lwica74 10.07.06, 12:10 Zna ktoś jakieś fajne traski w okolicach Szczecinka?Wokół Trzesiecka już mi się znudziło jeździć...A i fajnym towarzystwem też nie pogardzę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
33qq Re: rowerem po okolicy 10.07.06, 20:55 W takie pogodę na rover? KOBIETO, OPAMIĘTAJ SIĘ! Chyba, że dobry płyn do chłodnicy zastosować :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lwica74 Re: rowerem po okolicy 11.07.06, 08:28 Pogoda na rower idealna:)Ciekawe jakie Ty masz sposoby na taką pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: rowerem po okolicy 11.07.06, 09:42 No... chłodzę się napojami bez cukru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lwica74 Re: rowerem po okolicy 11.07.06, 09:52 sposób dobry,ja napoje bez cukru zabieram ze sobą na rower:)p.s.widzę,że jesteś tu stałym bywalcem,a tak ogólnie rzecz biorąc to straszne nudy tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: rowerem po okolicy 11.07.06, 11:42 To fakt, jakoś niewiele się dzieje, a tematy szybciutko się urywają. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica74 Re: rowerem po okolicy 11.07.06, 11:45 no cóż,nie ma co ukrywać,że pogaduchy tutaj są drętwe i jakieś takie nijakie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: rowerem po okolicy 10.07.06, 22:49 Sporo jest takich tras w zależności od siły kości..... Tak naprawde najciekawsze trasy rowerowe są w okolicach Bornego Sulinowa. W Szczecinku największą "atrakcją" jest przejazd dookoła jeziora ale niekoniecznie.. Droga Szczecinek-Gałowo-Trzcinno + tamtejsze okolice jest b. ciekawa ....polecam lipcowy ,wieczorny powrót tamtejszą trasą........można ujżeć wschodzący księżyc potężny ...na tle jeziora Wilelim....a po drodze kilka atrakcji...ciekawe dworki....jeziora,zajazdy co kto lubi . Inną alternatywą jest droga na Biały Bór ,która ma niezliczoną ilość rozgałęzien ,które najczęściej prowadząc przez pola,zaudowy,lasy prowadzą do Czarnoboru. ... tak czy inaczej polecam technikę : jechać .........skrecić w nieznaną leśną drogę i .........improwizacja............ efekty bywają odkrywczo zaskakujące pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lwica74 Re: rowerem po okolicy 11.07.06, 08:31 Dzięki za kilka fajnych typów:)Boję się tylko,że obecna susza może troszkę przygasić moje rowerowe zapędy... Odpowiedz Link Zgłoś
rok_2006 Re: rowerem po okolicy 17.07.06, 21:21 Witaj - jeżeli Cię jeszcze nie złamała pogoda to polecam: www.powiat.szczecinek.pl/szlaki.htm - sam jeżdżę duzo rowerem i wiem że trasa wokół naszego jeziora nie jest wcale atrakcyjna. Pozdrawiam - Tede! Odpowiedz Link Zgłoś
lwica74 Re: rowerem po okolicy 18.07.06, 09:05 Dzięki za info,napewno skorzystam:) P.S.Nie daję się tak łatwo złamać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś