garym 13.12.05, 00:44 Witam szczegolnie bylych mieszkancow Gryfina ktorychrozwialo po swiecie, Zdradzcie gdzie Was ponioslo moze sie odnajdziemy Michal - Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozbojnik_rumcajs Re: gdzie Was rozwialo 19.12.05, 20:41 a ciebie co tak pod prad ponioslo ? ktory rocznik jestes ? 70 Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: gdzie Was rozwialo 28.10.06, 09:47 Chyba ludzie nie wiedzą o istnieniu tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: gdzie Was rozwialo 06.12.06, 19:16 sibeliuss napisał: > Chyba ludzie nie wiedzą o istnieniu tego forum? Oj wiedzą, wiedzą, sentyment pozostaje do końca Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
takitka Re: gdzie Was rozwialo 07.04.07, 01:20 sibeliuss napisał: > Maglowa, gdzie znikłaś? Czerwona PRL_owska krew ja zalała, próbowała się oczyścić, ale rudy fałszywy łeb został. Odpowiedz Link Zgłoś
maglowa Re: gdzie Was rozwialo 08.04.07, 15:30 A nie zauważył Pan? Może podyskutujemy o ucieczce od wolności takich ludzi jak mój przedmówca? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: gdzie Was rozwialo 08.04.07, 22:39 maglowa napisał: > A nie zauważył Pan? Może podyskutujemy o ucieczce od wolności takich ludzi jak > mój przedmówca? A nie lepiej o życiu, wiośnie i marzeniach? Czy w Gryfinie można marzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
maglowa Re: gdzie Was rozwialo 15.04.07, 15:44 Prawica marzy a jak marzenia sie spełniają i Piłat zdobywa władzę to mówi, że to jest komuch. Odpowiedz Link Zgłoś