Gość: wera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:50 to pajac tak sie chce przypodobac ,ze nawet niedlugo dupe bedzie lizal wstyd.bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j 14.11.06, 18:55 ale za to ile głosów zdobędzie ..ha!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:06 myslisz ze zdobedzie takim prostym chwytem? a zreszta kto wie?glupi ludzie maja glupich politykow jak na majdana stawiaja to fakt ze mozna glupkow otumanic.ja tam do majdana nic nie mam ale jakie pojecie o problemach zwyklych szarych szczeciniakow.wystarczy poczytac i poogladac...albo wszystko jest zajebiste albo aczkolwiek itp.a jak pani redaktor sie pytala w wywiadzie jak wyglada jego dzien w domu to mowil ze ma pania do sprzatania a jak myje naczynia to sie chlapie z doda pijana od ludwika.ech infantylizm do potegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślepy Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j IP: *.system.szczecin.pl 14.11.06, 18:58 za to pisior pięknie Krzystkowi dupe bedzie lizal > wstyd.bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babette Poziom Kultury i styl IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:02 Jednego niemożna Piechocie odmówieć - KULTURY. Do której Chłystkom daleko, daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Poziom Kultury i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:13 spokojnie jak sie dogadaja PIS z PO to po was czerwonoarmisci. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Poziom Kultury i styl 14.11.06, 19:17 doprawdy? Widocznie tylko prywatnie pomiata ludzmi. Przed kamerami umie sie politruk pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogubiony Ryszard Re: Poziom Kultury i styl IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:19 Czego o Sławku nie można powiedzieć ani prywatnie, ani przed kamerami... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Poziom Kultury i styl 14.11.06, 19:23 Jesli go znasz, pewnie wiesz co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogubiony Ryszard Re: Poziom Kultury i styl IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:26 Miałem kilka razy okazję się zetknąć. Jakoś chyba żle trafiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor: tego śmieciucha Sławomira nie stać na "przepraszam IP: *.chello.pl 14.11.06, 19:34 jak tego śmieciucha Sławomira nie stać na "PRZEPRASZAM", to robi to Piechota... ze Sławomirem nikt już gadać nie chce z innych partii, ani SLD, ani nawet PIS. Wiedzą że on nie jest godnym żeby czas na niego tracić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: tego śmieciucha Sławomira nie stać na "przepr IP: *.chello.pl 14.11.06, 20:36 U niego jakieś problemy z psychiką się pojawiły. Co na to doktor Pobocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: tego śmieciucha Sławomira nie stać na "przepr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:39 doktor Pobocha leczy tylko czerwonych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j 14.11.06, 20:47 Tak wogóle to pomijając podejrzenie przyczyn , zachowanie Piechoty bardzo prawidłowe i szarmanckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golarka Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:29 to Galoty już u Piechoty w dup...sku? co to sie wyrabia, Boże ty mój. W sejmiku też przerżneliśmy, trzeba się chwytać brzytwy, aj, można się skaleczyć małpiszony Odpowiedz Link Zgłoś