jottka 15.10.02, 11:31 nie mam z kim pogadać o konieczności natychmiastowej drzemki, wypicia kawy i innych spraw istotnych!!! zejdę ze chwilę od ty roboty :(( ktoś ją przepuścił przez pralkę czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: gdzie jest Mika??? IP: proxy / *.zchpolice.com 15.10.02, 11:38 obecna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: gdzie jest Mika??? 15.10.02, 11:40 i tylko to ip jakoś mi się dziwnie nie podoba :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: gdzie jest Mika??? IP: proxy / *.zchpolice.com 15.10.02, 11:49 ip się przepuściło przez pralkę i co znaczy :(( ?? Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: gdzie jest Mika??? 15.10.02, 11:52 za intensywne gadugadowanie mika zostala zeslana na haldy prawda franek? Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: gdzie jest Mika??? 15.10.02, 11:56 mika wyslalem ci posta na konto gazetowe odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: gdzie jest Mika??? 15.10.02, 11:57 _skuter_ napisał: > za intensywne gadugadowanie mika zostala zeslana na haldy > prawda franek? co??? halo?? czy ktoś mnie wołał?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: gdzie jest Mika??? 15.10.02, 12:25 może jednak wracaj do hałd gdzie miiiika??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika74 Re: gdzie jest Mika??? 16.10.02, 15:17 Fitajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zupełnie zapomniałam ,że jest coś tak fajowego jak foróm szczecińskie. ps. A co to za indywiduum sie pode mnie podszyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: oboże, IP: 212.244.77.* 17.10.02, 07:52 jottka napisała: > to naprawdę ty??? > > udowodnij :)) Morzna mnie poznac po poprawności ortograficznej. A na żywo po spranych ręcach. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: oboże, 17.10.02, 07:57 znowu niezalogowana - więc pewnie znowu jakieś indywiduum :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 10:57 tym razem przynajmniej nie z polic, zawsze coś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franeque Re: oboże, IP: proxy / *.zchpolice.com 17.10.02, 11:17 sam już nie wiem gdzie ja jestem -- szarość widzę, widzę szarość Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:01 > szarość widzę, widzę szarość chodza plotki, ze haldy swieca wlasnym swiatlem jasnosc powinienes widziec jasnosc Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:06 przyjdzie mika, przyniesie pralkę i franekkk odkryje wreszcie biel jeszcze bielszą u nich to chyba się tytanowa nazywa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:10 jottka napisała: > przyjdzie mika, przyniesie pralkę przeciez wlasnie pisala ze recznie pierze a taka koszula z franka to prawie jak zagiel - szkoda miki > u nich to chyba się tytanowa nazywa, nie? a kwiatki u franka to musza swietnie rosnac w koncu co on moze z tego zakladu wyniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:13 skuter, jesteś brutalem :( chcesz dziewczynę ulubionego hobby pozbawić??? dostanie za to od frankkka kwiatki, które świecą w ciemnościach i gadają ludzkim głosem Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:14 > dostanie za to od frankkka kwiatki, które świecą w ciemnościach i gadają > ludzkim głosem to bylby zloty interes moglyby jeszcze na spacery chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: oboże, 17.10.02, 12:14 ta jest wynoszę i podcinam hałdę na której wysiaduję a ty skuter zastanów się czy koszula z ty to by na chorągiewkę starczyła Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:19 czekaj, jak on tę hałdę wysiaduje, to może on tam złote jaja znosi??? to dopiero byłoby fajnie, wygląda na takiego, co ma spore moce przerobowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: oboże, 17.10.02, 12:22 kto ma duże moce przerobowe co??? co z nawozem??? ale sztuczne!! co jest z tym zasięgiem Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:24 franekkk, zapomniałam, że w tych policach to wszyscy z plastiku :( Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:20 > a ty skuter zastanów się czy koszula z ty to by na chorągiewkę starczyła w czas wyborow choragiewki sa w cenie jakie ugrupowanie ma brudne kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:22 skuter, rozmawiamy o złotym biznesie, a nie brudnej polityce :( Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:29 jottka napisała: > skuter, rozmawiamy o złotym biznesie, a nie brudnej polityce :( brudna polityka to wlasnie zloty interes Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:34 ale myśmy ten złoty interes mieli robić na frankkku, a twoją brudną koszulą to się co najwyżej mika zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: oboże, 17.10.02, 12:34 co wy chrzanicie, co, co jest nie rozumiem i nie gadać mi o mocach przerobowych w fabryce nawozów jakichkolwiek bo właśnie śniadam i sobie nie życzeu Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: oboże, 17.10.02, 12:41 i właśnie oblałem się kaczapem:) taaaki kawał koszuli od frania do prania Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:47 trzeba ci będzie kupić śliniaczek na urodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:48 franekkk napisał: > > i właśnie oblałem się kaczapem:) a ja nawet keczapu nie mam czyzby wielbiciel asereje? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: oboże, 17.10.02, 12:54 _skuter_ napisał: > czyzby wielbiciel asereje? nie kleję powyższego o śliniaczku zresztą też nie kleję Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: oboże, 17.10.02, 12:59 > nie kleję powyższego nie znasz tego wielkiego przboju???? no tak to nie kazik:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: oboże, 17.10.02, 12:59 jak się chłopczyk jeszcze jeść porządnie nie nauczył, to trzeba mu śliniaczek sprawić - urodziny to dobra okazja :) a jak nie chce śliniaczka, to musi głośno wzywać mikę, żeby przyszła i koszulkę uprała - chłopczyk tyle już umie czy też potrzebuje wyjaśnień? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: gdzie jest Mika??? 16.10.02, 16:18 no coś ty, tak długo jej nie było, spore pranie się uzbierało Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: gdzie jest Mika??? 17.10.02, 13:00 kurna:((((((( właśnie mnie przepuścili przez niezłą pralkę w banku:(( chyba nici z kredyta:(( z innych przyjemności chyba tyż:((( zapaść się pod chałdeu zostało Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: gdzie jest Mika??? 17.10.02, 13:11 > właśnie mnie przepuścili przez niezłą pralkę w banku:(( > chyba nici z kredyta:(( trzbe bylo nie mowic, ze chcesz kredyt na piwo Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: gdzie jest Mika??? 17.10.02, 13:16 generalnie nomen omen czy jakoś persona non gata chodziło mi międzi innymi o pralkę o pralkę -- bogaci będą jeszcze bogatsi a biedni bez pralki Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franekkk, 17.10.02, 13:26 pszeciesz to ty jej szukasz -- bogaci będą jeszcze bogatsi a mroczne czwartki już będą codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franekkk, 17.10.02, 13:39 a zkogo mam brać przykład???:((( skakać z radka mam?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: franekkk, 17.10.02, 13:46 bierz przykład ze mnie - szukaj dziewczyny z pralką i wieloma innymi zaletami :) skakać to każdy może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: gdzie jest Mika??? IP: *.ih.utb.hb.se 17.10.02, 16:14 Wlasnie mika zmarla... > Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Mika 17.10.02, 19:46 ma charakter ze stali i żelaza i jeszcze się taki nie narodził, co by ją wirtualnie wykończył nawet szef :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika74 Re: Mika 18.10.02, 07:50 jottka napisała: > ma charakter ze stali i żelaza i jeszcze się taki nie narodził, co by ją > wirtualnie wykończył > > nawet szef :)) Zgadza się. Szef sie mnie boi.... Co do pralki to dokupiłam trzecia miskę: taka fajowa, biała, z uchwytami. Spokojnie zmieściłaby się w niej flagowa koszula frankiego i chorągiefkowa skutiego. Sorry,że wszystko w takim skrócie ale troche sie ostatnio wziełam za siebie(to a propos tej stali i żelaza jottka) i PRACUJĘ. ALE JESZCZE WRÓCĘ. PS. Jesli ktoś by za mna bardzo tesknił(choć wątpię-buuuuuuuu!) to zapraszam do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Mika 18.10.02, 11:40 no to apropo stali i żelaza - nie łam się :))) i będziemy wiernie czekać, zwłaszcza koledzy z praniem Odpowiedz Link Zgłoś