Dodaj do ulubionych

zaginał Arek pomozcie !!!

28.06.07, 23:51
w piatek o 16.45 zbieramy sie na głebokim w celu pomocy w odnalezieniu
zaginionego w nocy z poniedziaku na wtorek kolegi... bedzie to akcja z
telewizja w celu zachecenia policji do głębszych poszukiwan. bardzo prosze
zeby bylo jak najwiecej osob
Obserwuj wątek
    • Gość: helga Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:22
      Możesz usciślić, bo mam kolegę Arka i chciałbym być pewien, że to nie on? Czy
      ostatnio był on może taksówkarzem?
      • olarudzinska1 Re: zaginał Arek pomozcie !!! 29.06.07, 12:35
        nie nie byl taksowkarzem chlopak ma 20 lat wiecej informacji na stronie
        www.szukamyarka.glt.pl/
    • Gość: magda Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: 213.155.176.* 29.06.07, 13:21
      ok bede mam nadzieje ze sie odnajdzie
    • Gość: yughyuh Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: 213.155.176.* 29.06.07, 14:21
      iii
    • Gość: DamaKier Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: 83.18.220.* 29.06.07, 16:20
      olarudzinska1 napisała:

... bedzie to akcja z
      > telewizja w celu zachecenia policji do głębszych poszukiwan
      Czy policja odmawia poszukiwań? Czy działa opieszale? Bardzo współczuję
      rodzinie Arka i jego przyjaciołom, mam nadzieję, że nic złego mu sie nie
      przytrafiło i że się cały i zdrowy odnajdzie, ale nie rozumiem czemu potrzebna
      jest specjalna akcja.
      • Gość: Ola Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: 213.155.176.* 29.06.07, 20:36
        wiesz gdyby to byl ktos z twoich bliskich tez na pewno zrobilabys lub zrobil
        wszytko co w twojej mocy napisalismy tak zeby zachecic jak najwiecje osob do
        przybycia na polane
    • Gość: Radzio Zaptytajcie tych... oni tam bywają. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.07, 16:41
      Zapytajcie tych, którzy jeżdżą tam po lesie samochodami i quadami. Jeżdżąc z
      dużą prędkością po ścieżkach leśnych łatwo wjechać w pieszego.
      Proponuję na początek zapytać tych, którzy ostatnio popierniczali po lesie w
      tamtych rejonach np samochody terenowe o rejestracjach ZS3027J (ze znakiem UN na
      boku), ZPLH159, ZS6957G, i quady ZPL786A, ZPL26GA, ZPL27GA, ZPL28GA.
      • Gość: Magda arek IP: 213.155.176.* 29.06.07, 20:34
        ostatnio (wczoraj wieczorem) widziano go na ku sloncu w godzinach
        wieczornych ....
        • Gość: Marek Re: arek IP: 81.190.126.* 29.06.07, 23:36
          I zadzwonił ten kto go widział pod podany numer?
          • Gość: 11 Re: arek IP: 83.168.80.* 30.06.07, 16:12
            :(
    • shuja Re: zaginał Arek pomozcie !!! 30.06.07, 16:33
      sory ,że w takim tonie,ale trochę mnie to intryguje... co jest z tym Arkiem???
      rodzina mówi w TV.że jak Go ktoś zobaczy to niech nie pozwoli Mu iść dalej
      tylko Go zatrzyma???teraz ktoś pisze że Go widziano w jakiejś okolicy???!!! to
      co jest ,czy On ma jakiś problem,czy może jest niezrównoważony psychicznie???
      nie chcę nikogo urazić i życzę aby jak najszybciej się znalazł,ale trochę to
      dziwne i z niedomówieniami....
      • beatrix13 Re: zaginał Arek pomozcie !!! 30.06.07, 17:59
        a w telegazecie Kroniki jest info o zwłokach zaginionego znalezionych dziś rano
        w Głębokiem
        • Gość: marek Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: 81.190.126.* 30.06.07, 18:55
          Szczecin: Znaleziono zwłoki poszukiwanego studenta

Dziś rano dwie osoby spacerujące nad jeziorem Głębokie zauważyły pływające w
          wodzie zwłoki. Wezwani na miejsce policjanci ustalili, że wyłowiony mężczyzna
          to zaginiony w nocy z 25 na 26 czerwca Arkadiusz Kucharski.

20-latka od kilku dni, także za pośrednictwem mediów, poszukiwała rodzina.
          Arkadiusz Kucharski był ostatnio widziany w nocy z poniedziałku na wtorek nad
          Głębokim. Był tam ze znajomymi na polanie rekreacyjnej. W pewnym momencie
          oddalił się od grupy i nie wrócił. Wstępne oględziny wykluczyły działanie osób
          trzecich.

www.radio.szczecin.pl
      • Gość: gosc Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: 213.155.176.* 30.06.07, 22:13
        ludzie widzieli podobna osobe ... a szkoda nie wiesz jak to jest ...
        • Gość: :(( [*] Re: zaginał Arek pomozcie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 18:26
          Dokladnie. Zal mi niektorych z piszacych tu osob! niezrownowazony
          psychicznie...moze jestes, bo powinienes wiedziec ze ten watek zalozyli jego
          znajomi, rodzina i wlasnie to czytamy :(, nie wiem czy Ty o kims kogo znasz,
          lubisz, szanujesz...chcialbys cos takiego przeczytac. Moglbys pomyslec zanim
          cos napiszesz, a nie pozniej..."nie chce nikogo urazic". ZAL!!! :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka