anna1239 13.04.08, 11:25 witam was serdecznie i mam pytanko . gdzie w kolobrzegu z odpadkami z ogrodu ,starymi meblami ,i wiekszymi gratami.mozna to zawiesc na smietnisko iczy jest to wkolobrzegu jakos sortowane przez jakies instytucje .dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunowo Re: wiosenne porządki 13.04.08, 17:55 Ostatnio widziałem wysypiska różnosci w koncu ul. Arciszewskiego ,Wylotowej za działkami a także dobre miejsce tuż obok Media Expert blizej ul. 1 Maja.Dobre miejsce na takie rzeczy znajdziesz równiez na lotnisku w Podczelu lub przy kanale drzewnym za rynkiem.Myslę ,że nasza straz miejska takze wskaże Ci miejsce na śmieci i nawet nie ukarze mandatem bo ONI są od ważniejszych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: wiosenne porządki 13.04.08, 18:04 W sprawie straz miejskiej chciałem dodac jeszcze ,że widziałem jak zatrzymali biednego rowerzystę na alejce spacerowej nad morzem i mandatem go straszyli gdy w tym samym czasie dziesiątki aut pod Kombatantem i Ikarem zablokowały ściezkę spacerową i rowerową .Niech żyje nasza dzielna STRAZ MIEJSKA Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: wiosenne porządki 13.04.08, 18:14 się przestań czepiac tylko odpowiedz jak człowiek. Nie wiem kto się tym zajmuje najlepiej skontaktuj się z Zielenią Miejską. Widziłam, że zbierają to traktorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: wiosenne porządki 13.04.08, 18:47 sie nie czepiam,odpowiadam jak człowiek bo gdy wszyscy tam wysypują śmieci to dlaczego ONA nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: wiosenne porządki 13.04.08, 21:57 grzeczna jest po prostu - ale rozumiem ciężko Ci to pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1239 Re: wiosenne porzadki 15.04.08, 22:00 hej!!!! dzieki za info.jestescie przekochani ai ta ironiczna czesc kolegi jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: wiosenne porzadki 16.04.08, 09:02 ANNO,dzięki za wyrozumiałość. Martwi mnie tylko emwu55,ciagle się mnie czepia.KOBIETO -co Ci zrobiłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: wiosenne porzadki 16.04.08, 10:16 podpadłeś mi hehe. A kogo mam sie czepiać jak na to forum zaglądamy chyba tylko my. Lepiej mi powiedz gdzie moge kupic poduszke elektryczną bo wlazło mi cos w kręgosłup i ledwo chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: wiosenne porzadki 16.04.08, 12:14 Teraz wiem dlaczego się mnie czepiasz.Nie masz rodziny? Nie wiem gdzie można kupić poduszkę elektr.ale wiem ,że ona i tak nie pomoże na ból kręgosłupa.Znam inne sposoby ale tutaj o nich nie napiszę bo tego admin nie puści.Mogę tylko dodać ,że długie siedzenie przed kompem tez może być powodem kłopotów z kręgosłupem. Odpowiedz Link Zgłoś