Gość: kiciara IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 19:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html a kto na tym forum może być prowokatorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifrock Re: Prowokatorzy na forum 15.06.05, 19:31 a kto najczesciej zaklada nowe watki, lub tez wypowiada sie na kazddy temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciara Re: Prowokatorzy na forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 19:41 czyzby xyz z antyknajakiem? hmm to by nawet pasowalo - dwa scierajace sie fronty odwracajace uwage:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciara Re: Prowokatorzy na forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 19:48 zwracam honor xyz i antykowi - tekst "Emerytury dla księży katechetów" schutzengela1 są prawie na kazdym forum... polujemy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Jestem :-) ale nie prowokatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:52 Jeżeli tak uważasz ? Tylko skąd Ty to forum tak dobrze znasz skoro kiciara ma zero wpisów na tym forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciara Re: Jestem :-) ale nie prowokatorem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 19:55 :))))))) wiedziałam, że jesteś w sieci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Prowokatorzy na forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 22:52 Ja, ja, ja! No nie powiecie mi, że niektórych nie prowokuję ;-), czasem aż się sami zapętlają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ja jestem pro, ja jestem pro.... IP: 62.69.200.* 15.06.05, 23:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: ja jestem prowokator! n/t IP: 62.69.200.* 15.06.05, 23:11 Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: ja jestem prowokator! n/t 15.06.05, 23:22 Marian,miałeś się nie przyznawać.Dlaczego to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ja jestem prowokator! n/t IP: 62.69.200.* 17.06.05, 15:24 Marian jest straszny i dlatego sie przyznaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL a ja nie jestem IP: *.ksiazat.v.pl 15.06.05, 23:24 nie jestem i tyle :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 sprowokowałem Cię kiciaro do czegoś złego ? IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.05, 00:24 ten nick widzę pierwszy raz na forum. A co to nasze kochane prawicowe oszołomstwo się nie wypowiada ? gdyby to tak było o komuchach to można by było trochę popisać. Sid , dlaczego milczysz ? byłeś ciekawy dlaczego co niektórzy nienawidzą duchownych katolickich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardan Re: sprowokowałem Cię kiciaro do czegoś złego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:53 "A z was, to d...y nie prowokatorzy..." Pamiętacie to z Kingsajza? W durszlaku to było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: sprowokowałem Cię kiciaro do czegoś złego ? 16.06.05, 08:55 uderz w stół...:)) ach henio... prowokuj mnie prowokuj Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 H56 16.06.05, 09:53 Przecież ja wiem ,dlaczego nienawidzą.Chciałem poznać opinię innych.Czyżbyś sugerował,że to była prowokacja?Daj spokój,taka sobie niewinna dyskusja przy kawie.Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: H56 IP: *.szczecin.pl 16.06.05, 10:40 Heniu a Ty nie na forum rzeszowskim???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Zdziwienie, że sieć sięga dalej IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 22:53 poza opłotki XXL :)) FAKTYCZNIE, DLA EMERYTA TEN POSTEP OD TELEFONU MOŻE BYĆ OSZAŁAMIAJĄCY :)) Dziwaczne "panta rei" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Ed IP: *.ksiazat.v.pl 16.06.05, 23:27 o co Tobie koniu chodzi? bo jakoś tak niejasno rżysz, owies był za suchy czy trawa za mokra a może ta słoma co Tobie z butów wystaje zbyt ostra. Jak na konia to jesteś dość postępowy,wiesz jak się na forum zalogować a i może masz uprząż różową teraz jest trędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przepraszam, czy tu prowokują? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 10:47 a co to znaczy PROWOKACJA? Właściwie kazda nasza odpowiedź jest prowokacją... każdy post! Ja teraz pisze i tez prowokuję, bo podbijam wątek i jeszcze jatrzę! A Gazeta Wyborcza jak pisze teksty o czyms tam, to niby nie jest prowokacja? Śmieszne! Ale teraz sprowokowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: przepraszam, czy tu prowokują? IP: *.szczecin.pl 16.06.05, 10:54 :)))))))))idę się zprowokować do WC :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: przepraszam, czy tu prowokują? IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.05, 11:14 spuść wodę i nie obsikaj deski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: przepraszam, czy tu prowokują? IP: *.idea.pl 16.06.05, 12:21 nie zrobię tego bo to ma być prowokacia:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: odrazu ze prowokator.. 16.06.05, 11:23 .. dzis sie chyba mowi lobbysta !!! .. i to jest w pelni legalne :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Prowokatorzy na forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 12:18 najlepszą prowokacją to jest ten artykuł ;-) Czy kogokolwiek z was obchodzi, że są tacy podesłani ludzie?? Skoro uatrakcyjniają wątek to O.K. Gdy ja_aska, okaże sie Jurczykiem, to mnie to nie interesuje. Na forum odnosimy się do tekstów nie osób /poza nielicznymi wyjątkami ;-)/. Gdy chce być PEWNA z kim rozmawiam to robię to w realu. A kryptoreklama? Cóż nie tylko w internecie egzystuje, po to człowiek ma rozum aby wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prowokatorzy na forum 16.06.05, 12:19 Myślisz,że z tym Jurczykiem to prawda?Ciekawa hipoteza. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Prowokatorzy na forum 16.06.05, 12:56 Jurczyk to loguje sie jako student1 aby zniechęcić mieszkańców do Od Nowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch stoi za tą prowokacją ten wredny Lukaszenko.. IP: *.agro.ar.szczecin.pl 16.06.05, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Prowokatorzy na forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 14:47 uważaj bo student ma dobre układy i zaraz bedziesz musiała go przpraszać... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Prowokatorzy na forum 16.06.05, 15:22 no jezeli student jest prezydentem to z pewnoscia ma dobre uklady... wiec juz przepraszam za wszystko co dotychczas i to co pozniej jeszcze powiem:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Prowokatorzy na forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.05, 21:43 pech, że prezydent nigdy nie był studentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Prowokatorzy na forum IP: 62.69.200.* 16.06.05, 21:51 a student prezydentem:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Prowokatorzy na forum 16.06.05, 21:59 cieszę się że jestem tak popularny wirtualny student w wirtualnym forum zabawne prowokacja na tym forum jest bardzo częsta uprawiają ją przede wszystkim wydelegowani przedstawiciele partii a także dziennikarze jest kilku esbeków dla których prowokacja jest doskonałym narzędzie do realizacji określonego celu pomawianie kłamstwa jako fakty szkalowanie podbijanie wątków z prowokacjami obrzucanie błotem i mnóstwo innych drobnych i grubych działań a wszystko to firmuje Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Studencie, ucz się dalej IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 22:45 Na razie ten post jest niczym innym, jak wyrazem przerostu formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Studencie, ucz się dalej IP: *.ksiazat.v.pl 16.06.05, 23:30 no patrzcie a ten dalej pierdzi owsem!!! Koniu pofolguj trochę Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Studencie, ucz się dalej 17.06.05, 14:36 czego jaś się nie nauczył....jednak w tym przypadku raczej nie jaś,tylko małgosia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas student - czarna prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:01 student wymienił powiedziałbym czarna prowokacje, ale jest i biała... preferowana przez wydelegowanych przedstawicieli partii do realizacji okreslonego celu (student wie jakiego) pochwalanie zmyslone jako fakty wychwalanie podbijanie wątków z prowokacjami wymienianie zalet i propagowanie .... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Prowokatorzy na forum 17.06.05, 14:34 student1 napisał: > i mnóstwo innych drobnych i grubych działań > a wszystko to firmuje Gazeta Wyborcza........................................................................ .....zapomniałeś o masonach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicek Re: Prowokatorzy na forum IP: *.16. / *.gryfnet.szczecin.pl 17.06.05, 01:02 czy na tym forum z def. "prowokator" są tacy którzy dopuszczają się prowokacji??: - inaczej tajni agenci którzy dostają się do jakiejś organizacji w celu działania na jej szkodę? Czy naprawdę wśrod nas są tacy,podstępnie działają w celu nakłaniania kogoś do określonego postępowania, zwykle zgubnego w skutkach dla tej osoby i osób z nią związanych, a co gorsze nakłaniania forumowicza do popełnienia przestępstwa w celu skierowania przeciw niemu postępowania karnego? .. nie widzę nie słyszę.. Jeśli natomiast jest ktoś taki, który obnosi się ze swoją głupotą na tym forum, to jest prowokator - ale prowokator samoistny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Prowokatorzy na forum 17.06.05, 07:14 tak na tym forum jest wielu prowokatorów ja powiedziałbym że jest więcej prowokatorów niż normalnych forumowiczów część z nich robi to bezpośrednio za zakasę część pośrednio za kasę a część just for fun i tak we własnym sosie prowokują się a pozostałe 399 950 z 400 000 mieszkańców Szczecina ma to w d najbardziej cieszą się dziennikarze sami uczestniczący w tych prowokacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Prowokatorzy na forum IP: 217.153.6.* 17.06.05, 14:21 .. czyli to są prowokatorzy 'just for fun' a jak zabawa to zabawa - to moze dla poprawy zdrowia psychicznego i odreagowania takie zabawki są potrzebne. ..tylko z czego cieszą się dziennikarze na tym forum; sami chyba naprawdę prowokować nie potrafią - no ewentualnie przekręcić, pomataczyć, konfabulować, lać wodę itp. ..to że tobie studencie większość wmawia że ty to MJW - jaka to prowokacja?? Przeciesz to fałsz do n-tej potęgi!!!! /chociaż z mat. punktu widzenia - czyli z nic nie widzę, "jest abo tak abo tak" a nie inaczej/ słoneczka i uśmiechu życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: student IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.05, 14:45 jezeli tu sa sami prowokatorzy - stad czy stamtąd... jeszcze bardzo niewielu - nie wiem czy tylko 1 na jedna organizację. To czym sie przjmować? Niech sie prowokuja we własnym gronie - to komu to przeszkadza i kogo interesuje czy boli? No, chyba że prowokujesz i naprawde myslisz, że jednak zaglada tu wiecej osób i że sa nie tylko "zorganizowani"... No niezła prowokacja z ta prowokacją!! Odpowiedz Link Zgłoś