Gość: ziobro IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 17:48 Dobrze,że istnieje TV Gryf.Pozdrowienia dla Pań:Ali Piotrowskiej,Dołowy,Spiewak,Prochenki i spółki.Robicie Państwo kawał dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Telemaniak Re: tv GRYF IP: *.espol.com.pl 13.11.03, 22:08 Niestety nadal nie wiadomo kiedy kanał ten będzie dostępny w ofercie UPC Prawobrzeże, a kanał istnieje już od 1 kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: tv GRYF IP: 217.153.169.* 14.11.03, 21:02 ja tez nie mogę oglądać tv gryf- mieszkam na kaliny czy ktoś wie kiedy będzie mozna tu oglądać tv gryf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siem Re: to nie wszystko IP: 217.153.5.* 14.11.03, 22:29 dobre że istnieje, ale źle, że w taki nędzny sposób. żle mówiący spikerzy, nie- telewizyjne twarze, po domowemu ubrani prezenterzy (swetry i dżinsy). Nie ukrywam, że jak chce się porządnie pośmiać to oglądam tv gryf - to taka osiedlowa telewizja, chociaż pewnie z aspiracjami. Niestety, póki co, nie można o nich powiedzieć że robią kawał dobrej roboty. Próbują jak mogą - pomysły mają sensowne (jako relaizowanie misji tv lokalnej) ale wykonanie - nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: to nie wszystko IP: *.rajsat.pl 26.11.03, 23:39 na pewno masz troche racji ale przypomnij sobie jak dzialala nawet telewizja polsat jeszcze pare lat temu, ja po tych 5 czy 6 miesiacach widze poprawe..... przypadkiem ogladalem dzisiaj program skiby byl na prawde na wysokim poziomie- wiecej takich programow a na prawde tv gryf zdobędzie sobie pokaźna ilość odbiorców. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: to nie wszystko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 13:36 ważne,ze starają się dbać o widza.Mają mały budżet(niestety) Odpowiedz Link Zgłoś