carl.zeiss 28.07.08, 17:21 www.dziennik.pl/wydarzenia/article214532/Wladyslaw_Bartoszewski_juz_nie_profesor.html hłe, hłe, hłe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: Dziadek od bydła już nie profesor !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 17:27 Czy teraz od dyplomatołka zabiorą dyplo-m? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie.kpij Re: Dziadek od bydła już nie profesor !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 17:28 Tutaj więcej: miroslawkraszewski.salon24.pl/85853,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_cabla ty pisowska świnio !!! 28.07.08, 17:34 po zatrzymaniu radnego z PO to kolejny akt asbotażu dokonany przez PiSowbolszewię !!!! przyjdzie kij na PiSowski ryj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dziadek od bydła już nie profesor !!! :))) 28.07.08, 17:37 A to się bydło ucieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
carl.zeiss Re: Dziadek od bydła już nie profesor !!! :))) 28.07.08, 17:58 nie płacz ciotko, może tobie zabiorą ex i znowu będziesz man. hłe, hłe, hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Dziadek od bydła już nie profesor !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 18:05 Przyszły Niemce i zrobiły porządek! Raz, dwa, trzy i po profesore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram Re: Dziadek od bydła już nie profesor !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 18:10 Niemieckie Ministerstwo Spraw Zagranicznych na swojej stronie internetowej, prezentując życiorys polskiego pełnomocnika rządu Donalda Tuska do spraw kontaktów polsko-niemieckich - Władysława Bartoszewskiego, usunęło tytuł profesora sprzed jego nazwiska. Nieoficjalnie "Nasz Dziennik" dowiedział się, że usunięcie tytułu "profesor" sprzed nazwiska Władysława Bartoszewskiego jest konsekwencją interwencji jednego z obywateli, który zwrócił uwagę twórcom strony niemieckiego MSZ, że tytuł profesora w Niemczech przysługuje jedynie po spełnieniu odpowiednich warunków prawno- akademickich, które w tym wypadku nie zostały spełnione. Najwyraźniej interwencja okazała się skuteczna, ponieważ na oficjalnych stronach niemieckiej dyplomacji Władysław Bartoszewski nie jest już tytułowany profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_cabla kiełbaska, uważaj namierzamy cię !!! 28.07.08, 18:33 zobaczysz PiSowskie ścierwo, że pożałujesz każdego swojego słowa!!! my nie przebaczamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska, uważaj namierzamy cię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 18:43 Przecie ja wiem, że klozetowe chłopce (wszelkiej politycznej maści) nie przebaczają, one wolą miłość z kabla jak wzgardę pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kiełbaska !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 19:58 Ale mnie ubawiłeś. Serio, jesteś lepszy jak cola! Dawaj więcej, dawaj, dawaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kiełbaska, uważaj namierzamy cię !!! 29.07.08, 11:49 serdeczne pozdrowienia dla p.profesor lubińskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska, uważaj namierzamy cię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:34 Już chciałem podziękować, ale zreflektowałem się, że piszesz DLA, a myślałem, że przekazujesz kiełbasce, czyli mi, pozdrowienia od rzeczonej pani. Widzę, że ty też jesteś w tej grupie moherów, która grozi bo mniema, ze z tego nić nie będzie. A tu załomocą kolbami o świcie i wyciągną odgrażacza z pełnymi gaciami - nie w pticę. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kiełbaska, uważaj namierzamy cię !!! 29.07.08, 15:43 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > Już chciałem podziękować, ale zreflektowałem się, że piszesz DLA, a > myślałem, że przekazujesz kiełbasce, czyli mi, pozdrowienia od widzę,że masz spory problem ze zrozumieniem prostego,jednozdaniowego komunikatu.postaram się pomóc: 1.pozdrawiałam prof.lubińską-nie ciebie (co prawda taka z niej profesor,jak z mojego owczarka) 2.nigdy ci się nie "odgrażałam"i mówiąc szczerze,nie widzę powodu by to robić... paniatna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbb Re:anamar, uważaj namierzamy cię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 20:32 masz spory problem, jedyna mądra wśród głupców i sama to odkryłaś Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re:anamar, uważaj namierzamy cię !!! 29.07.08, 20:39 anamar, polecam wieczorny spacer, upał zelżał, Szczecin się uśmiecha WIęC nie dyskutuj z PisUARDERIą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re:anamar, uważaj namierzamy cię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:19 Wieczorne uliczne spacery są mało relaksujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska, uważaj namierzamy cię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:17 No proste zdanie, wygląda i tak jak ja to widzę, i zgodnie z Twoją intencją. A więc, pozdrawiasz Panią profesor (bo to Twój były wykładowca) poprzez pośrednika, czyli mnie. Czy nie tak? ;) Oczywiście pod tą intencją kryje się pewna mała złosliwość, ale to pominiemy. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anzelm hahahahahahahahahahahahahhaqhahah aha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:23 ale dobre Odpowiedz Link Zgłoś