Dodaj do ulubionych

PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale jaja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:50
to pajac tak sie chce przypodobac ,ze nawet niedlugo dupe bedzie lizal
wstyd.bez honoru
Obserwuj wątek
    • kotbehemot6 Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j 14.11.06, 18:55
      ale za to ile głosów zdobędzie ..ha!!!!!
      • Gość: wera Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:06
        myslisz ze zdobedzie takim prostym chwytem?
        a zreszta kto wie?glupi ludzie maja glupich politykow jak na majdana stawiaja
        to fakt ze mozna glupkow otumanic.ja tam do majdana nic nie mam ale jakie
        pojecie o problemach zwyklych szarych szczeciniakow.wystarczy poczytac i
        poogladac...albo wszystko jest zajebiste albo aczkolwiek itp.a jak pani
        redaktor sie pytala w wywiadzie jak wyglada jego dzien w domu to mowil ze ma
        pania do sprzatania a jak myje naczynia to sie chlapie z doda pijana od
        ludwika.ech infantylizm do potegi.
    • Gość: ślepy Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j IP: *.system.szczecin.pl 14.11.06, 18:58
      za to pisior pięknie Krzystkowi
      dupe bedzie lizal
      > wstyd.bez honoru

• Gość: Babette Poziom Kultury i styl IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:02
        Jednego niemożna Piechocie odmówieć - KULTURY.
        Do której Chłystkom daleko, daleko.
        • Gość: wera Re: Poziom Kultury i styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:13
          spokojnie jak sie dogadaja PIS z PO to po was czerwonoarmisci.
        • mamoniowa303 Re: Poziom Kultury i styl 14.11.06, 19:17
          doprawdy? Widocznie tylko prywatnie pomiata ludzmi. Przed kamerami umie sie
          politruk pokazac.
          • Gość: Pogubiony Ryszard Re: Poziom Kultury i styl IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:19
            Czego o Sławku nie można powiedzieć ani prywatnie, ani przed kamerami...
            • mamoniowa303 Re: Poziom Kultury i styl 14.11.06, 19:23
              Jesli go znasz, pewnie wiesz co piszesz.
              • Gość: Pogubiony Ryszard Re: Poziom Kultury i styl IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:26
                Miałem kilka razy okazję się zetknąć. Jakoś chyba żle trafiałem.
                • Gość: Autor: tego śmieciucha Sławomira nie stać na "przepraszam IP: *.chello.pl 14.11.06, 19:34
                  jak tego śmieciucha Sławomira nie stać na "PRZEPRASZAM", to robi to Piechota...
                  ze Sławomirem nikt już gadać nie chce z innych partii, ani SLD, ani nawet PIS.
                  Wiedzą że on nie jest godnym żeby czas na niego tracić.
                  • Gość: zaniepokojony Re: tego śmieciucha Sławomira nie stać na "przepr IP: *.chello.pl 14.11.06, 20:36
                    U niego jakieś problemy z psychiką się pojawiły. Co na to doktor Pobocha?
                    • Gość: Galoty Re: tego śmieciucha Sławomira nie stać na "przepr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:39
                      doktor Pobocha leczy tylko czerwonych :-))
    • galoty Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j 14.11.06, 20:47
      Tak wogóle to pomijając podejrzenie przyczyn , zachowanie Piechoty bardzo
      prawidłowe i szarmanckie.
      • Gość: golarka Re: PIechota Przeprasza Lubinska za Nitrasa ale j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:29
        to Galoty już u Piechoty w dup...sku?
        co to sie wyrabia, Boże ty mój.
        W sejmiku też przerżneliśmy,
        trzeba się chwytać brzytwy,
        aj, można się skaleczyć
        małpiszony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka