absztyfikant 22.10.03, 14:11 Czy ty nie nazywasz sie Iza ? Kiedys chwalilac pod niebiosa magazyniera, a teraz go krytykujesz... Kontrakt wygasl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3 droga Re: Oczywista odpowiedż dla Oszołoma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 14:16 absztyfikant napisał: > Czy ty nie nazywasz sie Iza ? Kiedys chwalilac pod niebiosa magazyniera, a > teraz go krytykujesz... Kontrakt wygasl ? O B I E K T Y W I Z M i nie bycie OSZOŁOMEM . Nie wiesz co to jest Obiektywizm ? Można coś, kogoś raz pochwalić i raz skrytykować. Rozumiesz ? Nie wszyscy są oszołomieni na jakimś tam punkcie jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oczywista odpowiedż dla Oszołoma 22.10.03, 14:19 Ja jestem niezmienny w swoich pogladach. Czesto nawet wtedy, gdy te moje tezy sa kontrowersyjne, nawet gdy ide pod prad. Z pradem plyna tylka smieci... Ale nie odpowiedzialas mi na moje pytanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 droga Re: Oczywista odpowiedż dla Oszołoma IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 14:31 Można coś, kogoś raz pochwalić i raz skrytykować. Odpowiedziałam Ci. Iza nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Oczywista odpowiedż dla Oszołoma 22.10.03, 14:33 Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam. Gratuluje przemiany z apologety na krytyka Jurczyka. Jednak trzeba wierzyc w ludzi. Jeszcze raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś