Gość: Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 10:29 www.szczecin.pl/aktualne/komunikaty/2004/0726a.htm Może jednak się wreszcie uda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masaladosa Re: IKEA w Szczecinie 31.07.04, 11:21 noo jezeli zajmuje sie tym zespol roboczy pod swiatlym kierownictwem miroslawa 'ten od ptaka' czesnego to jestem spokojny ikei szybko w szczecinie nie bedzie... mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: IKEA w Szczecinie IP: *.devs.futuro.pl 31.07.04, 22:40 co ty będzie tez na lotnisku - ten teren staje się być nieograniczony. ikea , stadion, supermarket, basen targowisko, park rozrywki , coś pominełem? Pozdrawiam ps. nie można zrobic jakiejś pikiety pod UM z protestemprzeciwko ruszania terenów lotniska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: IKEA w Szczecinie IP: *.espol.com.pl 31.07.04, 23:05 Takie jak ta i inne rozmowy IKEA prowadziła 8 lat w tym mieście i do dziś nie mogli postawić swojego sklepu. Podobnie było z innymi firmami prowadzą rozmowy od 7 do 10 lat nie będę tu ich wymieniał bo pisałem tu nie raz na ten temat. Jak zaczną budować to zobaczymy. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: IKEA w Szczecinie 01.08.04, 00:02 > Gość portalu: Ka napisał(a): > Może jednak się wreszcie uda? Oby sie Twoje słowa w zloto obróciły. Ja jednak takim optymista nie jestem. Upadła inwestycja Auchan, a tam miała być IKEA. Teraz IKEA chce rozwijać fabryki, ale chce mieć gwarancję dostaw drewna. Sprawa sklepu będzie z tym powiązana. Gdy do tego dojdzie wyciąganie rączek przez niektórych urzędników to podejrzewam, że dalej najbliższa IKEA to bedzie jak do tej pory Berlin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: IKEA w Szczecinie IP: *.fnet.pl 01.08.04, 00:46 ikea pa! (odejdz do lasu) Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: IKEA w Szczecinie 01.08.04, 14:13 Jakby sie udalo, Szczecin rowniez dla Niemcow stal by sie jeszcze bardziej atrakcyjny, gdyz w calych wschodnich Niemczech sa 3 domy Ikei! (oprocz 3 w Berlinie) i wszystkie znajduja sie landzie Sachsen, czyli bardzo daleko na przyklad od Wismar, Stralsundu, Schwedt. Ludzie z Mecklemburgii- Pomorze Przednie nie tylko mieli by blizej, ale rowniez taniej mogli by zakupic tu dla siebie meble. www.ikea.de/ms/de_DE/ikny_splash.html Dla Szczecina same korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: IKEA w Szczecinie 01.08.04, 17:31 Jurczyk bedac prezydentem w poprzedniej oslawionej kadencji pogonil przedstawicieli IKEI na cztery wiatry, a wtedy Szwedzi byli tez zainteresowani zainwestowaniem sporych pieniedzy w Goleniowie. Zadziwiajaca wolta, no i ten "kolega Ptaka od Pogoni" - pomimo wszystko nie moge w to uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś