... specjalnie ukrywano tę sprawę zwrotu 200 tyś. przed wyborami, przypomina to działamnie PK i Nitrasa 4 lata temu w sprawie mieszkania w pierwszej kampanii wyborczej PK. Szkoda że miastem rządzi człowiek, który ma bardzo niejasne intencje wobec majątku miejskiego, pieniędzy publicznych i nepotyzmu, który jakos dziwnie przeziera przez "przetargi" w UM... o zasyfiałym śródmieściu z którym PK nic nie zrobił i o SCR który utrzymuje z naszych pieniedzy nie wspomnę. Ta kadencja zaczyna się od kolejnej afery i to nie jakiej tam banalnej. w końcu chodzi o kilkaset tysięcy złotych, które mają trafić do prywatnej kieszeni prezydenta miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating n space Re: biedny, niezbędny, a 200tys miał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 09:20 Z wniosku wynika, że obie strony wiedziały (podobno niewiedza nie chroni przed odpowiedzialnością, chyba, że naszego wspaniałego biednego niezbędnego prawo nie dotyczy), że wniosek nie spełniał wymogów, czyli obie strony uczestniczyły w procederze przyznawania. Jedna wystąpiła z wnioskiem, a druga przyznała. Nie ma sensu udawać, że wszystko było zgodnie z prawem (świadomie czy też nie), biedny niezbędny beneficjent jest jedynie biedną niezbędna ofiarą knowań innych na majatku publicznym. Bidoczek dał się wplątać. Ciekawe, jak to jest wogóle możliwe, że urzędnicy (Dyrektorzy urzędów) sobie nawzajem przyznają statusy biednych i niezbędnych oraz mogą sobie sami przydzielać mieszkania i inne dobra będące własnością publiczną czyli nas wszystkich. Takie postępowanie jest naszym zdaniem przynajmniej nieetyczne i niezgodne z zasadami słżuby jaką jest praca w administracji. Przyznawanie osobom trzecim to zupełnie inna kwestia i tam okoliczności mogą być różne, choć trudno np uznać szefa związków zawodowych za kolejnego biednego i niezbędnego któremu trzeba pomóc. To wszystko źle pachnie .. ale jest jak jest .. choć naszym zdaniem dzieki takim ludziom to miasto umiera, a Ci zaangażowani w ten proceder jak wyżej mają sie dobrze. Wesolych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
tola2006 200 tys. dla Krzystka. Zwrot kosztów remontu mi... 22.12.10, 08:59 Facet dostał mieszkanie, wnioskował o to wojewoda przyznał były mój kolega ze stoczni prezydent Jurczyk( najwiękrzy błąd mieszkańców miasta w przeciągu 1000 lat). Wyremontował je ma na to rachunki i wycenę przed i po remoncie to co chcecie od niego. Najlepiej zabierać głos i pieniądze jeżeli są nie wasze, ciekawy jestem czy wszyscy byliby tacy anty gdyby chodziło o wasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: 200 tys. dla Krzystka. Zwrot kosztów remontu 22.12.10, 09:14 tola2006 napisał: Wyremontował je ma na to rachunki i wycenę przed i po remoncie to co chcec > ie od niego. > Najlepiej zabierać głos i pieniądze jeżeli są nie wasze, ciekawy jestem czy wsz > yscy byliby tacy anty gdyby chodziło o wasze pieniądze. i tu się mylisz zwrot za remont nie został naliczony na podstawie rachunków i wyceny rzeczoznawcy budowlanego TYLKO (jak podaje kurier szczeciński) na podstawie operatu szacunkowego CZYLI ceny mieszkania z roku 1999 do roku około 2009 co oznacza że jest to różnica ceny z 2009 z ceną z 2009 i to jest dziwne i wydaje się lekko szokujące co zabawniejsze wycenę sporządziła Gmina Miasto Szczecin oraz Państwo Krzystek - to dzięki konfrontacji tych 2 wycen powstałą kwota 200 tyś WIĘC NIE PISZCIE I TU ŻE PAN KRZYSTEK PRZEDSTAWIŁ RACHUNKI I SĄ TO JEGO PONIESIONE NAKŁADY BO ZA CHINY LUDOWE NIE UWIERZĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: 200 tys. dla Krzystka. Zwrot kosztów remontu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 13:40 Dobra abstrahując chwilowo od zasadności wypłaty kasy za remont bezzasadnie zajmowanego mieszkania, dlaczego wyliczono te koszty w taki durny sposób? Proszę okazać rachunki, fakturki i wtedy będzie można dochodzić czy cała kwota jest zasadna, czy jej część, czy w ogóle na drzewo. Wqrza mnie to już normalnie, czy w tym mieście może zasiąść na stołku jakiś normalny Człowiek? A nie jak dotychczas same miernoty? Jak dla mnie kolejny przekręt chcących się nachapać. Odpowiedz Link Zgłoś
paw-elm 200 tys. dla Krzystka. Zwrot kosztów remontu mi... 22.12.10, 10:08 Boli mnie to ze człowiek musi sie boksowac zeby jakos kupic mieszkanie a tu prosze urzednik panstwowy Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance We Wrocku już kombinują, może by ten... teges.... 22.12.10, 10:24 forum.gazeta.pl/forum/w,72,119928079,,Z_Kropiwnickim_sie_udalo_moze_sprobowac_u_nas_.html?v=2 Referendum może się odbyć najwczesniej w październiku, ale..... to i tak niewiele czasu na przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: We Wrocku już kombinują, może by ten... teges 22.12.10, 17:50 whiteentrance > Referendum może się odbyć najwczesniej w październiku, ale..... to i tak niewie > le czasu na przygotowania. white nie żartuj nawet - ile razy juz.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: We Wrocku już kombinują, może by ten... teges IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.10, 22:47 zobacz w jakiej normalnej tonacji jest ta dyskusja. są przeciwnicy i zwolennicy i nikt się nie wyzywa. a tutaj zaraz przyjdzie zed opłacany przez Krzystka i zacznie wszystkich wyzywać.albo inna beatrix pod nowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Krzystek dba o interes - zdanie MJW 22.12.10, 18:09 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=557&lg=1 Dlaczego oddano mu pieniądze za wyremonotowanie cudzego mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Za remont mieszkania Krzystek dostanie 200 ty IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.10, 23:28 No to teraz wiadomo po co miastu takie wielkie kredyty były potrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Za remont mieszkania Krzystek dostanie 200 ty IP: 38.113.161.* 23.12.10, 15:27 jeszcze mu to wszystko w gardle stanie ale wtedy juz nikt sie nie ulituje Odpowiedz Link Zgłoś
windsurfer69 200 tys. dla Krzystka. Zwrot kosztów remontu mi... 24.12.10, 10:17 dla "waszego" prezydenta to prezent na Święta?! bezczelność i służalczość podległych MU urzedników...ale przecież to nie z własnej kieszeni/hahaha Odpowiedz Link Zgłoś