Dodaj do ulubionych

od kiedy to Wybiórcza popiera Piechotę ?

IP: 217.153.6.* 08.05.06, 20:30
w prawie każdej Gazecie Wybiórczej wielki materiał na temat towarzysza Jacka
(zwanego Robertem) o co chodzi ? gazeta przestała popierać demokratów.prl i z
różowych przerzuciła się na czerwonych ? kto płaci i ile ?
Obserwuj wątek
    • mamoniowa303 Re: od kiedy to Wybiórcza popiera Piechotę ? 08.05.06, 20:39
      odkad wyweszyla korzysc ?
      • absztyfikant Admin tnij! 08.05.06, 20:40
        taki watek juz byl, zalozyl go zaczepialski
        • Gość: marcin nie tylko ja dostrzegam tą sytuację? IP: 217.153.6.* 08.05.06, 20:45
          czyli co nie tylko ja dostrzegam tą nienormalną sytuację?

jeszcze parę lat temu z przyjemnością czytałem tą gazetę, ale to co się teraz
          dzieje to jest jakaś paranoja! na naszych oczach się zeszmaca!

w przeciwieństwie do niektórych płatnych szczekaczy nie siedze na tym forum
          dniami i nocami więc nie wiem czy ktoś też miał podobne refleksje na temat
          Wybiórczej.
          • absztyfikant Re: nie tylko ja dostrzegam tą sytuację? 08.05.06, 20:47
            Sio!
            • Gość: marcin Re: nie tylko ja dostrzegam tą sytuację? IP: 217.153.6.* 08.05.06, 20:48
              nie pasuje to czytaj trybune pseudodemokrato jeden...
              • tuner Re: nie tylko ja dostrzegam tą sytuację? 08.05.06, 20:53
                no dobrze, marcinku. Spełniłeś swój patriotyczny obowiązek, a teraz siusiu i
                spać! I pamiętaj! Rączki na kołderce!
    • Gość: the.bill1 Jak się układu nie daje ukryć, to wychodzi na IP: *.bazapartner.pl 08.05.06, 21:07
      na wierzch. Boże, faktycznie codzienne pranie mózgu przez Salon swoje zrobioł.
      Ten sojusz był zawsze a teraz sie ujawnia oczywiście, że niby z musu..... ile
      takich bzdetów UWolskich mozna słuchać?
      • tuner Re: Jak się układu nie daje ukryć, to wychodzi na 08.05.06, 21:09
        Gość portalu: the.bill1 napisał(a):

codzienne pranie mózgu przez Salon swoje zrobioł.

łoj, zrobioł, zrobioł!

• Gość: marcin Re: Jak się układu nie daje ukryć, to wychodzi na IP: 217.153.6.* 08.05.06, 21:16
          niedobrze się robi jak się widzi w każdym egzemplarzu wybiórczej twarz
          towarzysza Jacka (zwanego Robertem) szczekajcie szczekajcie wkońcu wam za to
          płacą! pękam ze śmiechu bo ja nie musze tak zarabiać jak wy psy forumowe hau hau
          szcekajcie kundelki slodowsko-platformowskie...
          • tuner Re: Jak się układu nie daje ukryć, to wychodzi na 08.05.06, 21:21
            Gość portalu: marcin napisał(a):

bo ja nie musze tak zarabiać jak wy psy forumowe hau ha

zazdrościmy ci...
            • Gość: marcin Re: Jak się układu nie daje ukryć, to wychodzi na IP: 217.153.6.* 08.05.06, 21:23
              trzeba było się kształcić
    • exman Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 21:28
      Prawda jest taka, że ten ciul nie ma konkurenta który pokaże, że ma jakąś
      koalicję w mieście...niestety na bezrybiu i Piechota ryba....tfu !
      • mamoniowa303 Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 21:31
        chociaz ty mu nie rob reklamy !
        • exman Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 21:37
          Znacie piosnkę Okudżawy "Nie wierzcie Piechocie" ? Nie przepadam za Okudżawą,
          wolę Wysockiego ale ten tytuł wypisz, wysmaruj do tego ciula pasuje...
          • Gość: marcin Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta IP: 217.153.6.* 08.05.06, 21:44
            jedyna szansa żeby zminimalizować szanse postkomunisty Piechoty to wspólny
            kandydat popierany przez partie i środowiska centro-prawicowe, np prof.
            Lubińska, mimo że nie przepadam za tą babką to tylko ją może poprzeć więcej niż
            jedna partia czy organizacja
            • beatrix13 Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 21:46
              wystawiona złotousta była min.fin. to wygrana w cuglach Piechoty
              • Gość: marcin Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta IP: 217.153.6.* 08.05.06, 21:53
                to komu dajesz większe szanse:

Pierwszy kandydat z PO
                Drugi kandydat z PiS
                Trzeci kandydat z OdNowy
                Czwarty, piąty i szósty z organizacyjek centro-prawicowych

i kto ma większe szanse?

Taki Piechota i jednocześnie 4 do 6 kandydatów centro-prawicy

czy Piechota i taka np. bezpartyjna Lubińska (chociaż kiedyś w UW)

więc co lepiej znależć bezpartyjnego kandydata i niech go poprą PO PIS OdNowa i
                inne czy jak zwykle kilku kandydatów bez szans ??
                • beatrix13 Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 21:55
                  "politykom dziękujemy" to był chwyt reklamowy Lubińskiej i innych z Od Nowy
                  jakoby bezpartyjni byli,
                  teraz Teraza jest w układzie PIS<LPR<SAMOOBRONA
                • Gość: marcin Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta IP: 217.153.6.* 08.05.06, 21:56
                  bo moim zdaniem lepsze to co ten PIS zaproponował żeby kogoś bezpartyjnego
                  poparły partie i organizacje centroprawicowe niż kilku różnych kandydatów tych
                  organizacji - wtedy dadzą wieksze szanse postkomunistom czyli takiemu piechocie
                  • beatrix13 Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 21:56
                    masz przesadnie idealistyczne podejście do tematu,
                    • Gość: marcin Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta IP: 217.153.6.* 08.05.06, 22:03
                      właśnie że niespecjalnie idealistyczne.

po prostu lepiej dla naszego miasta będzie jeśli to nie piechota zostanie
                      prezydentem

i może ciemny ja jestem ale nie widze innego wyjścia jak jeden mocniejszy
                      kontrkandydat dla piechoty niż 6 słabszych.

i nie wiem kto to ma być ale tak mi przyszło do głowy że może najłatwiej o
                      poparcie kilku organizacji, jeśli nie będzie partyjny (jak np. Nitras czy
                      Brudziński) tylko ktoś typu Lubińska. głupio gadam?
                      • beatrix13 Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 22:05
                        widzę,że koniecznie optujesz za mniejszym złem,
                        ja wolałabym kogoś lepszego móc wybrać niz kogoś mniej złego
                        • Gość: marcin Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta IP: 217.153.6.* 08.05.06, 22:12
                          ja bym wiele rzeczy wolał ale nic nie poradze na to...

to co moja wina że nie mamy nikogo znanego kto mógłby wygrać z postkomuchem?
                          przecież wiadomo że Nitrasa PiS nie poprze, ani OdNowa, ani niektóre organizacje
                          działające w naszym mieście. a w wyborach do Rady Miasta Szczecina ta OdNowa
                          miała więcej głosów (cała lista) niż komitet POPIS, więc mają swój elektorat i
                          trzeba mieć ich poparcie żeby wygrać z komuchem!
                          • beatrix13 Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta 08.05.06, 22:13
                            nie zapominaj,że miała tak dobry wynik 4 lata temu,a przez ten czas nie
                            popisała się
                            • Gość: marcin Re: Piechota, niestety nie ma konkurenta IP: 217.153.6.* 08.05.06, 22:17
                              to co proponujesz? żeby kandydaci partyjni starali się o poparcie innych partii
                              (mało realne) czy ktoś kogo więcej niż jedna organizacja poprze? PROSTE PYTANIE:
                              KOGO TY PROPONUJESZ?
    • Gość: gienekx od zawsze IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 08.05.06, 22:09
      od kiedy naczelny jest z dziada pradziada genetycznym komunistą?
      zobaczcie na życiorys ojców i dziadków naczelnego
      • Gość: prezes Re: od zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 05:02
        Gdzie można zobaczyć ten zyciorys ? Ojców i dziadków naczelnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka