Gość: turysta Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 09:43 lubię Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: 83.168.80.* 21.02.08, 11:49 niezła akcja bijecie na glowe Gdynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh W ogólnopolskich mediach tylko o Gdyni... IP: *.chello.pl 21.02.08, 14:23 Jakiś tydzień temu widziałem w głównych polsatowskich Wydarzeniach materiał o tym głosowaniu - tylko w kontekscie Gdyni (jacy to oni mobilni i och, ach)... Dzisiaj w gazecie Dziennik też o Gdyni (i przy okazji jaka ta Warszawa nieudaczna, że na razie nie wchodzą do 20)... A o Szczecinie jak zwykle nic!!!! To wszystko tylko jeszcze bardziej mnie mobilizuje, żeby dołożyć reszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: W ogólnopolskich mediach tylko o Gdyni... IP: 83.168.80.* 21.02.08, 17:58 Gdynia śledzie Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: W ogólnopolskich mediach tylko o Gdyni... 22.02.08, 11:06 Witam :) mamy już szóste miejsce w międzyczasie zapraszam na stronę www.glosuj.na.szczecin.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: W ogólnopolskich mediach tylko o Gdyni... 22.02.08, 11:07 Witam :) mamy już szóste miejsce w międzyczasie zapraszam na stronę www.glosuj.na.szczecin.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: W ogólnopolskich mediach tylko o Gdyni... 22.02.08, 11:30 mamy już piąte :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 5 miejsce! Jedziemy jedziemy! IP: *.cable.smsnet.pl 22.02.08, 13:47 Założyliście już dodatkowe konta?;). Na ja finał jestem przygotowany :) 10 kont hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: 5 miejsce! Jedziemy jedziemy! IP: *.chello.pl 22.02.08, 14:58 10 moze byc malo, zeby pokonac Tajwan czy indyjskie Chennai :-)) Ale bedziemy walczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 5 miejsce! Jedziemy jedziemy! IP: *.cable.smsnet.pl 22.02.08, 15:01 oczywiście masz rację, ale może się uda :D. Dziwne, że z dzikiej karty nie ma ani jedngo miasta z Chin, ale to dobrze, bo gdyby podchwycili pomysł to te ich parę mld ludu mogłoby wiele zdziałać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecin w monopol Re: 5 miejsce! Jedziemy jedziemy! IP: 83.168.80.* 22.02.08, 18:21 Ruszył nasz numer GG: 12312423. Jeżeli macie pytania, propozycje albo poprostu chcecie porozmawiać o akcji - klikajcie smiało! W miarę możliwości odpowiemy każdemu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly 23.02.08, 00:53 Witam Organizujemy spotkanie osób chętnych do promowania akcji ! 24 luty (ta niedziela) godzina 18:00 Spotykamy się pod pubem Propaganda Przychodzimy z gotowymi pomysłami na promocję akcji i dalsze działanie. Będzie trochę do przedyskutowania. Prosiłbym o potwierdzenie przybycia Loża w pubie będzie zarezerwowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość już tylko 4 dni IP: *.cable.smsnet.pl 24.02.08, 14:16 Jak wasze przygotowania do rundy finałowej?:). Namówiłem wiele osób do zakładania dodatkowych kont :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 3343 Re: już tylko 4 dni IP: 83.168.80.* 24.02.08, 14:22 4 dni i 4 miejsce ? takie moje marzenie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.cable.smsnet.pl 27.02.08, 14:56 Ostatni dzień przed rundą finałową. 20 kont to minimum ;) nie oszczędzajcie się! Pokażmy, że robimy dla tego miasta więcej niż urzędasy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.cable.smsnet.pl 27.02.08, 15:02 ostatni dzień głosowania! Nie oszczędzajmy sił na dogrywkę i pamiętajmy, że dodatkowe konta należy założyć przed głosowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Gdynia spada! IP: *.cable.smsnet.pl 28.02.08, 10:09 Gdynia na 2 miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Flash Mob przed Galaxy! Banknoty Monopoly :) IP: *.cable.smsnet.pl 28.02.08, 10:32 MM "Dziś flash mob w Galaxy! Akcję dotyczącą głosowania na Szczecin w Monopoly organizuje stowarzyszenie "Inicjatywa Szczecińska" . Uczestnicy przedsięwzięcia mają spotkać się o godzinie 16 przed głównym wejściem do Centrum Handlowego Galaxy. Wszyscy dostaną banknoty (takie jakich używa się w grze) z herbem naszego miasta, które wyrzucą w górę i wykrzykną hasło: "Cała Polska Głosuje na Szczecin w Monopoly!" a Radio Szczecin ma fajny banaerek związany z grą Monopoly - wystarczy wejść na www.radio.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Głosujemy głosujemy! IP: *.cable.smsnet.pl 29.02.08, 09:09 Wszystko zaczyna się od nowa więc napierajmy ile się da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fantom Re: Głosujemy głosujemy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 10:22 Ano glosujemy.Widac pomalu efekty. O 8.00 mielismy 2,7 %. Teraz juz jest 4,4 % ! Wydaje mi sie, ze roznice teraz wynikaja nie tylko z ilosci glosow ale tez stref czasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss20 Re: Głosujemy głosujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:59 O godz 12 mamy juz 5% wiec glosujemy to wazne musimy zaistniec jako nasze miasto na swiecie ta gra ma miliony ulubiencow i graczy na calytm swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosujemy głosujemy! IP: *.cable.smsnet.pl 29.02.08, 15:35 Nawet miejsce w pierwszej dziesiątce będzie dobre. Ludzie wchodzą i widzą SZCZECIN :). Szkoda tylko, że gó..ane ogólnopolskie media szczekają tylko o Gdyni. Kit im w oko i róbmy swoje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcze No łatwo nie będzie... IP: *.chello.pl 29.02.08, 17:11 Na razie 7 miejsce i 5,8%... Gdynia trochę lepiej sobie radzi :-( A początek jest ważny, bo potem trudno nadrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vizual Re: No łatwo nie będzie... IP: 83.168.106.* 29.02.08, 20:11 Ciagle sie pniemy w góre ale powoli, weźmy sie do roboty bo z tego nic nie bedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No łatwo nie będzie... IP: *.cable.smsnet.pl 29.02.08, 21:37 bo Gdynia ma wsparcie Gdańska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Londoner Re: No łatwo nie będzie... IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.02.08, 22:35 no i mediow ogolnopolskich tez. A przeciez Szczecin ma rownie duze szanse na awans. A najwieksze mielibysmy, gdyby wszyscy Polacy glosowali na Szczecin i Gdynie razem. Gdyby zsumowac glosy, ktore maja teraz oba miasta, to juz bylibysmy razem na czele. Trzeba wziac pod uwage, ze wielu konkurentow ma wiecej ( a nawet duzo wiecej) mieszkancow, niz Szczecin i Gdynia, czy nawet 3miasto razem wziete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość głosować na Gdynię i Szczecin! IP: *.cable.smsnet.pl 01.03.08, 12:42 Oni chcą nas wspierać to my ich! Głosując na Gdynię i Szczecin odbieramy procenty pozostałej konkurencji :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: głosować na Gdynię i Szczecin! 01.03.08, 21:14 www.szczecinblog.pl/2008/03/szczecin-idzie-w-gore/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Piastów Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.chello.pl 01.03.08, 21:23 Z tego co wiem ten chłopak (Karol Kowalski) ma więcej wspólnego poglądowo z Platformą Obywatelską niż z jakąś organizacją wobec której nigdy nie powiedział dobrego słowa. Nawet ma poglądy liberalne bardziej niż sama PO. Więc bym mu nie robił takich wrzutów jak ktoś wyżej tym bardziej że jest nieprzeciętnie kreatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynianin Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.chello.pl 02.03.08, 09:00 głosuję na gdynię i szczecin ,byłoby niesamowite gdyby oba nasze miasta znalazły się w monopoly .zachęcam wszystkich do głosowania www.monopolyworldvote.com/pl_PL/world ,dobrej zabawy mam nadzieję że spotkamy się na planszy . Odpowiedz Link Zgłoś
dodda Można łatwo i szybko głosować wiele razy dziennie! 02.03.08, 13:21 Nie zakładajcie nowych kont! Wystarczy, że po każdym oddanym głosie wchodzicie na inną stronę. Potem dajecie w oknie: Mozilli:-> Narzędzia->Wyczyść prywatne dane-> zaznaczacie ciasteczka<cookies> Explorela: Narzędzia->opcje internetowe...->ogólne->usuń pliki cookie I znowu wchodzicie na stronę głosowania i oddajecie głos. U mnie działa, głosowałam już dziś ze 20 razy. Pozdrawiam i głosujcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
madmafgw Re: Można łatwo i szybko głosować wiele razy dzie 02.03.08, 13:45 Ale po co tak oszukiwac. Najfajniejsze jest to ze te wszystkie glosy zdobywamy fair. Nikt nie oszukuje, stanowimy jedna zgrana spolecznosc ktora bez zadnych machlojek pomaga wypromowac nasze miasto. I na tym polega ta zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sampaio Re: Można łatwo i szybko głosować wiele razy dzie IP: *.chello.pl 03.03.08, 01:34 Czyszczenie pamięci przeglądarki? W ten sposób tylko naklikasz się niepotrzebnie. W klasyfikacji dla twojego maila i tak uwzględnią tylko jeden głos dziennie. Zakładajcie kilka kont, namawiajcie znajomych i jedziemy z tym głosowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Można łatwo i szybko głosować wiele razy dzie 03.03.08, 09:13 głosujcie w ankiecie ! www.szczecinblog.pl/2008/03/jakie-miejsce-ma-sie-znalezc-na-planszy-monopoly/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss20 Re: Można łatwo i szybko głosować wiele razy dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:04 A u mnie nie dzial ten sposob i na firefoxie tez ludzie glosujcie musimy zajac 2 miejsce duzo nam nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss20 Re: re Można łatwo i szybko głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:05 A u mnie nie dziala ten sposob i na firefoxie tez ludzie glosujcie musimy zajac 2 miejsce duzo nam nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Mamy 3 miejsce -walczymy dalej !!! IP: *.globalconnect.pl 02.03.08, 21:06 Mamy 3 miejsce - nie bez mojego udziału :-)) Walczymy dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly 03.03.08, 10:05 A po co to całe głosowanie? Czemu firma wydajaca Monopoly ma zarabiac na Szczecinie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin A Ciebie to chyba z Taipei przysłali tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 14:45 A Ciebie to chyba z Taipei przysłali tu??? Bo chodzisz po "forach" siejesz zamęt i wszędzie pytasz "Po co głosować?..." Już Ci napisałem po co... Po jajco! Won do Taipei! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozjemca Re: A Ciebie to chyba z Taipei przysłali tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:03 Dokladnie. On jest jednym z prawie 3 miliardow Azjatow ;). Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly 03.03.08, 10:51 A nie uważasz, że Szczecin też na tym zarobi :> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.szc.vectranet.pl 03.03.08, 12:19 LUDZIE DAMY RADE GDYNII !!! PRZECIEZ JEST NAS WIECEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zakładajcie kolejne konta! Moja rada... IP: *.cable.smsnet.pl 03.03.08, 15:41 moja rada - zakładajcie na o2.pl - zakładając tam jedno konto uzyskujemy trzy adresy e-mail! Do roboty! Ja łącznie mam już z 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Zakładajcie kolejne konta! Moja rada... IP: *.szc.vectranet.pl 03.03.08, 15:49 Racja! Tam sie bardzo szybko zaklada konto i w zamian dostaje az 3 loginy! Wszyscy zakladajcie konta przedewszystkim na o2.pl Przykladowo zakladasz andrej43@o2.pl to masz odrazu andrej43@go2.pl i andrej43@tlen.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o2.pl Re: Zakładajcie kolejne konta! Moja rada... IP: *.globalconnect.pl 05.03.08, 23:22 Słuchajcie! Na koncie o2.pl można mieć więcej niż 3 adresy, a co z tym idzie więcej kont na monopoly. Jak? wchodzimy na www.o2.pl->logujemy się do konta-> klikamy opcje (prawy górny róg lub ostatnia zakładka)->w podzakładkach wybieramy TWOJE ADRESY-> zakładamy dodatkowy adres ->tworzymy dodatkowe konto na monopoly Takich dodatkowych adresów możemy utworzyć nieskończenie wiele. Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Zakładajcie kolejne konta! Moja rada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 11:59 super sprawa, o2 poszlo nam na rekę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Mamy 12,5% i w gore :-) IP: *.globalconnect.pl 03.03.08, 19:19 Mamy 12,5% i w gore :-) DO ROBOTY :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyzytop Re: Mamy 12,5% i w gore :-) 03.03.08, 23:05 Pięknie i coraz to piękniej:))) Głosujmy na potęgę!!! Gorliwie!!! To się może nam udać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Apel do Szczecinian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 20:43 Jeśli chcecie, by jakiekolwiek polkie miasto znalazło się w grze, to zewrzyjmy szeregi i głosujmy razem na jedno miasto. Będzie miało ono wtedy większą szansę, zamiast na dwa różne. Nie ma się co rozdrabniać, bo wtedy żadne z dwojda miast nie wygra. Oczywisty wybór w tym przypadku pada na Gdynię, gdyż już ma znaczną przewagę głosów. Mimo swojej miłości do swojego Szczecina głosujmy na Gdynię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Szczecina Re: Apel do Szczecinian IP: *.szczecin.mm.pl 03.03.08, 21:07 Nie na GDYNIĘ! Na Szczecin, przewaga jest coraz mniejsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin 13% mamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 00:10 1.Taipei 23,7% 2. Gdynia 17,8% 3. Szczecin 13% 4. Quebec 9,8% i goni nas... 03.03.2008 23:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Apel do Szczecinian IP: *.brnt.cable.ntl.com 04.03.08, 01:29 > Mimo > swojej miłości do swojego Szczecina głosujmy na Gdynię! Marna prowokacja, kompletnie niewiarygodna. I po co się podajesz za szczecinianina? Dacie sobie radę na pewno sami, bez psucia humoru na szczecińskich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: Apel do Szczecinian IP: *.globalconnect.pl 04.03.08, 09:09 a figę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozjemca Re: Apel do Szczecinian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:05 Łohohoho, bo padne na plecy. Na Gdynie nie oddam glosu nigdy ale to nigdy. Jezeli nie bedzie na planszy Szczecina to szczerze mowiac jest mi obojetne czy bedzie na niej Gdynia czy Ząbki Śląskie. Jako Gdynianin nie powinienes sie podpisywac "Szczecinianin" :] GLOSUJEMY NA SZCZECIN! BRON BOZE NA GDYNIE, BO TO ODBIERA NAM SZANSE. PELNA MOBILIZACJA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozjemca Re: Apel do Szczecinian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:59 zlew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Licza sie juz w zasadzie tylko 3 miasta... IP: *.chello.pl 04.03.08, 16:51 Quebec juz sie chyba nie bedzie liczyl... Tajwan raczej juz jest pewny (niestety)... Trzeba za wszelka cene dopasc Gdynie, a wiec glosy TYLKO NA SZCZECIN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:57 kurcze mam problem, z glosowaniem - a szkoda kazdego glosu- pomozcie. otoz postepuje zgodnie : zaznaczam miasto, klikam w nie, przechodze do miejsca glosowania i dostaje info, ze musze sie zalogowc. robie to, a ty nast. kwiatek, ze juz taki login istnije. no pewnie, ze istnieje, bo to moj, ktory wczesniej rejestrowalam. wyglada na to ze musze za kazdym razem wklepywac nowy logi i hASLO - BEZ SENSU, PEWNIE COS KNOCE. POMOZCIE !!! szybko- och trzcionka, sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.cable.smsnet.pl 04.03.08, 20:24 czasami tak się podwiesza - musisz odczekać trochę, albo w tym czasie zalogować się z innego konta, wylogować i wrócić do tego "konfliktowego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie mogę tam wejść IP: *.pcmedia.com.pl 05.03.08, 18:40 jak chcę się zapisać, to jest napisane, że mój adres e-mail już jest A jak się jakoś loguję, to system twierdzi, że nie ma takiego adresu w bazie i mam się zapisać (założyć konto) I tak w kółko Macieju jest na to jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vizual Re: nie mogę tam wejść IP: 83.168.106.* 05.03.08, 19:09 Glosujemy glosujemy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Głosujemy na Szczecin !!! IP: 217.153.6.* 06.03.08, 12:52 Teraz po przejsciu na 3 miejsce i koncowce to GŁOSUJEMY JUZ NA SZCZECIN (tylko!!) Po wynikach widac ze stac nas na co najmniej utrzymanie 3 miejsce,a moze i na awans na 2. WSZYSTKIE SIŁY NA SZCZECIN + PRAWDZIWY SZCZECINIANIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogodny z Pogodna Re: Głosujemy na Szczecin !!! IP: *.chello.pl 06.03.08, 18:42 Hejka! z ilu kont głosujecie? ja z 15! hi,hi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monopolista Re: Głosujemy na Szczecin !!! IP: *.globalconnect.pl 07.03.08, 00:05 nie chwalac sie, ale dodaje Szczecinowi wiecej :-) ALE WSZYSCY DO GLOSOWANIA JUZ TYLKO 3 DNI :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isa Re: Głosujemy na Szczecin !!! IP: *.chello.pl 07.03.08, 02:41 Ja głosuje z 10 :)))) pozdrawiam wszystkich Szczecinian !! DAMY RADE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Głosujemy na Szczecin !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 11:57 i czym sie chwalisz ! znajomy wysyla z 200 kont - slowo - zajmuje mu to 1h :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ROBOTY Re: Głosujemy na Szczecin !!! IP: 217.153.6.* 07.03.08, 17:14 DOBRY JEST TEN Z 200 KONTAMI :-) Ale kazdy czy ma kilka/nascie/dziesiat czy nawet jedno -ale NIECH GłOSUJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecin Re: Głosujemy na Szczecin !!! Ostatnie Dni !!! IP: *.globalconnect.pl 08.03.08, 22:36 Czy dzis głosowaliscie?? Jeszcze tylko dzis i jutro mozna !!! z tylu kont ile macie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: Głosujemy na Szczecin !!! Ostatnie Dni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 23:12 wlasnie glosuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Głosujemy na Szczecin !!! Ostatnie Dni !!! 09.03.08, 20:08 www.szczecinblog.pl/2008/03/szczecin-w-monopoly-podsumowanie-akcji/ Podsumowanie akcji oraz trochę statystyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Głosujemy na Szczecin !!! Ostatnie Dni !!! 09.03.08, 20:26 głosujmy na nasze miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Głosuj na Szczecin w Monopoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 00:52 zostalo juz tylko kilka minut - trzymajcie kciuki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Szczecin Game Over - Monopoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 01:42 Koniec! Po wszystkim. Szczecin? Gdynia? A może Szczecin&Gdynia? Zobaczymy! Najważniejsze że była fajna zabawa. Coś innego, oderwanie się od codziennych, "poważnych" spraw. Taka "głupotka", coś niepoważnego. Niestety niektórzy tego nie rozumieli... Żal mi ich. A pozostałym dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Game Over - Monopoly 11.04.08, 09:14 "Chodza słuchy, że po ostatnich wydarzeniach Szczecinowi na planszy Monopoly ma przypaść pole "Elektrownia" i "Wodociągi" :]" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Game Over - Monopoly IP: *.GtokyoFL102.vectant.ne.jp 11.04.08, 09:27 malcoolm napisał: > "Chodza słuchy, że po ostatnich wydarzeniach Szczecinowi na planszy Monopoly ma > przypaść pole "Elektrownia" i "Wodociągi" :]" Raczej nie, bo rachunki dalej bedziemy placic :))) Ale dodadza np. kary takie jak, wylaczenie pradu, wody, gazu odciecie telefonow i komorek, wylaczenie komputerow itp. natomiast bede premie przy okazji, po jednym wylaczeniu pradu wzrost populacji miasta np. o 1000 sztuk :)))))))))))) Poparcie historycznym przykladem. Stan wojenny byl bardzo plodny wszyscy z braku pradu, braku tv etc. zaczeli sie popychac i w `82 pelno babeczek biegala z wielkimi brzuszyskami wypelnionymi pozniejszymi uzytkownikami forum GW szczecin :)))) Tak ze za kilkanascie lat spodziewam sie wzrostu uzytkownikow naszego forum :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Game Over - Monopoly 11.04.08, 09:35 Podobno odszkodowań nie będzie, bo to "siła wyższa" była Odpowiedz Link Zgłoś