Dodaj do ulubionych

Filińska odwołana !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:11
Minister Skarbu Państwa odwołał prezes Uzdrowiska Krystynę Filińską, to jeden
z największych pracodawców … jedni się boją inni cieszą.
Nie ma jak zmiana opcji politycznej w kraju.
Obserwuj wątek
    • jusytka Re: Filińska odwołana ! 04.07.06, 20:10
      A dlaczego ją odwołali? Raczej była ogólnie chwalona.
      • Gość: See Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 04.07.06, 22:31
        Bo nie lubi cholernych kaczorow. Ciekawe kto za nia przyjdzie?
        • Gość: Enek Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 05.07.06, 08:50
          Jak to kto? - jakaś miernota przyjdzie, bo chodzi o kasę a nie rozwój
          Uzdrowiska!!!
          • Gość: mikra_www Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:39
            "Miernota" to jest akurat Filinska. Ty jej chyba nie znasz. Ja akurat znam...
            Przyszla na gotowe. Uzdrowisko to wyciagnal na prosta ktos zupelnie inny.
            Jest to wybitnie tepa kobieta, ale za to z "szerokimi plecami".
        • carmelaxxx Re: Filińska odwołana ! 05.07.06, 09:24
          jakis moher pewnie
          • Gość: sadok Re: Filińska odwołana ! IP: *.slowianin.pl 05.07.06, 14:14
            Szkoda facetki!Dawno nic nie pisano o uzdrowiskach---
            • Gość: duża Re: Filińska odwołana ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:23
              Odwołali i nie podali przyczyny, bo Minister Skarbu Państwa nie musi. No cóż...
              kaczogród
              • Gość: duża Re: Filińska odwołana ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:27
                tutaj do poczytania:
                img138.imageshack.us/img138/8541/fil2uu.jpg
                • Gość: See Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 05.07.06, 16:59
                  Jedno mnie tylko zastanawia, juz tyle PiSiory zaliczyly podobnych wpadek, a
                  poparcie w sondazach tyle samo. Gdzie ci ludzie (wyborcy) maja glowy??
                  • Gość: duża Re: Filińska odwołana ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:01
                    jak to gdzie? pod moherowym beretem... a w taką pogodę to moherek jeszcze wzmaga
                    przegrzanie główki.
                    Szkoda kobiety :(
                    • Gość: rezus Re: Filińska odwołana ! IP: *.slowianin.pl 07.07.06, 23:53
                      Słuchajcie,to jakaś paranoja!nie mieści sie to w moich kryteriach
                      rozumowania,jak można rozwalać dobrze presperujące firmy. Ale w naszym
                      kacz.......e, jak widać wszystko jest możliwe.
                      • Gość: mikra_www Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:46
                        Spoko!... Jesli Filinska firmy nie rozwalila, to ktos inny tez nie rozwali.
                  • Gość: mikra_www Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:45
                    no wlasnie, zastanow sie nad tym "skad". A co nazywasz "wpadka"? Moze jakies
                    konkrety?.....
                    Najlepiej to powtarzac za mediami, a media PiSu nie chca, bo to obcy kapital
                    mediami rzadzi. PiS byl przeciw UE i sa przeciw euro. I moim - nie tylko moim
                    zreszta - zdaniem slusznie. Niemcy caly czas "placza", ze majac Euro zubozeli
                    jako obywatele, a oni mieli wiecej od nas. Zobaczysz, co sie stanie z nimi....
                    A co do Filinskiej, to nawet gdybym przedtem PiSu nie "lubila", to za "to"
                    mieliby u mnie ogromnego PLUSA. Tej kobiecie slusznie sie nalezalo. Juz ja
                    wiem, co pisze, bo krzywdy to ona narobila wielkie, a Uzdrowisko, to nie dzieki
                    niej cos znaczy.
                • Gość: ADA Re: Filińska odwołana ! IP: *.fn.pl 10.07.06, 16:52
                  czy nie zauważyliście,że jak ktoś dobrze pracuje,przedsiębiorstwo dobrze
                  prosporuje i przynosi dochody to momentalnie zaczyna być "be" i ordynarnie się
                  go wyrzuca bo jest z innej ''politycznej gliny" i nie ważne jest,że
                  uzdrowisko "stoi" na w miarę przyzwoitym poziomie,liczy się wg obecnej opcji
                  politycznej właściwie co?Może mi ktoś wytłumaczyć o co lub o kogo tu chodzi?
                  Może już na miejsce Pani F.jest jakiś totumfacki pana Ż.imć miłościwie nam
                  panującego na 44 wyspach,całe szczęście iż tylko 3 z nich są zamieszkałe ,oj
                  działo by się gdyby wszystkie 44 były zaludnione.Pozdrowienia dla Pani F.K.
                  • Gość: mikra_www Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:54
                    "Dobrze pracuje"?... Hmmm... Jakbys sobie przyznala pensje 15.000/m-c, to tez
                    bys na pewno dobrze pracowala. To nie ta "pani" ktora pozdrawiasz, z Uzdrowiska
                    cos zrobila, ale jej poprzednik. Dyrektor, ktorego ona wygryzla majac
                    znajomosci w ministerstwie. Mozesz ja sobie bronic, ale to mocno falszywa
                    kobieta i zycze Ci, abys nigdy nie miala takiej szefowej. Powaznie. I wierz mi,
                    to sa naprawde dobre zyczenia.
                    • Gość: Byzio Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:07
                      No wreszcie jakies rozsądne opinie!!! Ja też wiem o tej kobiecie,że dużo
                      krzywdy ludziom narobiła. Ludzi poniżała na każdym kroku, a liczyli sie dla
                      niej tylko tacy,z których coś mogła mieć.Wszystkich zastraszała.Wrzeszczała na
                      pracowników przy pacjentach.Teściowa tam pracuje,to wiem z pierwszej ręki, że
                      ona to tylko ludzi sobie "kupowała" np. zabiegami i "znajomościami",aby potem o
                      niej dobrze piali w lokalnej prasie.
                      • Gość: rusalka Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 13.07.06, 21:15
                        Popieram wypowiedz! Pracuje w Uzdrowisko od lat! jeszcze nigdy nie mielismy tak
                        wrednej osoby jak Filinska. Sam falsz! Kupila sobie stanowisko intryga i
                        przekupstwem.
                        • Gość: Ant Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 13.07.06, 22:14
                          A jaką intrygą? Kogo przekupiła? Może jakieś konkrety? Moze złóz doniesienie do
                          prokuratury? Czy masz tylko tyle odwagi by chlapać na forum. Pewnie cie wywaliła
                          za nieróbstwo i tyle!
                          • Gość: rusałka Re: Filińska odwołana ! IP: *.fn.pl 14.07.06, 08:23
                            Jakbym pisala donosy do prokuratury, to byłabym na poziomie Pani F.
                            A ty, skoro tak piszesz, to najwyraźniej po prostu nie wiesz, jak to wszystko
                            wyglądało i "nierobem" to ty mnie nie nazywaj, bo nie masz podstaw, ani wiedzy
                            na moj temat. Ja ciebie nie obrazam. A moze ty sie nazywasz "Pani F." to by
                            wszystko tłumaczyło, bo nikt kto choć troche ja zna nie powie na jej temat
                            czegos dobrego.
                            • Gość: Ant Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 14.07.06, 10:46
                              Znam ją i mówię o niej dobrze.
      • Gość: Asia Re: Filińska odwołana ! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 10.07.06, 22:15
        odwołuje się nie za zasługi, ale za wpadki.
        • Gość: ADA Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 11.07.06, 13:19
          Troche pomyśl zanim nachlapiesz bzdury. Prezydent Zmurkiewicz nie ma NIC do
          gadania. Jest z SLD, a prezesem zostanie ktos kto bedzie miał poparcie ministra
          Skarbu z PiSu. To jest spolka skarbu panstwa, a nie miasta.
          • Gość: See Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 11.07.06, 13:20
            to wyzej to moje, tylko mialo byc "do ADY"
            • Gość: See Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl 13.07.06, 20:59
              PiS ma mało wpadek? O Boze.... Pierwszy lepszy z brzegu: kto został zastępcą
              dyrektora Urzędu Morskiego w Szczecinie odpowiedzialnego m.in. za bezpieczeństwo
              i umocnienia? Były przedstawiciel handlowy hurtowni rajstop i Coca-coli. Moze go
              widziałas na promie jak obslugiwał automaty z napojami... A czym zasłużył? Jest
              z LPRu, koalicjanta PiSu. A nawet z dzisiaj: zionący nienawiścią pan Macierewicz
              z głodu nie może umrzec. I jeszcze mi sie przypomnialo, sławna limuzyna dla
              Rydzyka. Jak to inaczej nazwac jak tworzenie nowego ukladu, tyle ze czerwien
              zmienila sie na czern. Nigdy nie sadzilem, ze tak powiem, ale wole czerwien.
        • Gość: mikra_www Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:57
          Sluszna uwaga. No i dlatego ta decyzja o Filinskiej strojacej sie w obce
          piorka, jest jak najbardziej na miejscu.
          • Gość: gość Re: Filińska odwołana ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 01:44
            Gość: mikra_www napisał:
            "Dobrze pracuje"?... Hmmm... Jakbys sobie przyznala pensje 15.000/m-c, to tez
            bys na pewno dobrze pracowala. To nie ta "pani" ktora pozdrawiasz, z Uzdrowiska
            cos zrobila, ale jej poprzednik. Dyrektor, ktorego ona wygryzla majac
            znajomosci w ministerstwie.

To ciekawe bzdury … jeśli chodzi o pana dyrektora Sowę? To bynajmniej nie
            Filińska go wygryzła, tylko z tego co pamiętam, przyjął stanowisko, które
            wykluczało jednoczesne prowadzenie Przedsiębiorstwa Państwowego, a jak wiadomo
            nie można za wiele srok za ogon trzymać, także nie piszcie bzdur. F. była 8 lat
            !!! Mogła zniszczyć firmę do cna… sprzedać budynki, gdzie byście pracowali????
            Piszecie, że była wredna… jakby Was za mordę nie trzymała to byście robiły co
            chciały!!!
            Ponadto byłam w Uzdrowisku i wiele brakuje kadrze np. zabiegowej. O ile młode
            dziewczyny potrafią być miłe, to w starszej kadrze myślałam, że mi łaskę robią….
            daleko nam do Europy, niestety. Pyzatym pomyślcie jakby Wam skomputeryzować
            Wasze Uzdrowisko, to trzeba by pozwalniać wszystkich tych którzy nawet myszki od
            komputera na oczy nie widzieli… jednostki niereformowalne. Także dziękujcie, że
            mieliście pracę, bo teraz to wszystko może się zdarzyć. Pamiętaj szanuj szefa
            swego, bo możesz mieć gorszego…. Oby to nie były prorocze słowa.
            • Gość: Jan Re: Filińska odwołana ! IP: *.fn.pl 14.07.06, 08:15
              "za morde"? "jednostki niereformowalne"? "dziekujcie, ze mieliscie prace"?
              O!!! Jakie kulturalne i... mile okreslenia! Godne prawdziwego faszysty!
              Jesli ta Filinska (znam ja tylko z gazet i opowiadan innych) ma takich
              zwolennikow, to dobrze, ze jej osobiscie nie znalem. A moze to ty masz "morde"
              i sama powinnas sie za nia potrzymac. (Wyrazy glebokiego wspolczucia dla twojej
              rodziny i tymi co musza miec z toba do czynienia.)
              • Gość: gość Re: Filińska odwołana ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 19:21
                Jan, moje słowa i tak są naprawdę ;) łagodne, i bynajmniej znam inne naprawdę
                obraźliwe, ale nie używam. Brzydkim słowem mogłabym nazwać słowo „morda”, gdzie
                w innych widzisz coś nie kulturalnego ? Nie rozróżniasz dosadnych określeń od
                obraźliwych.

AA wracając do tematu, nie jestem zwolennikiem pani F. tylko zwolennikiem
                kobiety interesu, być może miała swoje za paznokciami, ale tego nie wiem, więc
                nie głoszę. Irytuje mnie „jechania” po niej, osób które z nią pracowały, irytuje
                brak szacunku do pracy, spójrzmy prawdzie w oczy, „w pewnym” wieku znalezienie
                pracy jest graniczące z cudem, bez języków, obsługi komputera i miłej aparycji.

I jeszcze powtórzę:
                Pamiętaj szanuj szefaswego, bo możesz mieć gorszego…. Oby to nie były prorocze
                słowa. Tyle ode mnie.
    • Gość: lulitka Re: Filińska odwołana ! IP: *.fn.pl 14.07.06, 08:36
      a ja to sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      tralalalalalalalala:)))))))))))))))))
      • Gość: borger_borger Re: Filińska odwołana ! IP: *.fn.pl 20.07.06, 08:54
        Ja wiem z pewnego zrodla, ze ta pani tez zwalniala nagle,bez ostrzezenia i
        podawania powodu.No to teraz przynajmniej wie jak to jest.Zreszta ja tam nie
        widze w niej jakiegos zasluzonego bohatera.Moze i duzo pobudowala,ale nie z
        altruistycznych pobudek i nie za swoje pieniadze,bo ona na tym zarobila ladna
        sumke.Ponoc na reke dostawala 17 ooo zeta...... miesiecznie.No to chyba nie
        trzeba sie tak nad nia uzalac.....
        • Gość: kaja Re: Filińska odwołana ! IP: *.agora.pl 20.07.06, 13:13
          Do Świnoujścia przyjechałam w lutym br. Do sanatorium. Był straszny
          mróz.Któregos dnia zauwazyłam bardzo chorego kotka, który szczotką do
          zamiatania był wypędzany spod wejścia do sanatorium, Byłam oburzona. Wtedy to
          dowiedziałam się, ze to zasługa Pani Prezes. Najpierw kazała koty wykastrować a
          potem nie pozwoliła na ich dokarmianie. Tam gdzie mieszkałam był tylko ten
          kotek, a panie w kuchni ze strachem w głosie powiedziały, ze nie mogą mu nic
          dawać, bo gdyby dowiedziała się pani Prezes toby mogły stracić pracę. Wszyscy
          wiedzą, ze jak kota się wykastruje, to on nie da sobie rady sam i trzeba mu dac
          jeść. Uważam, ze postepowanie tej pani było okrutne, ta kocina umierała z
          głodu, przepędzana przez popleczniczki Pani Prezes. Chcę powiedzieć, ze nie
          jestem wielką kociarą, ani jakąś starszą panią, która nic innego nie robi tylko
          dokarmia bezdomne koty. Ale to oczywiście niewazne. Ważny jest stosunek tej
          Pani do zwierząt, naprawde potrzebujących wtedy pomocy.
          • Gość: lulitka Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:01
            Odp.dla kai:
            "Wielkość społeczeństwa i jego rozwój moralny możemy ocenić widząc sposób
            traktowania przez nie zwierząt."
            Mahatma Gandhi
          • Gość: Alex kocur w sanatorium? IP: *.meganet.pl 20.07.06, 23:39
            Dopiero by było jakby sie tam koty mogły pałętać !!! Skąd ty się urwałaś
            dziewczyno? - to nie trzeci świat
            • Gość: gfd Re: kocur w sanatorium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:57
              Ja nie lubię kotów, bo się długo gotują ... wrr.

Kastracja bezpańskich kotów to jest akurat dobra decyzja, niech pani poczyta
              sobie na kocich forach dyskusyjnych !!!!
              • Gość: mikra_www Re: kocur w sanatorium? IP: *.fn.pl 21.07.06, 09:00
                No "swietnie", to juz mamy satanistow w forum.....
              • Gość: kaja Re: kocur w sanatorium? IP: *.agora.pl 21.07.06, 12:08
                Kochani, ależ ja jestem całkowicie za kastracją kotów, nie ma innego wyjścia.
                Ale upieram się, ze takie zwierzęta nie potrafią sobie poradzić np. ze
                zdobyciem pożywienia i stają się zależne od człowieka. Tak było z tamtym
                kotkiem, który okaleczony przez człowieka, wracał do niego, szukając konta dla
                siebie.Wobec tego decyzja p. Prezes, zeby przeganiać i nie dokarmiać ( a była
                straszna zima) jest okrutna. I chyba wbrew prawu (ustawa o dokarmianiu
                bezdomnych zwierząt)
                • Gość: lulitka Re: kocur w sanatorium? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:21
                  Kaja,jestes b.kulturalna osoba.Masz slusznosc w tym co piszesz.Jestesmy odpowiedzialni za zwierzaki.Ty nie znasz p.Prezes,a ja wiem o niej,ze ona nie moze miec serca dla zwierzat,bo jej traktowanie ludzi daje wiele do zyczyenia.R.Brandstaetter napisal:"Jest jedna miara stosunku czlowieka do Boga;stosunek czlowieka, do czlowieka".
            • Gość: mikra_www Re: kocur w sanatorium? IP: *.fn.pl 21.07.06, 08:58
              A ty skad sie "urwales"? Lepiej zeby nas zjadly szczury np.? A ty myslisz, ze
              co, koty sa wewnatrz budynku? (Ty chyba faktycznie jakos... niezbyt sie
              znasz...)Ale za to szczury jak sa, to wlasnie w budynkach. Dzieki Bogu swiat
              nie jest pelen sterylnych "milosnikow przyrody" jak ty, choc... zycze ci takigo
              swiata, jaki w/g ciebie bylby sluszny. Na pewno "swietnie" bys sie w nim czul.
              (I my tez...bez takich jak ty)
    • Gość: goscXYY Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:24
      Drrzyjcie wszyscy!!! Filinska wroci!!! i bedzie czesc druga:"Filinska kontratakuje!"
      Wysyla swoje chieny do ministerstwa.
      Jeszcze zobaczynie glupki jak sie za was wezmie !!! hehehehehehe
      • Gość: Drell Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 20:44
        Ludzie! O co chodzi? Rozwalają czerwoną burżuazje a ktoś jeszcze jej broni???
        Kto wyprowadził Uzdrowisko z kłopotów? Ona?! Który głupek to napisał? Teraz
        zastraszeni pracownicy robią co ona każe... Pewnie też na tym forum.
        • Gość: dc Re: Filińska odwołana ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:36
          A kto jak nie ona??
          • Gość: lulitka Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:43
            a chocby.. ktokolwiek. Wiekszosc moze byc tylko od niej lepsza na tym stanowisku. Moze ktos z tych, ktorych ona wygryzala przez te wszystkie lata.
            Ale spoko, ona i tak jeszcze jest i jeszcze sobie pobedzie, pobierajac sobie te swoje mega pensje, ktore sama sobie przydzielila.
            • Gość: buba Re: Filińska odwołana ! IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 25.07.06, 17:22
              teraz i lulitka dała głos! jak skomląca suczka doskonale wszystko wiedząca i do
              tego ZAZDROSZCZĄCA Filińskiej!!! Zapewne była lub obecna miernota uzdrowiskowa!
              • Gość: lulitka Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:56
                ohoho! "skomlaca", "miernota", "zazdrosci Filinskiej". Jacy WY- poplecznicy Filinskiej jestescie "kulturalni"!! Jakich "milych" slow uzywacie, nawet, gdy nikt was nie atakuje.
                Ja mam zazdoscic Filinskiej? Czego? Ja z wielkim hukiem nie wylecialam z pracy, a teraz jestem na emeryturze, wiec... nie masz mi co zyczyc tego samego. A moze tego, ze popieraja ja ludzie takiego pokroju jak ty ? Z takimi to ja nie musze sie zadawac.
                Teraz juz wiesz dlaczego nie bede ci wiecej odpowiadac. Pisz sobie z takimi jak ty, bo na innego rodzaju towarzystwo nie zaslugujesz.
          • Gość: sobolMaks Re: Filińska odwołana ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:45
            Lulitka na Prezeske!!!!!!!!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka