Dodaj do ulubionych

WSTYD tak ciężko się spotkać

IP: *.* 07.03.03, 15:01
Jest tyle mam ze szczecina i nie możecie sie umówić na spotkanie nie przesadzajmy te dwie godzinki na płatnym placu zabaw to nie tak dużo kasy pomyślcie ja mam blixniaki i zawsze płace podwójnie. A na to spotkanie sama chętnie do szczecina przyjade a mieszkam tam gdzie się Polska zaczyna czyli w Świnoujściu. Mam dwie córeczki Natalke i Zuzanke, mają 15 miesięcy i też chcą spotkać inne edzieci i ich mamusie.Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: MINIUS Re: WSTYD tak ciężko się spotkać IP: *.* 10.03.03, 11:56
      Ja bardzo chetnie bym sie spotkala.Problem w tym ,juz wspominalam wczesniej ,ze mieszkamy w Danii .W Szczecinie jednak bedziemy od 5-6 do 22 kwietnia(czyli lany poniedzialek).Jesli w tym czasie zostanie zorganizowane jakies spotkanko ,bardzo chetnie przyjade.Moj minius 16 kwietnia obchodzi 2 urodzinki ,wiec byloby nam bardzo przyjemnie ,gdybysmy w miedzy czasie zapoznali nowe mamusie i ich maluszki.Minius mialby co opowiadac dziadkom w Danii.
      • Gość: Carmela Re: WSTYD tak ciężko się spotkać IP: *.* 12.03.03, 23:17
        no wlasnie fajnie by bylo zebrac jakas liste mam z okolic Szczecina. Ja rowniez z checia przyjechalabym do Szczecina. A jak juz Magda chce sie wybrac z dziewczynkami to musi sie udac. W koncu nielatwo sie zebrac z dwujka albo nawet wieksza gromadka .
        • Gość: gosiag Re: WSTYD tak ciężko się spotkać IP: *.* 20.03.03, 22:43
          dziewczyny ja jestem za i jakby co to polecam bawialnię na Południowej obok M3 jakby co piszcie na mój adres mailowy bo częściej bywam na innym forum a nie chciałabym nic przegapić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka