Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian?

IP: 212.244.133.* 23.12.02, 16:15
Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian, prezydent wszystkich Szczecinian? A
może już założył ten bank, co go obiecywał? Jeśli tak - to proszę o info,
potrzebuję wziąć kredyt (na przyszłoroczne prezenty oczywiście).
Obserwuj wątek
    • swiateczna Ja chyba wiem co robi Marian 25.12.02, 19:22
      Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian, prezydent wszystkich Szczecinian? A
      > może już założył ten bank, co go obiecywał? Jeśli tak - to proszę o info,
      > potrzebuję wziąć kredyt (na przyszłoroczne prezenty oczywiście).
      Umawia się z różnymi ludżmi na koniak i kawę z prośbą aby zreferowali swoje
      sprawy. Są to przeważnie szefowie różnych firm i instytucji. Zrozumiałam z
      tego, że chce sie zapoznać z problematyką miasta. Biorąc pod uwage wielkość
      naszego miasta i mnogość instytucji to będzie zapoznawał się z problematyką
      naszego miasta jakieś trzy lata, a nastepnie sformułuje koncepcję (wizję) ale
      rok to będzie już zbyt mało aby ją zrealizować. Ale to może i dobrze. Może
      lepiej jej nie realizować.
      Mamy takiego Prezydenta na jakiego zasłużyliśmy (cytat L. Wałęsa).

• Gość: Piotruś Marianek, Marianek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.173.* 26.12.02, 01:04
      jakto kto?

koleś dla kyórego najważniejsze jest sądzenie się o zaległe pęsje jak on to
      mówi na lekarstwa dla żony. na chorobe wynikłą przez stare dzieje i takie tam
      puerdoły.
      tylko mam pytanie? czy każdy może sie sądzić o taką kwota na lekarstwa? niech
      to nasz prezydent powie emerytom w szczecinie.
      no i błagam niech nie wyskakuje z takimi łzawymi kawałkami że część odda na na
      cele dobroczynne (mówił coś o 2 tyś - rozżutny co?)
      A do tego koleś z mażeniami, banków mu się zachciało i fachowych doradców (miał
      być jakis konkurs). na bank niema kasy a fachowcy ...... a taki piękny
      uniwersytat szczeciński w mieści czy mało tam dobrych profesorów. ale chyba są
      za tępi i zamało fachowi!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: obywatel Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 08:06
      Jasne,ze wiem.Pobieraniem pensji,korzystaniem z darmowej karty kredytowej
      do "celow reprezentacyjnych" samochodu sluzbowego,walki o 200.000 tys.
      odszkodowania z budzetu, czyli pieniedzy podatnikow.W wolnych chwilach
      studiowanie literatuey antysemickiej i byc moze ( co chwalebne) nadrabianiem
      brakow z podstawowki aby wreszcie nauczyc sie napisac Kolumb,gdyby nadano mu
      nowy pseudonim.Poczekaj jeszcze chwile a zacznie podawac swoich
      wspolpracownikow do prokuratora, bo winni musza byc, a pozatym to zawsze frajda
      powrocic do starego zajecia.Aby przetrwac do emerytury w tym szczecinskim
      bagnie nic wiecej robic nie musi.
      • Gość: Piotruś Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: 62.233.173.* 26.12.02, 09:19
        Stary zapomniałeś że przypomni sobie o chaśle balcerowicz musi odejść
        • Gość: Obywatel Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 18:04
          Brawo Piotrus chamskie CHASLA w Jurczykowie to chleb codzienny, zreszta ten
          plebejski elektorat radyja i dulszczyzny ma czego chcial.Juz "Swiety" da im
          dobrobyt za zlotowke.
          • Gość: naim Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: *.telan.pl 26.12.02, 23:16
            Może masz rację. Szczecinianie mogli wybrać( bo i wybierali)np. Runowicza,
            który z głupiego koncertu nie może się rozliczyć, albo Chrobrowskiego, co banki
            chciał przenosić do Szczecina, albo Chwastka , który nie wiadomo co chciał
            robić, jeszcze Łuszczewskiego , którego ścigają za długi, a komornicy nie mogą
            ich ściągnąć. Albo Lubińską. Tylko ona cię znacznie przerasta. Pozostali też,
            ale niewiele.
          • Gość: Piotruś Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: 62.233.173.* 27.12.02, 07:20

Ty ja się ciebie nie czepiam ale ile kandydatów miałeś w ostatniej tuże?
            Mikołaju Mikołaju a do ilu umiesz liczyć?
            Fak niemieliśmy najlepszego wyboru, gorsze albo lepsze zło - według Ciebie co
            wybraliśmy??????
            • Gość: Piotruś Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: 62.233.173.* 27.12.02, 07:21
              sorki pomiliłem imie pytam się gościa o nicku NAIM
              • tuner Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? 02.01.03, 10:30
                Ja wiem!!on się modli,żeby czegoś nie sp....dolić.
                • Gość: Piotruś Re: Czy ktoś wie czym zajmuje się Marian? IP: 62.233.173.* 02.01.03, 10:37
                  tylko nikt tych modlitw nie słucha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka