falkenburger 22.07.05, 22:03 nie chce byc usuniety z forum , a to sa klamliwe pomowienia mojej osoby Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:06 Proszę tylko unikać wypowiedzi rasistowskich (względem Polaków również), nie szafować nazwiskami. Odpowiedz Link
jleszcze Re: 33kk 22.07.05, 22:19 Zwracam panu uwagę, na obrażanie mojej osoby. Do tego osbnika się nie zwracam, ponieważ on potrafi tylko wysyłać inwektywy. W oczy byłemu "trepowi" tego by nie powiedział, tego jestem pewien. Internet to fajna zabawka dla małych ludzi, mogą oni bezkarnie obrażać innych. A nie są w stanie zrozumieć, ze wystawiają swiadectwo sobie samym. Odpowiedz Link
falkenburger Re: 33kk 22.07.05, 22:31 33kk musi Pan stwierdzic ze ja chcialem tylko opinii, a ten pseudo inteligent ileszcze sam wyskoczyl z jakimis smiesznymi dziadkami "nieznajomego pochodzenia' do mnie wiec z tad moja moze inna reakcja - myslalem ze moge podyskutowac a tu Iljeszcze z czolagami na mnie chce jechac, prosze o lekture od samego poczatku to stwierdzi Pan ze Ilejszcze do prowokator i pomawia moja osobe Odpowiedz Link
33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:37 I tu się nie zgodzę. Prosiłem o uszanowanie poglądów innych. Proszę nie sprowadzać dyskusji na forum do poziomu bełkotu przy piwie. Odpowiedz Link
falkenburger Re: 33kk 22.07.05, 22:41 ja szanuje, i prosze o przeczytanie mojego pierwszego tematu z dzialu Pommern - chodzi mi o opinie - a ten ileszcze - wyskoczyl do mnie odrazu o jakies ziomki niemieckie i rozne takie - obrazil moja osobe, i nie jest to belkot przy piwie, jezeli jestem nie odpowiednia osoba to prosze napisac zaraz i nie podejme wiecej zadnego tematu, a twierdze, ze moj temat przyciagnal w ciagu niespelna 24 h najwiecej osob. czekam na odp Odpowiedz Link
33kk Re: 33kk 22.07.05, 22:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14385&w=26819578&a=26820879 Odpowiedz Link
jleszcze Re: 33kk 22.07.05, 22:43 Bardzo dziękuję. Dla mnie sprawa nie istnieje, są inni uczestnicy forum paza panem F, zawsze było tutaj przyjemnie. Nie zawracam juz głowy Panu jako administratorowi. Pozdrowienia PS. Byłem dzisiaj w złocieńcu, ale już wróciłem do warszawy :((( Widziałem jedna tę mapę w spichlerzu z dawnymi nazwami ulic na Zatorzu. Chrobrego to była Suedstrasse. Dzięki za zeszłoroczną wskazówkę Odpowiedz Link
falkenburger Re: 33kk 25.07.05, 18:55 widze ze tylko co Panu sie podoba Pan wpuszcza, skoro nie odpowiadam prosze o zablokowanie falkenburger oraz wszystkich moich postow. Dziekuje i pozdrwaiam Odpowiedz Link
33kk Re: 33kk 25.07.05, 20:15 Nie toleruję obrażania innych forumowiczów. Można w cywilizowany sposób wymieniać sie poglądami. Przy braku argumentów można np. wycofać się z dyskusji ,a nie rzucać inwektywami. Nie toleruję również pisania oszczerstw typu "pan X to złodziej". Odpowiedz Link
falkenburger Re: 33kk 25.07.05, 20:26 czyli widze ze to jest stronnicze forum bo jezeli forumowicz qrka jawnie obraza mnie i Rzape 1 "falkenburger i rzepa jak wam nie pasuje zycie w polsce to spadowa do szkoplandi! pewnie przygarną rakich kundlów jak wy." To Pana reakcja rowna sie 0. Odpowiedz Link
obserwator113 Re: 33kk 26.07.05, 17:05 Zwracam się z prośbą o podjęcie radykalnych kroków mających na celu sprowadzenia Pana Falkenburgera do tzw. pionu. To co wyczynia na forum co najmniej nosi znamiona przestępstwa przewidzianego przepisami kodeksu karnego jak również kładzie bardzo negatywne światło na całe forum, w tym także na Pana jako na administratora. Z poważaniem Odpowiedz Link
rzapa1 Re: 33kk 26.07.05, 17:12 Już były takie postulaty, ale powiedzmy sobie szczerze. To i tak nie ma sensu. Odsyłam do mojej wypowiedzi w temacie FALKENBURGER. Pisałem tam o kontach i adresach IP. Odpowiedz Link
jleszcze Re: 33kk 26.07.05, 18:46 To, że Panu nie przeszkadzają jego wypowiedzi min. zachwalające ludobójcę - Hitlera, wszyscy zdążylismy się zorientować. Odpowiedz Link
jleszcze Re: 33kk 26.07.05, 19:34 No, więc tego tematu zgodnie z obietnicą nie podejmuję. Zrestą komentarza do Pańskiej wypowiedzi nie trzeba. Wszystko tam jest jasne. Kłaniam się ponownie. Odpowiedz Link