kazziu 26.04.04, 20:36 kto za przyłaczeniem Szczecina do Berlina niech sie wpisuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: POMYSŁY..........! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.04.04, 05:40 spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: POMYSŁY..........! IP: *.comnet.krakow.pl 27.04.04, 10:36 o jakie połączenie chodzi ? myśle ,że o kolejowe. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazziu Re: POMYSŁY..........! IP: *.bazapartner.pl 27.04.04, 10:51 takze i kolejowe... moze metro? i tak w ogole wrocic do idei granicy na linii Odry... Słoneczne i Dabie w POlsce - cała reszta w Bundesrepublik... co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: POMYSŁY..........! 27.04.04, 10:55 podlacz sie kaziu do pradu, najlepiej zmiennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazziu Re: POMYSŁY..........! IP: *.bazapartner.pl 27.04.04, 11:00 a dlaczego mam sie podpiac do pradu? przeciez zadalem tylko pytanie... nie pamietasz Szanowny Swantevicie jak rzesze Polaków grzebały w starych papierach z nadzieja że dziadek czy wujek sluzyl w Wermachcie? nie mowiac o innych formacjach... i potem ruszaly z usmiechem na ustach na zachód za chelbem i obywatelstwem niemieckim... nie mow że nie wiesz - praca u bauera 60 lat temu była ponizeniem - dzisiaj młodzi POlacy marza aby zlapac robote u wnuka tego bauera ... nie jest tak.... i tak z okazji wejscia POlski do UE - takie mi pytanie przyszło do głowy .... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: POMYSŁY..........! 27.04.04, 11:04 tych wzmiankowanych przez ciebie polakow tez podlacz do pradu... Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: POMYSŁY..........! 27.04.04, 11:06 czyzbys był potomkiem herr sturmbannfuhrera? Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: POMYSŁY..........! 27.04.04, 11:07 czy sama idea unii nie zakłada zacierania granic w niedalekiej przyszłosci? Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: POMYSŁY..........! 27.04.04, 11:12 ?? przyłaczenie szczecina do berlina czy...? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar przesądy światło ćmiące... 27.04.04, 11:16 swantevit napisał: > to lewicowy przesad. > > chroń nas,Panie Boże przed przesądami.zwłaszcza lewicowymi! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jams Re: POMYSŁY..........! IP: 212.160.165.* 27.04.04, 11:31 ja proponuję przenieść stolicę UE z Brukseli do Berlina co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: POMYSŁY..........! 27.04.04, 11:50 moze byc.... ale jak Szczecin wlasciwy wejdzie w granice administracyjne Berlina... Odpowiedz Link Zgłoś