22.07.05, 22:03
nie chce byc usuniety z forum , a to sa klamliwe pomowienia mojej osoby
Obserwuj wątek
    • 33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:06
      Proszę tylko unikać wypowiedzi rasistowskich (względem Polaków również), nie
      szafować nazwiskami.
    • 33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:13
      Proponuję więcej pokory i szacunku dla poglądów innych.
      • jleszcze Re: 33kk 22.07.05, 22:19
        Zwracam panu uwagę, na obrażanie mojej osoby. Do tego osbnika się nie zwracam,
        ponieważ on potrafi tylko wysyłać inwektywy. W oczy byłemu "trepowi" tego by
        nie powiedział, tego jestem pewien. Internet to fajna zabawka dla małych ludzi,
        mogą oni bezkarnie obrażać innych. A nie są w stanie zrozumieć, ze wystawiają
        swiadectwo sobie samym.
        • falkenburger Re: 33kk 22.07.05, 22:27
          nie ma o czy dyskutoawc z pane iljeszcze
          • falkenburger Re: 33kk 22.07.05, 22:31
            33kk musi Pan stwierdzic ze ja chcialem tylko opinii, a ten pseudo inteligent
            ileszcze sam wyskoczyl z jakimis smiesznymi dziadkami "nieznajomego
            pochodzenia' do mnie wiec z tad moja moze inna reakcja - myslalem ze moge
            podyskutowac a tu Iljeszcze z czolagami na mnie chce jechac, prosze o lekture
            od samego poczatku to stwierdzi Pan ze Ilejszcze do prowokator i pomawia moja
            osobe
            • 33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:37
              I tu się nie zgodzę. Prosiłem o uszanowanie poglądów innych. Proszę nie
              sprowadzać dyskusji na forum do poziomu bełkotu przy piwie.
              • falkenburger Re: 33kk 22.07.05, 22:41
                ja szanuje, i prosze o przeczytanie mojego pierwszego tematu z dzialu Pommern -
                chodzi mi o opinie - a ten ileszcze - wyskoczyl do mnie odrazu o jakies ziomki
                niemieckie i rozne takie - obrazil moja osobe, i nie jest to belkot przy piwie,
                jezeli jestem nie odpowiednia osoba to prosze napisac zaraz i nie podejme
                wiecej zadnego tematu, a twierdze, ze moj temat przyciagnal w ciagu niespelna
                24 h najwiecej osob. czekam na odp
                • 33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:44
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14385&w=26819578&a=26820879
              • jleszcze Re: 33kk 22.07.05, 22:43
                Bardzo dziękuję.
                Dla mnie sprawa nie istnieje, są inni uczestnicy forum paza panem F, zawsze
                było tutaj przyjemnie. Nie zawracam juz głowy Panu jako administratorowi.
                Pozdrowienia
                PS. Byłem dzisiaj w złocieńcu, ale już wróciłem do warszawy :((( Widziałem
                jedna tę mapę w spichlerzu z dawnymi nazwami ulic na Zatorzu. Chrobrego to była
                Suedstrasse. Dzięki za zeszłoroczną wskazówkę
                • falkenburger Re: 33kk 22.07.05, 22:46
                  hahah moja krewna mieszkala na Südstr.
    • falkenburger Re: 33kk 25.07.05, 18:55
      widze ze tylko co Panu sie podoba Pan wpuszcza, skoro nie odpowiadam prosze o
      zablokowanie falkenburger oraz wszystkich moich postow. Dziekuje i pozdrwaiam
      • 33kk Re: 33kk 25.07.05, 20:15
        Nie toleruję obrażania innych forumowiczów. Można w cywilizowany sposób
        wymieniać sie poglądami. Przy braku argumentów można np. wycofać się z
        dyskusji ,a nie rzucać inwektywami. Nie toleruję również pisania oszczerstw
        typu "pan X to złodziej".
        • falkenburger Re: 33kk 25.07.05, 20:26
          czyli widze ze to jest stronnicze forum bo jezeli forumowicz qrka jawnie obraza
          mnie i Rzape 1 "falkenburger i rzepa jak wam nie pasuje zycie w polsce to
          spadowa do szkoplandi!
          pewnie przygarną rakich kundlów jak wy."
          To Pana reakcja rowna sie 0.
          • 33kk Re: 33kk 25.07.05, 20:36
            w którym wątku padło takie zdanie?
            • falkenburger Re: 33kk 25.07.05, 20:42
              POMMERN .... wypowiedz qurka chyba 22
              • 33kk Re: 33kk 25.07.05, 20:43
                ok
    • obserwator113 Re: 33kk 26.07.05, 17:05
      Zwracam się z prośbą o podjęcie radykalnych kroków mających na celu
      sprowadzenia Pana Falkenburgera do tzw. pionu. To co wyczynia na forum co
      najmniej nosi znamiona przestępstwa przewidzianego przepisami kodeksu karnego
      jak również kładzie bardzo negatywne światło na całe forum, w tym także na Pana
      jako na administratora. Z poważaniem
      • rzapa1 Re: 33kk 26.07.05, 17:12
        Już były takie postulaty, ale powiedzmy sobie szczerze. To i tak nie ma sensu.
        Odsyłam do mojej wypowiedzi w temacie FALKENBURGER. Pisałem tam o kontach i
        adresach IP.
        • jleszcze Re: 33kk 26.07.05, 18:46
          To, że Panu nie przeszkadzają jego wypowiedzi min. zachwalające ludobójcę -
          Hitlera, wszyscy zdążylismy się zorientować.
    • jleszcze Re: 33kk 26.07.05, 19:34
      No, więc tego tematu zgodnie z obietnicą nie podejmuję. Zrestą komentarza do
      Pańskiej wypowiedzi nie trzeba. Wszystko tam jest jasne. Kłaniam się ponownie.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka