Dodaj do ulubionych

Działania policji 22.07 na trasie Szczecin Wolin

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:09
Policja eskortując VIP-a używa helikoptera i jedzie na wszystkich pasach ruchu
Nie bacząc na bezpieczeństwo podróżnych. Wydaje się że nie wiedzą o ruchu
prawostronnym.A helikopter najpierw lecąc 5 m nad ziemią rozprasza uwagę a
reszta policji "spycha" auta na pobocze.Jedno wielkie hamowanie ,ja cudem
przeżyłem.Wywalić tego kto dał zgodę i zabrać im prawo jazdy "GÓWNIAŻE"
Obserwuj wątek
    • Gość: waga Re: Działania policji 22.07 na trasie Szczecin Wolin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:53
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Policja eskortując VIP-a używa helikoptera i jedzie na wszystkich pasach ruchu
      > Nie bacząc na bezpieczeństwo podróżnych. Wydaje się że nie wiedzą o ruchu
      > prawostronnym.A helikopter najpierw lecąc 5 m nad ziemią rozprasza uwagę a
      > reszta policji "spycha" auta na pobocze.Jedno wielkie hamowanie ,ja cudem
      > przeżyłem.Wywalić tego kto dał zgodę i zabrać im prawo jazdy "GÓWNIAŻE"
      Widziałem!!!!
      To było około 17.30 za Parłówkiem. Żyję dzięki ABS.Policja nasza to wariaci.!!!!!
      TRZEBA SIĘ BRONIĆ PRZED NIMI.

• Gość: Normalny Re: Trasa nad morze IP: 157.25.198.* 23.07.01, 13:43
        W ogóle jazda nad morze dla każdego kierowcy i jego rodziny może być ostatnią w
        życiu. To co się tam dzieje to skandal. A policja ma to w DUPIE. Głęboko w
        Dupie. Poczekamy jak się jakiś VIP z rodziną rozwali to może coś zrobią.
        Przepraszam za te słowa, ale szlag mnie trafia jak o tym pomyślę. A w ogóle to
        polskie społeczeństwo jest wg mnie najbardziej popaprane ze wszystkich ludów
        europejskich. Wszędzie na zbicie karku, bez jakiejkolwiek kultury i
        poszanowania kogoś innego niż tylko własnego tyłka i swojego samochodzika (na
        kredycie). No i oczywiście nieustanne bluzganie wszystkich którzy szanują
        przepisy i mają trochę rozsądku w głowie.
        No nic, mam nadzieję, że jednak pomimo ww. uwag wszyscy nad to morze dotrzemy
        bezpiecznie (ale nie dzięki policji która działa tam jak milicja w warszawach
        lecz dzięki Bogu).
    • Gość: bartek Re: Działania policji 22.07 na trasie Szczecin Wolin IP: 10.10.129.* 23.07.01, 16:03
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> Policja eskortując VIP-a używa helikoptera i jedzie na wszystkich pasach ruchu
      > Nie bacząc na bezpieczeństwo podróżnych. Wydaje się że nie wiedzą o ruchu
      > prawostronnym.A helikopter najpierw lecąc 5 m nad ziemią rozprasza uwagę a
      > reszta policji "spycha" auta na pobocze.Jedno wielkie hamowanie ,ja cudem
      > przeżyłem.Wywalić tego kto dał zgodę i zabrać im prawo jazdy "GÓWNIAŻE"

To nie była eskorta Vip''a a bardzo brawurowy poscig za skaradzionym VW - Mi2 siedział mu na ogonie, a policyjny
      radiowóz jechał tuż za skradzionym autem.Jechali ponad 160 km/h, cudem tylko nie spowodowano grożnego
      wypadku.

• Gość: wqwq Re: Działania policji 22.07 na trasie Szczecin Wolin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:48
      Nic to że ścigali skradziony samochód,nie ma takiego samochodu za którego można
      narażać innych użytkowników dróg.Akcja nieudolnie przeprowadzona,za dużo filmów
      made in USA, naoglądali się chłopcy z drogówki.Sam śmigłowiec by wystarczył do
      ścigania,a reszta robi blokadę i po sprawie.Mam nadzieje że gówniarzowi
      wpieprzyli porządnie.A czy nie można na tej trasie w weekendy zabronić
      wyprzedzania i nakazać jazdę np.80 km/h ????.Czy się jedzie 120 czy 80 to i tak
      wyjdzie najwyżej 10 min różnicy.W końcu to nasza droga nad morze a
      nie "warszawki"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka