Dodaj do ulubionych

Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:14
Dziś w TVP 1, prime time , transmisję wręczenia odznaczeń z Pałacu
Prezydenckim , uroczystego wręczenia odznaczeń przy okazji święta
państwowego, komentował nasz szczeciński Krzysiu Soska.
Gratulacje !
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! 03.05.06, 15:38
      probuja go co jakis czas.
      otwracie Cmentarza Orlat we Lwowie tez transmitowal.
      to dobra wiadomosc, ze nasi bylo nie bylo wybijaja sie:)
    • kiciara11 Re: Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! 03.05.06, 15:53
      gratulacje Krzysztofie.
      Jak zwykle trzymam za Ciebie kciuki.
      • Gość: wit Re: Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! IP: *.chello.pl 03.05.06, 21:21
        Krzysztof gratulacje. Szkoda, ze nie zostałeś dyrektorem tvp w Szczecinie
        • Gość: Galoty Re: Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:38
          Jest dobrym i nie tuzinkowym dziennikarzem mającym szansę na karierę więcej niż
          lokalną. Nie jest mądrym forowanie dobrego dziennikarza na dyrektora, także
          samo jak dobrego artystę na dyrektora ...., dobrego lekarza na dyrektora itd.
          • tuner Re: Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! 03.05.06, 23:42
            Soska jest ok. Przyjemnie się go słucha i sprawia wrażenie przygotowanego.
            • Gość: jack daniels Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 01:55
              Trzymamy kciuki... I nie daj sie w robić w dyrektorowanie wiezowcem
              JD
              • Gość: mieszkaniec wiochy Re: Krzysztof Soska poszedł do góry aż hej ! IP: *.system.szczecin.pl 04.05.06, 06:15
                to rzeczywiście wybicie się,trafić z wiochy z tramwajami
                do Warszawki to jest coś.
    • Gość: ktos w temacie Galoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:44
      Galoty i jego dawne wcielenia forumowe zawsze wyzywaly Soske od brazowych nosow
      i pluly na niego niemilosiernie, a tutaj taka nieoczekiwana wolta? SZOK! SZOK!
      SZOK!
      • kiciara11 Re: Galoty 04.05.06, 10:00
        > Galoty i jego dawne wcielenia forumowe

- a co to za wcielenie bylo?
        • keinepanik Re: Galoty 04.05.06, 10:03
          wójt przelewic?!!
          • Gość: ktos w temacie Re: Galoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 10:06
            Dzizas, tych nickow bylo bez liku! Naliczylem juz okolo setki. Ostatnio
            antyknajak.
            • Gość: Doradca Re: Galoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 10:49
              Może jednak się mylisz Sherloku Holmesie. Nie wierzę w tak rardykalną zmianę
              stanowiska kogokolwiek bo jaki mógłby być powód lub może cieszy się, że Soska
              przestanie mieszać w Szczecinie :-))
              PS Ja też jestem galoty czy antyknajak ? Bo sam jestem ciekaw :-)
              Dla lewicy Soska był milutki. Nasz Edmund i Krzysztof posponsorowali go dosyć
              skutecznie.
      • Gość: Galoty Re: ktoś :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 12:15
        Rzeczonego Soske znam od ponad 10 lat. Znam dobrze. Miałem i mam o nim bardzo
        dobre zdanie . Szczególnie o jego tzw warsztacie, szczególnie pracowitości,
        zdolnościach analitycznych i dużej niezalezności. Kto z nim pracował to wie, że
        potrafi byc uparciuch nawet wobec pracodawcy, szefa jeżeli jest pewien swojego
        poglądu. W dziennikarstwie mało takich się zdarza. Jest zaprzeczeniem tzw
        brązowego nosa. To co piszesz jest niemozliwe a Twoje twierdzenie jest jakimś
        mylnym podejrzeniem niemożliwym w relacjach Galoty-Soska. Pasowało Ci do
        jakiejs teoryjki spiskowej dotyczącej tego forum. Pudło :-)
        • absztyfikant Galoty, Galoty:)))) 05.05.06, 00:05
          Wiesz co chce napisac, a czego przez litosc nie zrobie.
          • swantevit Re: Galoty, Galoty:)))) 05.05.06, 00:06
            ja tez wiem..
          • Gość: Galoty Re: Galoty, Galoty:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 05:34
            Ja nie wiem. Więc bardzo proszę wyjaśnij mi.
            Dawno nie poruszono mojej ambicji tak silnie jak to zrobiłeś Ty absztyfikant
            tym wpisem, a chodzi mi o użycie słowa "litość" wobec mnie.
            • absztyfikant Re: Galoty, Galoty:)))) 05.05.06, 07:41
              Aj, aj, aj!:))))
    • Gość: Galoty Ponownie Krzysztof Soska tym razem ....! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:28
      Ponownie Soska na antenie TVP1 jako przeprowadzający rozmowy podczas wizyty B16
      w Niemieckich Obozach Zagłady na terytorium Polski.
      Mam nadzieję , że wkrótce zobaczymy Krzysia jako publicystę TVP 1 na antenie
      krajowej. Czego życzę bo zdolny to jest i inteligentny człowiek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka